Mysig söndag

Vaknade riktigt pigg idag faktiskt trots gårdagens relativt många glas... Hade lite rester av hemlagad pizza i kylen så jag fick ju i mig lite nattamat :)

Idag ska underbara mamma firas så alldeles strax ska jag baka en rabarberpaj och ta med mig. i övrigt blir det solning och lite läsning!!! Mamma har dessutom lovat grillat och färskpotatis - mums!

Strålande lördag

Vaknade helt utsövd vid halv nio idag - strålande sol och redan rätt så varmt ute. Ska fram på stan en sväng när älsklingen vaknar. I eftermiddag blir det nog lite solning och plantering i trädgården och ikväll ska vi på fest. Det var inte igår kan jag säga - såå trevligt :)

Kan det bli bättre en lördag? Tror inte det!

Fredags update

Blev ingen step utan after work i denna underbara sommarkväll. J och jag började vid halv sex med lite cider på ett china hak där solen låg på, därefter blev det bubbel på en nylansering även det i solen :) Har även hunnit med middag med älsklingen (innan han somnade i soffan) i vårt uterum. Sommaren är här på riktigt nu va?

Rolig fredag

Har varit på ett riktigt bra spinningpass, sitter och äter frukost framför datorn. Måste skynda på snart för jag ska med mamma och lillasyster till Jönköping. Är tydligen marknad och trevligheter där. Solen kom fram igen! I eftermiddag blir det step up och ikväll kommer älsklingen hem!

Jobbsökning

Har precis varit duktig och sökt ett jobb som jag tror skulle vara riktigt roligt och intressant. Tycker det är jobbigt med CV, personliga brev och sånt, känns lite pressat men det är skönt när det är gjort :)

Inlämnings torsdag

Idag på förmiddagen ska allt in, både inlämningsuppgiften och uppsatsen! Inte mycket kvar på något av dem, ska bara läsa igenom så att det är lättförståeligt även för utomstående. Ska bli så skönt!

I eftermiddag ska jag bara slöa framför TV:n och bläddra lite i en av böckerna som är med på hemtentan. Älsklingen har åkt till Stockholm så jag är ensam hemma. Får jag riktigt tråkigt så kanske jag drar till gymmet en sväng - men det återstår att se ;)

Blåsig onsdag

Riktigt blåsigt idag, men oj vilken uppfriskande och skön promenad det var :) Precis vad jag behövde för att vakna till. Idag tänkte jag ta itu med inlämningsuppgiften så den blir klar. Ikväll blir det träning och Champions league fotboll. Hejja United! En rätt härlig dag med andra ord :)

Solig tisdag

Tog lite sovmorgon idag (tyckte jag förtjänade det) sedan en morgonpromenad i det underbara vädret. Är redan varmt ute.

Dagens planer:
- skriva på sista inlämningsuppgiften
- SOLA
- styra upp lite saker här hemma
- köra spinning

En rätt så soft dag med andra ord - HÄRLIGT!

Bildkavalkad

Lite bilder som jag försökt lägga up i evigheter.















Avklarat!

Såååå skönt, presentationen gick riktigt bra faktiskt. Klasskamraterna sa att det såg mycket proffsigt ut, att jag inte alls verkade nervös. Sånt gillas!

Nervös måndag

Så är det dags - idag smäller det. Vid tio presenterar jag uppsatsen. Fattar inte att man ska vara så nervös, så farligt är det ju ändå inte. I eftermiddag blir det nog riktigt lugnt, ska bara ladda om för lite träning tror jag minsann. Kanske blir det lite solning även idag - i min trädgård :)

Jobbig söndag

Ville inte vakna upp idag. Vill absolut inte tänka på morgondagen och min presentation av uppsatsen. Men snart måste jag sätta mig och öva så det går så bra som möjligt imorgon. Framåt eftermiddagen kommer ju älsklingen och ikväll är det mycket bra på TV så något positivt finns iaf!

Familje lördag

Sov riktigt länge idag - skönt men nu är det dags att sätta igång! Måste hoppa in i duschen, sedan en kort sväng på stan innan jag cyklar hem till mamma och pappa.

Bästa fredagen

  • sovmorgon
  • lugn morgon
  • läsa Victoria Holt bok som verkar mycket lovande
  • leta jobb/ läsa bloggar
  • 35 minuter pump
  • chevretoast
  • vitt vin
  • godis
  • film

Älsklingen har nu åkt iväg på ytterligare en golfhelg - jag ska passa på att mysa :)


Ledig torsdag

Efter en skön sovmorgon sitter vi här i soffan med varsin dator i knä´t :) Sällskapliga va? Snart ska vi iaf sätta i gång med lite städning. Därefter blir det middag hos svärföräldrarna.

I eftermiddag blir det hemmamys, kanske lite solning (om solen behagar hålla sig framme), grillning, vitt vin och lite godis tror jag :)

Onsdag som fredag

Regn idag igen men jag hann med en kort morgonpromenad innan det började ösa ner. Är grymt stel i kroppen idag - härligt då känns det att man lever :)

Idag väntar en relativt lugn dag ska göra min power point presentation och röja här hemma - sen är det LÅNGHELG!!! Kan behöva lite tid från skolarbetet för att orka det allra sista, är rätt skoltrött just nu. Vad skönt!

KLAR!

Så då var jag klar med uppsatsen, kommer säkert komma på något mer pill men inte kan det vara mycket inte :) Sitter ju på sätt och vis med den imorgon också då jag ska göra en power point presentation. Men det är såå skönt! Hade mina tvivel ett tag på att jag skulle hinna bli klar innan långhelgen.

Snart ska jag fira med spinning :)

Solig tisdag

Så var det sol igen och därmed även morgonpromenad :) Så nu är det dags att sätta igång med uppsatsen igen. Har inte så mycket kvar nu - imorn ska den va klar! Ikväll blir det spinning eller så måste jag hämta upp älsklingen som spenderar dagen i Stockholm. Hoppas på spinning :)

Regnig måndag

Hade tänkt att börja dagen med en promenad men det öser ner ute så jag hoppar över det idag :) Är inte speciellt sugen på måndag men får trösta mig med att det är en kortarbetsvecka. Ska snart börja med att korra uppsatsen. Ikväll blir det pump om inte huvudvärken blir värre.

Sköna söndag

Började dagen med en lång skogspromenad med lillasyster och Falcon, solen värmde skönt! Sedan hem för att skura trädäcket (blev inget igår), baka en rabarberpaj och fixa middag.

Nu sitter jag ner för första gången idag, ser på en repris av en dokumentär om familjen Bonnier. Snart blir det nog lite oljning (om inte älsklingen hinner klart) och tvättning sen in i duschen innan det är bästa TV kvällen :)

Ämnesomsättning

Har tränat helt ok den här veckan anser jag (måndag: styrka och trappmaskin, tisdag: spinning, fredag: morgon spinning och step up + fyra morgonpromenader under veckan). Jag tycker att detta märks på ämnesomsättningen för sedan halva veckan är jag konstant hungrig, måste ha kickstartat förbränningen :) Dessutom har jag hållt upp från alla sötsaker i fem dagar! Duktigt va :)

Solig lördag

Älsklingen är i väg på svensexa så jag ar ett drygt dygn i ensamhet - planerar att utnyttja tiden väl :)

Agendan:
- softa
- promenad fram på stan - fönstershoppa
- tvätta och olja vårt lilla trädäck
- sola och läsa
- läsa ännu mer
- se på film - kan bara inte bestämma vilken har så många bra alternativ att välja mellan :)

Verkar bli bästa lördagen helt enkelt!

Kan det bli bättre?

Min underbara älskade man har nu gått och blivit husägare på RIKTIGT - gräset är klippt ;) Riktigt bra gräsklippare som finfördelar gräset så man slipper kratta och som dessutom knappt hörs. Riktigt nöjda är vi där.

Har spenderat hela kvällen, efter dagens andra heeelt underbara träningspass, i uterummet. Ätit middag (komponerad och lagad av älsklingen), druckit vitt vin, lyssnat på Depeche Mode, börjat på en ny Victoria Holt bok och ätit cookies. Blev en rikigt fin dag!


Underbara fredag!

Spinningen är avklarad - i eftermiddag blir det step up :) Nu blir det uppsatsskrivning, hoppas det går lika bra som igår. Tror även att det kommer att bli en liten sväng på stan.


Trött torsdag

Morgonpromenad idag igen, ingen träning igår dock - var så TRÖTT i kroppen. Ska snart sätta mig med uppsatsen är inte så sugen - alls! Tur är väl att det är rätt gråtrist ute så man kan sitta inne med gott samvete. Ikväll städning och poweryoga DVD.

Duktig onsdag

Snart dags att sätta igång med uppsatsen igen, idag MÅSTE jag bli klar med litteraturgenomgången. Har precis klarat av frukosten och en morgonpromenad. Beach 09 here I come :) Får se om min arma kropp klara av ett pass ikväll igen, tredje dagen på raken i så fall.

Effektiv tisdag

Ska snart vara duktig och ta en kortare morgonpromenad innan jag sätter mig för att skriva. Fick reda på igår att tjejen jag skriver med inte kan fortsätta så nu är jag själv. Dags att vara effektiv!

Ikväll ska jag träna, har bara inte bestämt mig för vad jag ska göra ännu. Lutar åt spinning... eller power yoga... Var på gymmet igår och vägde mig innan jag gick. Minst 4 kilo ska bort!

Måndag igen

Var fullt upptagen med kalas hos svägerskan och pyssel här hemma igår, är så skönt att få i ordning här när man ska sitta hemma och jobba. Idag är det uppsatsskrivning för hela slanten!

ps. Har försökt lägga upp bilder men det funkar inte på min nuvarande dator.

Trevlig med lördag

Somnade vid tio igår så idag vkanade jag up vid åtta av mig själv och var PIGG! Såå skönt :) Har inte så mycket bestämt idag men en fika på stan, lite plantering, läsning, godis och tjejmiddag - det blir det!

Duktig fredag

Har redan varit mycket duktig idag :) Körde spinning vid halv sju med bästa S - jobbigt men oj vad skönt det är nu. Ska nog försöka fortsätta med det på fredagar... hmmm.

Snart ska jag börja med dagens uppsatsskrivning för i eftermiddag åker jag till Linköping och möter upp älsklingen. Dynor till utemöblerna står på shoppinglistan. Hoppas på lite annat också men det är ingen bra månad det här så jag vet inte om vi har råd direkt :)

Kommit igång?

Det känns som att den värsta förlamningen har släppt nu. Jag har kommit igång riktigt bra med uppsatsen dessutom har jag har även tagit itu med arbetsplatsannonserna. Skööönt :)

Glädjande

Några saker som gör mig glad just nu:

- älsklingens otroligt söta koncentrerade min
- att lyckas med att locka fram ett leende hos min för tillfället lite halvbuttra älskling
- gamla godingar på VH1
- när det lossar i uppsatsskrivandet
- bilder på otroligt snygga och coola Rihanna
- tanken på att det redan är torsdag
- tanken på att det snart är sommarlov (låter bättre än arbetslöshet ;))
- att titta ut på MIN gröna trädgård
- att sitta och mysa i uterummet
- tanken på att få läsa lite Victoria Holt böcker i helgen igen

Det gäller att ta tillvara och fokusera på det lilla i dessa tider :) Det är så man behåller en god hälsa enligt mig!


Allmän tråktorsdag

Grymt seg på mornarna fortfarande... vill ju så gärna börja med morgonpromenader igen. Är ju såå skönt. Idag blir det fortsatt uppsatsskrivning. Hoppas det flyter på idag. Ikväll blir det städning.

Trevlig dag

Hade inga direkta förväntningar på denna dag men oj så trevligt det blev :) Satt och tjatade med trevligaste tjejerna under lunchen och sedan fick vi tidigarelägga vårt seminarium en timme så vi fick sluta tidigare än tänkt. Då tog jag och några tjejer i klassen en tur på stan, köpte godis i nya filmaffären och kom fram till att vi bara kommer att ses ett par gånger till innan vi slutar :( Sedan stötte jag på mamma och lilla syster - trevligt värre :) Men det bästa är nog ändå att ha fått en dag ifrån skrivandet - skönt!

Onsdag och skola

Sitter med datorn i knä't framför TV:n ska snart läsa lite vetenskapliga artiklar och vid halv tio går jag till skolan. Synd bara att det ska regna. Har både föreläsning och seminarium med en rätt lång rast emellan så det blir en lång skoldag. Får se om det blir någon träning ikväll, kändes så bra med spinning igår, men det beror lite på hur trött jag känner mig.

Rädd?

Det har inte hänt mycket med företaget på sistone. Trots att jag trodde att det skulle bli lättare nu när det är lite lugnare i skolan, företaget är registrerat och att det börjar närma sig examen.

Det tar bara emot! Vet inte om det är att jag är rädd? Om det inte är meningen? Om jag bara är trött?  Eller behöver jag bara ännu mer press kanske? Är jag för splittrad nu med skolan? Dåligt självförtroende? Eller om jag faktiskt har hela sommaren på mig eftersom det inte är någon idé att marknadsföra sig förrän till hösten?

Jag tror ju verkligen att det är rätt sak att göra och att det kan bli riktigt bra. Ändå kommer jag inte igång :(


Kört fast

Jag känner att jag har kört fast lite med uppsatsen och min skrivarkompis ligger på sjukhus så jag har ingen att diskutera problemet med. Får ta nya tag imorgon (eller kanske på torsdag?) istället.

Innesittartisdag

Tog sovmorgon idag med eftersom jag hade migrän större delen av eftermiddagen och kvällen igår. Det är mycket bättre idag men har fortfarande lite känningar. Regnar ute just nu så det passar rätt bra med en innesittardag.

Dagen:
- göra seminarieuppgiften som jag inte fick upp igår
- börja skriva på uppsatsens resultatdel
- hoppas på att kunna köra lite spinning ikväll
- sedan blir det med allra största sannolikhet champions league fotboll

Vill ha lat måndag

Har sovit så jäkla illa i nattt, bara vaknat, varit varm, kissnödig och legat vaken och räknat får typ. Tog lite sovmorgon men känner mig ändå rätt borta. Framför allt så är jag inte alls sugen på skolarbete!

Jag som både skulle skriva klart ett avsnitt av uppsatsen (vilket jag borde gjort förra veckan redan), förbereda onsdagens seminarium och kolla arbetsannonser (vilket jag inte gjorde igår). BLÄ säger jag bara. Vill helst läsa bloggar, se på TV och läsa Victoria Holt böcker.

Ibland tror jag att jag har världens sämsta impulskontroll. Vill jag något så kan jag bara inte stå emot, borde verkligen öva mig på att stå emot antar jag. Men måste jag göra det idag?

Söndagslista

  • Dagens måste - kolla platsannonser
  • Dagens borde - gödsla häcken
  • Dagens längtan - ÄLSKLINGEN!
  • Dagens önskan - att få ligga i soffan och läsa
  • Dagens bästa - alla bra TV serier 
  • Dagens "hoppas jag hinner" - se på en Hillman film och några avsnitt av The City

Inspirerande samtal

Har haft underbara J här på kvällen. Det bästa med henne är att det ofta finns verklig substans i samtalen. Man får något tillbaka, ofta energi men även en del tankeställare. Idag fick jag en extra skjuts. Jag tror att jag är något på spåren:

  • Var tacksam för det du har!
  • Var närvarande i nuet.
  • Gör det till en vana att tänka positivt.
  • Finn mening i det du gör.
  • Fortsätt att utvecklas både privat och på jobbet/skolan.
  • Utnyttja så mycket tid som möjligt till att göra något utvecklande som föder energi och styrka.
  • Lika attraherar lika.
  • Du skapar själv din tillvaro med hjälp av tankens kraft!

Trevlig lördag

Har sovit så gott i natt och så vaknar man upp till ännu en underbart solig morgon :) Men det är nog den sista nu för sen verkar det bli lite mer mulet och kyligare. Så jag ska passa på att njuta!

Dagens planer:
- en tur på stan med lite shopping hoppas jag
- hem till mamma och pappa
- sola
- få fötterna fixade
- fixa i trädgården
- få besök av J med valp - så lite tjejsnack och vin

Mys fredag

Vilken supermysig kväll det var med älsklingen igår, men idag är han borta :( För resten av helgen. Han sa aldrig hej då och nu saknar jag honom massor. Men men... ska passa på att ha det trevligt utan honom.

Tanken är att jag ska dammsuga, surfa runt efter lite jobb, LÄSA, pyssla i trädgården och baka brownies. I kväll kommer mamma och pappa på vinmiddag :)

RSS 2.0