Tisdag hemma

Har haft en trevlig Gotlandssemester med många trevliga (och lite mindre trevliga ;)) minnen. Fint väder har vi också haft!

Torsdag: Fårön runt
Fredag: En tur på stan, underbar glass, grillning, rosé och trevligt sällskap
Lördag: Spenderades till stor del vid hamnen med herr M drack rosé, vitt och bubbel och åt god caesarsallad, hejjade på älsklingen, toast skagen på fiskrestaurang och dans på Munken.
Söndag: Biltur söderut, solning vid Snäck, underbar femrätters med tillhörande vin, Irländs pub och nattamat.
Måndag: Strosade runt på stan, glass och lunch i solen innan vi åkte hem.

Idag har vi passat på och tvättat och ska packa om väskan inför Stockholmstrippen med herr M och herr B. Har även hunnit med en fika på stan och ska snart iväg på en promenad med J och Wilja.

Solig onsdag

Ska ta på mig bikinin och bege mig ut i solen med lite tidningar - äntligen :)

I eftermiddag ska vi till Torpön och äta hemmalagad glass. Älsklingen föreslog det igår, tror att han försöker gottgöra att han har varit iväg på mycket golf och igårkväll poker.. Inte mig emot ;) På så vis får jag ju både ensamtid och blir lite bortskämd pga av dåligt samvete. Win win situation!!!

Ikväll blir det nog lite rosé iaf, får se om det händer något mer för imorgon åker vi till Gotland med herr M. Åter på måndag.

Duktig tisdag

Idag började vi projekt "fixa garaget". Vi var på tippen med en massa skräp och skulle köpa hyllor på ÖB så vi kunde börja organisera, men de var slut - typiskt nog. I övrigt har vi fortsatt med tvätten och tagit det relativt lugnt. Funderar på en godismyskväll... men vi får se vad som händer med det... Måste iaf påbörja packningen till Gotland :)

UPDATE: Dirty dancing + smågodis :)

Egen företagare

Så har jag fått min F-skattesedel så nu kan man väl verkligen kalla sig engen företagare :) Snabbare och enklare än vad jag trodde gick det också. Alltid positivt :)

Hemma måndag

Riktigt skönt att bara vara hemma faktiskt. Har haft mopsen Wilja hos oss hela dagen så det har blivit lite bus och en skön promenad med henne och älsklingen.

I övrigt är det mest fix med tvätt, städ och packning, har dessutom tänkt att rensa hårddisken på min stora dator. Tror även att det blir till att titta på lite Madmen eftersom älsklingen ändå befinner sig på golbanan i det opålitliga vädret.


Weekend i Dalarna

Så är vi tillbaka efter familjesemestern i Dalarna - för familjesemester, det var det! Bodde hos älsklingens moster och umgicks med henne, hennes sambo och kusinens familj hela tiden. Inte vad jag tänkt mig men det var faktiskt riktigt trevligt.

Vi hade en fin torsdag med en kortare rundtur i Ludvika och en sväng till mosterns sommarstuga på en liten ö. Helt magiskt faktiskt, att ha en egen liten ö med två bryggor, små bodar och blåbär i mängder. Kan inte med ord beskriva känslan av lugn, det enda som hördes var ett brusande litet vattenfall i skogen vid ena änden av sjön.

Fredagen var riktigt varm och vi bilade mot Rättvik, lunchade i Tällberg, besökte Hildasholm (både huset och trädgårdarna var riktigt mysiga) och så åt vi underbart god glass och gick runt en sväng i Leksand.

I lördags tog vi en tur inne i Ludvika (inte mycket att ha) och sedan spenderades hela den fina dagen ute på ön med massor av god mat och läsning i solstolen.

Idag har vi dock inte gjort många knop, mest sett på TV och surfat sen vi kom hem, men det är rätt trevligt en regnig dag som denna.

Semester...

... och alldeles för lite bloggning. Men det är väl som det ska va :)

Tisdagen var rätt lugn egentligen hade herr M här till lunch och systrarna på middag.

Onsdagen spenderades i Lidköping. Fika, en tur på stan, Läckö slott och middag på Spiken. Dagens present = en buske i bröllopspresent från familjen, kommer bli så bra utanför sovrumsfönstret. Dagens shopping 4 sotare!!! Äntligen fanns dom :) Stressade hem för att hinna med en föddelsedagsmiddag med herr M, A & J. Lite rosébubbel slank visst ned ;) sedan dans all night long ;)

Idag åker vi till Dalarna över helgen - så nu MÅSTE jag packa!

Lugn måndag

Efter en långpromenad i en alldeles underbar somrig skog med mellansyster, för att leta sommarkantisar (hittade några små), så har det inte hänt mycket mer. Älsklingen och jag har i stort sett bara plockat i ordning efter göteborgstrippen och tittat påTV under hela eftermiddagen och kvällen.


Göteborgsweekend

Vi började med en tur till Lager 157 på vägen till Göteborg men deras utbud var helt uruselt :( När vi kom fram blev det en tur till Liseberg - femkamp (som jag förlorade), chokladhjul (2 kg Marabou mjölkchoklad) och bergbanor. På kvällen var vi på Avalon - en drink i baren och en god hamburgertallrik.

Lördagen bestod av REA shopping, flera timmar lång måltid på trevliga Caleo, skumpa i hotellbaren med herr M och herr K, skumpa på någon suspekt pub och sedan tog det roliga slut.

Söndagen bestod endast av den bakfyllan från HELVETET!!! Har aldrig varit med om något liknande!

Kalasig torsdag

Har precis ätit frukost efter min morgonpromenad och ska snart hoppa in i duschen. Dagens projekt handlar om tvätt och garderobsrensning. känns som om jag inte har NÅGOT att ta på mig kanske blir bättre om jag rensar ut sånt jag inte vill/ kan ha.

I eftermiddag blir det kalas för mellansyster (och lite mig med då) som har tagit examen :) Sommarmat, browmies, överraskningskaka och jordgubbar står på menyn. MUMS!

Måste även hinna packa för i morgon drar jag och älsklingen till Göteborg för att fira bröllopsdag!!!

Trevlig lillördag

Sovmorgon idag, så skönt att sova i egen säng (rummet på vandrarhemmet var väl sådär!). Ska äta frukost, sola lite tror jag och sedan blir det lunch på golfbanan, kanske tom följer med några hål :)

Ikväll blir det till att träffa ett gäng trevliga tjejer för lite rosé, tjejsnack och kanske lite dans :)

Helsingborgsemestern

Hade sååå trevligt i Helsingborg! Det var riktigt lugnt med heeelt ok väder - bara en åskskur, i övrigt lagom varmt. Jag och fröken J har shoppat (lite bara för mig), ätit så mycket gott, fikat, druckit rosé (jag), läst och pratat om allt och ingenting. En riktig tjejsemester med andra ord :)

Underbar semesterlördag

Har inte haft så mycket att skriva om tidigare i veckan, har mest läst, städat och umgåtts med älsklingen.

Idag däremot har vi och herr M varit i Göteborg under dagen. Vi verkar ha prickat helt rätt angående väder. Underbart somrigt varmt hela dagen - nästan som vid medelhavet faktiskt :) Har outlet-shoppat, druckit och ätit gott - helt PERFEKT faktiskt :)

Jag kan inte fatta vilka underbara fynd jag gjort! Två från Acne som jag trånat efter länge ett trevligt litet fynd från Filippa K och så lite smått till hemmet. Bilder kommer nästa vecka :)

Imorgon sticker jag till Helsingborg i tre dagar med underbara fröken J så jag återkommer senare.

Onsdag?

Blir helt veckovill av att vara ledig - för jag har varit mer ledig än vad som var tänkt. De senaste fyra dygnen (ungefär) har jag läst fyra böcker på sisådär 4-500 sidor var - lite svårt att släppa dem nu när serien (tydligen) är slut.

Idag behöver jag således städa och tvätta en del, mer orkar jag nog inte med känns det som :)

RSS 2.0