Fika tisdag

Idag är det sociologiläsning och storstäd på schemat för ikväll är det tydligen kalas här. Suck... Det bästa är att det blir fika :)

Slapp måndag

Seg morgon.. kan ju vero på att klockan egentligen bara var sju. Dröjer ett litet tag innan kroppen vänjer sig vid nya tider :) Är ledig på förmiddagen och hade tänkt att ta det rätt så lugnt. Har inte varit ute på nätet på hela helgen så det finns lite att ta igen ;) kanske borde jag även hinna plocka i ordning lite här hemma.

I eftermiddag är det skola och första informationen om uppsatsen därefter blir det nog en liten tur på stan. Ska försöka träna ikväll men har fortfarande lite känningar av en sträckning :(

Trevlig helg

Lördagen:
- fika på stan
- lite fix med bokhyllorna
- 3 års-kalas
- tjejmiddag

Söndagen:
- bra bok!!!
- skidskytte :)
- färdigställande av bokhyllevägg


Klar!!!

Med hemtentan... kändes helt ok :) Snart är det fredagkväll, med en mycket trevlig helg i antågande!

Inredningsshopping


Min älskade nya lampa... krävdes en del övertalning :)


Ny tavla från IKEA


Skinnpall


Soffbord på övervåningen

Tenta fredag

Idag är det verkligen snöyra ute - skönt att man ska sitta inne större delen av dagen. Dagens stora uppgift är nämligen en hemtenta som ska skrivas mellan 10 och 14. När tentan är klar så är halva terminen avklarad :)

Sedan borde jag dammsuga eftersom det inte blev gjort igår (blev lite möbelshopping/spaning istället). Får se om det blir step upi eftermiddag, känner av en sträckning, innan jag tar fredagsledigt med en myskväll.

Halvledig torsdag

Fortfarande snö ute... trodde inte att det skulle lägga sig mer nu :( Var är våren?! VILL ha värme NU!!!

Dagens att göra lista:
- läsa lite coaching
- dammsuga
- se på Vägen till Avonlea
- träna?

Den perfekta onsdagen

Var ledig igår - så skönt :) Passade på att röja här hemma, hade ett coachingsamtal över telefon och tvättade. Sedan hade jag den stora lyxen att få tillbringa hela eftermiddagen hemma hos mamma och pappa med köttbullar och våfflor. Kan inte bli bättre en onsdag :)

Ospännande tisdag

Händer inte speciellt mycket just nu. Förutom att vintern tydligen har kommit tillbaka... ja ja är ju soligt iaf.
Idag ska...
- hemtentan i epidemiologi in
- jag ta en promenad för att handla mat
- jag tvätta

Måndag med hemtenta

Alltså jag visste att det skulle snöa inatt... men detta - att det skulle vara vitt när man vaknar det känns mest som ett hån. Kan ju inte få nog av allt vårigt just nu - vill bara ha MER!

Idag är det hemtenta för hela slanten (första dagen av tre denna vecka) och ikväll blir det lite träning och mycket soffmys. Har nu två "nya" säsonger av vägen till Avonlea :)

Söndag med mycket att göra

Full fart redan från början idag! Lite saker som ska göras idag:
- montera ihop bokhyllor
- tvätta stora mängder
- diska
- slänga skräp
- fixa med gardiner
- putsa speglar
Dessutom ska vi ut till svärföräldrarna på middag.

Shoppinglördag

Älsklingen och jag gick upp tidigt imorse för att åka till Linköping. Shoppade en del på IKEA samt lite annat smått och gott. Har redan monterat ihop ett soffbord men väntar nog med bokhyllorna till imorgon. Istället lite vin, chips och godis i soffan. Ska även provspela våra nya Buzz spel :)

Bra fredag

Så mysigt med fredag igen! Har ju haft en rätt soft vecka och helgen innebär en del pyssel för oss - men fredag är ju aldrig fel för det ;)

Idag ska följande hinnas med:
- läsa ut epidemiologiboken
- städa klart
- gå en sväng på stan
- träna dubbla pass (om det blir platser lediga vill säga)
- komma hem till lagad mat med lite rödvin och godis :)


Hemma torsdag

Hade mycket lättare att komma upp idag! Vet inte om det beror på att jag somnade relativt tidigt igår efter spinningen eller om all frisk luft och sol igår har gjort underverk eller om det var för att älsklingen jobbar hemma i vardagsrummet idag.

Idag ska följande hinnas med:
- maila sista uppgiften
- läsa tråk-epidemiologi
- jobba lite mer med företaget (blir bara liiite i taget)
- STÄDA! Storstäd blir det
- Sedan vill jag nog gärna ta en liten promenad också

Planer för uterummet

Nu när det börjar bli vår och varmare så längtar jag efter vårt uterum. Har suttit och letat lite inspiration. Ungefär såhär vill jag att det ska se ut.

Jag vill ha en lite "köksdel".


Ett stort bord i mitten.


Och så en "lounge"del med mörkbruna rottingmöbler,där man kan sitta och dricka vitt vin :)

Inspirationen ska vara lite amerikansk östkust, New England.

Solig onsdag

Vad härligt det är att vakna, efter att ha snoozat :), till lite sol! Allt känns lite lättare och jag sitter redan och planerar hur jag kan få komma ut på en promenad.

Agendan för idag:
- maila en coachinguppgift
- läsa epidemiologi
- promenera fram på stan för att köpa lite havregrädde (stör mig på COOP som aldrig har allt jag behöver)
- jobba lite med företaget
- slappa
- köra spinning?

Lite vide...




Är våren här?

Idag har det varit riktigt soligt och fint, sedan blåste det en del tyvärr men vad gör väl det :) Äntligen är snön borta och det är barmark! Hade på mig sneakers för första gången i år på min promenad med A och lille E. Passade även på att plocka lite videkissar som nu pryder matsalsbordet och det lilla trädäcket utanför uterummet.

Trött tisdag

Fattar inte attt jag är så trött på morgonen snoozar i en halvtimme trots träning och tidig kväll igår. Idag ska jag:
- maila den sista epidemiologiuppgiften
- läsa epidemiologi
- coacha
- jobba lite med företaget
- hämta älsklingen på stationen

Däven måndag

Känner mig inte helt hundra idag, lite hängig med förkylningskänningar. Dagens agenda:
- skicka in en epidemiologiuppgift
- läsa epidemiologi
- coachingmaraton
- freestyler?
- städning
- mathandling

Rolig helg

Fredagen spenderades på Imperiet i Skrapan med lite bubbel och vitt vin samt trevligaste sällskapet såklart :) Därefter drog vi till Mamas and tapas där vi beställde alldeles för mycket mat. Sedan blev det taxi hem och sängen.

Vaknade tidigt på lördagen och var rätt bakis, ingen större fara efter en Ipren och lite frukost dock. Sedan blev det en promenad in till city, lite affärsspaning och sedan tillbaka till söder och en fotbollslunch på O'Learys. Efter lite vila i lägenheten så gick vi till Gamla stan och Glenfiddich, blev en rätt tidig kväll dock eftersom jag och älsklingen skulle på konstutställning vid elva på söndagen. En RIKTIGT bra utsällning med Prerafaeliter. Love them!

Frdagsmys i Stockholmsnatten

Efter lunch åker jag, älsklingen och herr M till Stockholm. Det ska bli så otroligt trevligt :) Lite jobbigt innan vi kommer iväg bara. Jag som är planeringsfreak och som absolut vill förbereda mig innan jag ska göra nya grejer lever ihop med någon som inte alls värdesätter eller ens förstår dessa grejer. Det kan skapa lite motsättningar ibland om man säger så!

Vid elva ungefär ska jag hämta nycklar till lägenheten och åka hem till mamma och pappa en sväng, sedan hem och fixa lunch och därefter hämta upp herr M innan vi drar till Linköping för att plocka upp älsklingen. Innan dess ska jag packa, duscha och kanske göra nåt vettigt ;)

Väl i Stockholm hoppas jag på en trevlig middag och lite vin på trevlig lokal :)

Trött torsdag

Känner mig lite mosig idag, kan bero på flera dagars anspänning men nu väntar två och en halv vecka hemma framför datorn med uppgifter som känns rätt hemtama.

Idag ska jag försöka skriva så mycket som möjligt på en epidemiologiuppgift som ska in på måndag, har även tänkt att skriva lite på en coachinguppgift och se om jag kan jobba lite med företaget. Kvällens planer är inte lagda ännu men det lutar åt städning.... kanske borde jag träna lite med.... hmmm

Onsdagen i efterhand

Var väldigt spänd igår så det blev inga inlägg... var faktiskt inte ute på nätet överhuvudtaget igår. Spenderade förmiddagen med att se på Vägen till Avonlea som avkoppling och vid lunch drog jag till skolan för att coacha upp inför min coachlärare. Gick rätt bra faktiskt och det var en oerhörd lättnad när det var över. Efter fyra timmar i skolan hämtade älsklingen upp mig för en fika, sedan inhandlades favoritgodiset för tillfället och så spenderades kvällen i soffan framför TV:n. Drack visst ett glas rött också men man måste ju fira :)

Seg tisdag

Segt idag... har alltid svårt att komma upp och igång när älsklingen jobbar hemifrån. Ska snart sätta igång med att läsa coaching vilket lär ta hela förmiddagen. I eftermiddag är det coachingmaraton (för näst sista gången!) och efter det MÅSTE jag skriva lite mycket på en inlämningsuppgift. Ikväll SKA jag även ta mig till gymmet för att köra spinning (blev ingen träning igår).

Första steget

Igår tog jag ett stort steg mot att bli egenföretagare - jag skickade in papper till bolagsverket! Hoppas de godkänner mitt namnförslag - i så fall har jag ett eget företag :)

Bra start

Presentationen/intervjun jag gjorde på en företagshälsa idag gick mycket bra. Fick bra vibbar av både lokalerna och av den personalansvariga kvinnan. Hon tyckte dessutom att jag skulle skicka in mitt CV när jag är klar med utbildningen :) Jag tror absolut att jag skulle kunna tänka mig att arbeta på en företagshälsa!

Pirrig måndag

Då smäller det snart... det som känns som den stora utbildningsexamen. På onsdag har vi uppcoachning. Så det ska jag förbereda mig på idag genom att läsa igenom mina coachingböcker.

Men innan det så har jag ännu en lite pirrig uppgift - jag ska nämligen iväg till ett företag med en presentation av mig själv. Inte min favoritsyssla direkt... men det är nog bara att vänja sig!

Framåt kvällen så har jag ett coachingsamtal och så ska jag försöka komma iväg och träna någonting.

Söndag med lite för mycket att göra

Började dagen på bästa möjliga sätt - i sängen med chokladpraliner och Vägen till Avonlea på datorn.

Nu har jag precis avslutat en presentation som jag ska göra imorgon och ska väl snart börja röja i köket efter den mycket trevliga gårdagskvällen samt slänga i åtminstone en tvätt.

Tanken är även att hinna med lite företagsgrejer och annat pyssel här hemma. Får se hur mycket som hinns (orkas) med att göra ;) Helst skulle jag ligga i sängen med en god bok hela dagen lång.

Underbar lördag

Mysfika på stan med älsklingen och herr M, hittade en dammsugare som smakar nästan som mina älskade arraksbollar :) Sedan gick vi in i min favoritbutik för tillfället för att älsklingen skulle köpa en kudde i present till mig istället så blev det en golvlampa som jag har spanat på i flera månader! Kudden köpte jag själv :) Tyvärr så var det en beställningsvara men är så otroligt nöjd.

Nu sitter jag i soffan med det godaste lösgodiset just nu, älsklingen sitter jämte och så slår vi på VH1 och så är det REM weekend. Kan det bli bättre?

Ikväll kommer herr M, som har det lite struligt med underbara S, och så ska vi äta tacolasagne, dricka lite bubbel, röd vin och spela Buzz. En perfekt lördag med andra ord :)

KLAR!

Då var man färdig hälsoprofilbedömmare också :)

FREDAG!

Skola större delen av dagen, städning, party step och sedan äntligen fredagsmys!!!

Torsdag i skolan

Gick vid åtta till skolan och kom hem vid fem bara för att sätta mig med ytterligare skoluppgifter. Sista HPBdagarna nu! Sedan har kvällen spenderats i telefon med mamma och älsklingen. Nu lite TV.

Gråmulen onsdagmorgon

Kom upp tidigt idag - sophämtning och att älsklingen ska åka bil tidigt är ingen bra kombination för den som vill sova.

Dagens agenda:
- skriva en presentation
- plugga till morgondagens HPB
- jobba med företaget
- jobba med en mental motivationsövning
- träna step up styrka med en av mina favoriter :)
- mysa framför TV:n i lugn och ro (älsklingen kommer hem först på fredag)

Skönt att få sitta inne och arbeta på i lugn och ro.

Lyxig pluggtisdag

Måste sätta igång med att plugga HPB nu hur osugen jag än är... Tror jag måste hitta något som piggar upp i pauserna - något extra förutom städet som också måste hinnas med.

Idag ska jag dessutom äntligen iväg på massage - i en hel timme! LYX!!! Hoppas även på att få komma iväg på lite spinning ikväll men vi får se vad kroppen säger om det efter massagen.

UPDATE: Fick stränga order av massören att inte träna - vilken otur ;) Dessutom kom min älskade man hem med brownies från 7/11 - mums! Ingen kan påstå att jag är svårflörtad iaf ;)

Insynsskydd




Vårnytt hemma hos oss


Två vita stora krukor (har även flyttat runt lite på blommorna)


En rosa- och vitrutig kudde (den fick jag slåss för) och ett rosa ljus.

Skrivar måndag

Lite seg idag, har spänningar i nacke/axlar/rygg som inte vill ge med sig och de skapar lite problem till och från :( Men men ingen rast och ingen ro för det!

Idag ska jag försöka skriva klart en epidemiologiuppgift, fixa med lite tvätt, lämna ut enkäter och kanske köra lite lätt på gymmets trappmaskin. Ikväll blir det TV mys - älsklingen är i Stockholm och "myser". Jag är inte alls avundsjuk! ;)

Helg med aktiviteter

Bra bio och bistromys med underbara vänner i fredags.

Långtur på stan med shopping och fika med B, H och lille N på dagen igår. Kvällen spenderades med mys och TVspel med älsklingen. Kan avslöja att jag totalt utklassade honom i musikquizzet  i Buzz. (Lillasyster se dig som utmanad, mellansyster med - men du har ingen chans ;) haha.)

Idag: skidor på TV, har fixat lite så det är vårfint nu här hemma, sedan blir det lite städ och uppläggning av gardiner (hoppas jag). Vill även hinna med att läsa lite innan det är dags för kvällens super serier på TV.

RSS 2.0