Nice måndag

Först sovmorgon sedan heldag med utbildning i arbetsrätt. EN utbildning som faktiskt var pedagogisk, intressant, strukturerad och materialet kände jag att jag faktiskt hade koll på sen tidigare. Lägg sedan till att vi kunde sluta en timme tidigare än beräknat :)

Så väl hemma kunde jag kolla på gårdagens avsnitt av Gossip girl samtidigt som jag vek all tvätt och sen har jag varit på spinning. Kvällsmaten intogs tillsammans med en något frånvarande arbetande älskling i uterummet. Nu väntar TV-soffan. Välförtjänt tycker jag!

Skönt med helg

Fredag:
- tidigt tåg till Sthlm
- möte
- Zarashopping!
- belönade mig med tidiningar för en bra första vecka
- föresenat tåg hem
- chevretoast, röd vin  och Twilightfilm

Lördag:
- slappade hos mamma och pappa
- åt grillat och smågodis
- läste tidningar i hammocken
- drack rose med J
- fick grillat igen
- resten av Twilightfilmen

Söndag:
- sovmorgon
- var duktig: veckohandlade, slängde skräp, tvättade och lagade matlådor
- rabarberkaka med glass
- UNITED!
- läste ute i kvällssolen
- TV-soffan med älsklingen

Trevlig onsdag

Varit vaken sen tjugo över fem i morse. Vet inte om jag nånsin har varit vaken så tidigt så många dagar på raken. PÅ ett sätt så känns dagarna så tomma, att man inte har speciellt mycket tid över för det egna. Vet ju att det inte är så egentligen, har ju helt klart haft MINDRE tid över. Dessutom så kan jag ju inte påstå att jag gör mindre nu än tidigare snarare tvärtom!

Har varit ytterligare en bra dag på jobbet, börjar känna som om jag har lite koll på alla olika hälsoområden. Har även fått lite bättre bättre kontakt och så har jag hunnit med en bjudlunch på Stadshotellet. Dessutom känns inte dagarna speciellt betungande, utan intressanta och tiden går riktigt snabbt tycker jag.

Kom till Tranås hyfsat idag (strax efter fem), åkte hem till mamma och pappa och fastnade där ett tag. Lugn ensamkväll framför datorn och TV:n. Så dagen har varit bra och jag har definitivt hunnit med en del! Kan det vara så att jag har svårt att varva ned. Att det därför känns som om jag inte har nån tid över? Kanske måste ändra något helt enkelt.


Bra tisdag

Har haft en bra dag på jobbet. Lite mer koll på uppgifterna idag så att jag har kunnat sköta mig själv. Skönt! Imorn kan det nog bli värre igen :)

Tog en tidigare buss hem så jag fick sällskap med mellansyster. Mycket trevligt!

Relativt pigg när jag kom hem, så det blev lite extra jobb och så ett spinningpass. Men nu är jag trött!

Matt måndag

Äntligen här. Första dagen på jobbet. En dag med många intryck. Det har gått bra. Lite smånojjor, men vad annat kan man säga så här tidigt. Skönt att komma hem efter att ha varit duktig :) Tv-soffan med älsklingen hela kvällen!

Förberedande helg

Lördag:
- tippen med allt gammalt skräp (som finns hos oss)
- veckohandling (nya dagen) - själv dock eftersom älsklingen prioriterade golf ;)
- storkok - fortfarande själv
- tvättning - fortfarande själv
- rosé i uterummet med en god bok
- äckligt påskgodis
- grillning
- mer rosé
- fotboll
- filmmys med älsklingen

Söndag:
- mensvärk
- TV-soffan
- rabarbercoockie
- storkok
- röjning här hemma
- tvättning
- strykning - får se hur länge det håller i sig ;)
- slappa

RSS 2.0