Helt ledig fredag

Vaknade vid sju och tog med mig täcket ut till soffan för att titta på film och bröllopet i England. Där stannade jag sedan tills det var dags för step up.

Avslutade dagen med rosé, färdiglagad mat, smågodis och kvalitetstid i uterummet med min finaste älskling.

Torsdagen innan privat långhelg

Lite segt att komma upp, men när jag väl kom igång så har det gått i ett.

- betalat räkningar
- deklarerat - sen om det blev rätt, det är en annan femma!
- läst på inför måndag
- promenerat i strålande sol med J, T och Vilja
- fixat matlådor - ett nytt måste
- städat - snart klar

Ska innan eftermiddagen är slut ha städat klart inför helgen och läst klart inför måndag. Det sistnämnda blir ute i solen :) Ikväll hoppas jag att jag kommer iväg på Zumba. Är rätt trött och öm i kroppen bara...


Onsdag med full fart

Kom igång riktigt bra på morgonen med dagens ämne att läsa på. Det var en jäkla tur det! Sen började jag göra upp en plan för NY... och fastnade lite :)

Mellansyster ringde som tur var och påminde om dagens klädutförsäljning. Det tog lång tid innan man var klar men några fynd blev det.

Sen var det bara att stressa fram lite middag innan Thai-bo'n började.

Nu sitter jag med trött, relativt mätt och värkande kropp och väntar på att älsklingens tåg ska anlända för då ska jag hämta hem honom. Lagom till fotbollen misstänker jag. SOOOVA!

Rätt duktig tisdag

Började veckan med en klippning hos bästa Frida, så skönt att bli av med de rätt så långa längderna. Så nu är det kort igen, precis så att jag får upp det i en tofs. När jag ändå var på stan passade jag på att köpa en klocka till nästa vecka. Blev en alldeles underbar liten knallrosa sak. Tyvärr bara att klockan kommer från - ADIDAS. Tog emot lite, men den är ju så fin. Är motivlligt KÄR!

Sedan spenderades dagen med att plocka undan påsken, plocka fram alla saker i uterummet, städa iordning lite inomhus, förbereda inför måndagen och så fick jag en trevlig pratstund med herr M i solen.

Kvällen spenderades i ensamhet (älsklingen i Sthlm) framför TV:n och i pumpsalen.

Påskhelgen 2011

Skärtorsdagen:
- gjorde ärenden på stan
- städade
- bakade
- läste på inför jobbstarten
- spinnade
- åt lyxig fuskpizza och drack rödvin med nyhemkomna älsklingen
- fick presenter :)

Långfredagen:
- tog sovmorgon
- läste i tegelstenen Blonde
- solade
- firade förlovningsdag en dag i förväg
- drack champagne och åt snittar

Påskaftonen:
- åt påskägg
- åkte till Blåvik för fika och trevligt umgänge
- läste Blonde
- solade
- drack rosé
- var på grillfest hos fina K:s nya man

Påskdagen:
- tog sovmorgon
- storstädade uterummet
- solade
- läste
- bjöd älsklingens familj på grillat
- drack rosé

Annandagen:
- fixade påskmat
- åt (ÄNTLIGEN) påskbord hos mamma och pappa
- solade
- tittade på Harry Potter

En helt underbar påskhelg helt enkelt med massor av sol, trevliga människor, gott att äta och dricka, nöjesläsning och allmänt slappande :)


Vad hände med onsdagen?

Fastnade vid datorn direkt när jag vaknade och så fastnade framför TV:n på när jag kom upp. Förmiddagen spenderades med en promenad och fina J och lille T.

Under eftermiddagen fastnade jag framför TV:n igen innan jag äntligen kunde koncentrera mig på att läsa bara för att vara tvungen att avbryta för träning. Så jäkla roligt Thai-bo pass trots att jag drog upp skadan i armbågen igen. SUCK!


Mini jobbdag

Vaknade pigg och glad, efter en natt med mycket sömn, till en strålande morgon. Bra start på dagen som fortsatte med ett möte på nya jobbet. Så intressant, känner mig jättepeppad och bara lite uppstressad ;)

Åkte sen direkt till mamma och pappa för att prata och njuta av solen i trädgården. Eftermiddagen har jag mest spenderat i soffan varvat med solstolen. Skönt att bara ta det lugnt och smälta alla intryck.

Kvällen fortsätter antagligen i samma lugna tempo. Eventuellt tar jag en promenad eller kör ett hemma-corepass - om jag orkar.

Duktig måndag

Var uppe tidigt och tränade med mellansyster. Redan då var det heeelt underbart väder. Sedan var det bara hem för att äta och göra sig iordning innan det var dags för att förga bryn och fransar och så veckohandla.

Eftermiddagen spenderades med att läsa på inför jobbet, städa och stt sola ansiktet i det mycket varma vädret. Jag har även hunit med att köra spinning för första gången sen i februari typ. Rätt kul och det gick riktigt bra faktiskt.

Utöver detta har jag även ätit strikt LCHF-mat - men bäst av allt INGA sötsaker :)

Härlig helg

Fredag:
- shoppade med systrarna
- postade kontraktet!
- städade
- steppade
- myste med älsklingen, god mat, rödvin och bästa Tv-serien

Lördag:
- bakade
- kollade svägerskans nya boende
- var på kalas för mellansyster som fyllt 25!
- skjutsade älsklingen till stationen :(
- drack drinkar med fina systrar
- läste ungdomsroman halva natten

Söndag:
- låg och drog mig i sängen
- promenerade med nästan hela familjen i solen
- planerade trädgård med mellansyster
- planterade och fixade i trädgården
- solade ansiktet
- tittade på TV-serier
- njöt!

Supertorsdag

Är så jäkla stolt över mig själv. Faktiskt. Det går upp för mig mer och mer ju längre tiden går, ju fler jag pratar med och ju mer det faktiskt sjunker in. Jag har fått drömvicket (kontraktet är påskrivet). OCH jag har kämpat för det! Jag har fortsatt framåt med en positiv inställning, trots tuffa motgångar. Jag är VÄRD detta.

Dagen började med en promenad följt av städ, fika i solen med fina J, T och Vilja, och så sista kvällen.

Denna gången är det nog sista för alltid. Helt underbart, sorgligt vemodigt och fantastiskt skönt. Jag vet att jobbet inte tillfredställer mig men alla dessa underbara fina människor. Framförallt instruktörerna. Det sägs att tjejer i grupp inte funkar, men dessa tjejer är såå fina!

Hemma väntade älsklingen, vegetarisk fuskpizza och RÖDVIN! Firar ju. Ut med det gamla och in med det nya :)

Lat onsdag

Vaknade tidigt men var frusen så jag hämtade gosefilten och kröp ner i soffan framför TV:n. Sen hände det tyvärr inte mycket mer på många timmar. Börjar känna lite att nu måste jag nog få in lite rutiner igen, annars kommer jag bli FET!

Har iaf hunnit med att tvätta (viktigt inför älsklingens USA-resa) och storstäda (?) kontoret. Sedan ringde K som jag ska vicka för och berättade om inbokat möte nästa vecka, stor konferens (?) i Stockholm som jag ska på ensam trots att jag då bara har jobbat i fyra (!) dagar och en eller eventuellt två internutbildningar. Ska bli så KUL, lite läskigt men helt underbart. Precis så som jag har önskat och föreställt mig mitt arbete.

Eftermiddagen/ kvällen bjöd på jobb, pump, lite fixande med dagbädden (som nu är bäddad men inte färdigmonterad) och så en av favvoserierna på TV.

En bra tisdag

Uppe med tuppen för att gå till gymmet idag, som tur var så vaknade jag av mig själv 5 minuter innan klockradion gick igång (annars vet jag inte om jag hade kommit iväg). Kändes helt ok trots träningsvärk i stora delar av kroppen. Om inte annat så fick jag ju en pratstund med mellansyster :)

Väl hemma igen så unnade jag mig en lugn dag med datorn i knä't framför TV:n. Kvällen har spenderats åt att försöka få ihop vår nya dagbädd från IKEA som kom på eftermiddagen, inte riktigt klara ännu om man säger så.

Nu är det United och (snart) sängen som gäller.

Lugn och skön måndag

- morgonpromenad
- samtal från chefen, börjar en vecka senare
- TV-soffan
- städning
- tvättning
- tidsbokning av diverse trevliga saker
- nöjesläsning i solen
- Tv-soffan
- bakning?

Bästa helgen

Fredag:
- bilen till A6
- mycket trevlig fika med personalchefen - som vill jobba med MIG
- shopping/lyckorunda i diverse affärer - köpte bara 3 strumpor (?)
- matlagning/bakning/telefonsamtal på en och samma gång
- jobb
- 3-rätters och vintagechampagne för att fira

Lördag:
- vaknade tidigt - första tanken = mitt jobb
- ministäd
- Ljungs med familjen
- påskpromenad i solen med finaste systrar och vovvar
- matlagning
- plantering i solen
- tjejmiddag med finaste tjejorna

Söndag:
- vaknade tidigt - första tanken = mitt jobb
- slappande
- fika hos svärföräldrarna
- vårfixade garageuppfarten = solning
- slappande
- promenad och pump
- godis i TV-soffan

Måste bara...

En dröm som gått i uppfyllelse. Jag tror jag är kär - a match made in heaven!

Jordan Catalano som Kurt Cobain.



Oj oj nu är det nära

De ringde från drömjobbet. Ska som enda sökande träffa personalchefen på A6 på fredag :D KAN inte fatta att det är sant!

Onsdag och mer fart

Vaknade hyfsat pigg vid halv sju, låg kvar i sängvärmen och försökte meditera lite fram till sju. Sedan upp för att kolla mailen och blogga lite innan det blev en promenad i regnet till gymmet.

Tog det lugnt. Körde lite cykel, små muskelgrupper och pratade med systrarna. Hann hem för att söka ett jobb innan det blev ytterligare en promenad med finaste J, lille T och Vilja.

Sen tog orken slut lite. Pigg i knoppen men trött i kroppen. Ska dock försöka hinna med lite damning innan det är dags för sent kvällsjobb.

Åter en lugn tisdag

Efter en mycket trevlig tur på stan med mellansyster i solen och röjning i uterummet så var förkylningen tillbaka igen. Så idag har jag försökt ta det lite lugnare även om samvetet och rastlösheten börjar pocka på.

Jag har i vilket fall som helst sökt ett jobb, läst lite info om nuvarande drömjobbet, vikt tvätt, bakat lite chokladbollar (oupps - ILLA!), fortsatt med röjningen inomhus och påbörjat vårstädet (något nytt påfund från min sida den här våren).

Snart kommer älsklingen hem, eftersom det regnar ute och TV:n bara bjuder på tråkigheter ikväll så kanske det blir lite filmtisdag.

Sen sist...

Har jag hunnit med en lovely söndag på Grill, världens underbaraste Robyn (GÅSHUD!), Stockholm city (runt och runt), gelato med fina V och hennes son, världens förkylning med efterhängsen feber, skaldjursfrossa, brownies och kladdkakemuffins, rött mousserande och väldigt mycket TV-tittande.

Nu tar vi nya tag med mindre TV, mer liv, sol, drömmar, försiktig men daglig träning, nya rutiner, vårstäd, planering, handling, glädje, produktivitet, energi, hus och trädgård, mer umgänge och POSITIVITET!

Man kan inte bara sitta och vänta på livet - livet är här och nu! Se till det du redan har och ÄLSKA just ditt liv!

RSS 2.0