Driftig måndag

Var uppe och körde poweryoga imorse med mamma och mellansyster, hämtade bilen på stationen (älsklingen har övergivit mig :( ...igen) och har bokat ett viktigt möte angående marknadsföringen.

I övrigt ska jag jobba med lite annan marknadsföring, förbereda morgondagens möte, läsa lite viktig litteratur och fixa med lite tvätt.

Ikväll är jag uppskriven på pump men vet inte om jag kommer kunna gå. Tror jag sträckte mig lite imorse. Fattar inte hur jag ALLTID lyckas... suck!


Wow vilken helg

Började helgen med världens mysigaste fredag!

Lördag:
- Tjejsnack i sängen
- En snabbis på stan med syster
- Mys med datorn i knät
- Pajbakning
- En fördrink med grym musik
- Otroligt trevlig kräftskiva hos A & J
- Grymt kul utekväll med massor av dans, bus och underbara kompisar

Söndag:
- Sov
- Tittade på TV
- Läste
- Sov
- Åt pizza
- Åt smågodis i mängder (tack snälla älskling som verkligen ansträngde sig för att hitta mina favoriter)


Underbara fredag

Sitter och arbetar lite, lyssnar på underbart bra musik och har en helt otrolig endorfinkick i kroppen som jag njuter av. Körde spinning i morse och har sedan dess varit på topp :)

I dag är det en rätt lugn arbetsdag... har jobbat på riktigt bra i veckan, trots att det inte alltid har känts så. Ska mest läsa lite tror jag.

Ikväll blir det party step, middag med lite rödvin, choklad och Twin Peaks med mellansyster :) Kan inte bli mycket bättre en vanlig fredag :)

Omotiverad torsdag

Känner mig lite trött (älsklingen jobbade sent igår och åkte till Stockholm i morse - inte helt ljudlöst!) och allänt osugen. Vill mest vara ledig, vilket är en rätt jobbig känsla när man är egen och sitter hemma! Tur att det snart är helg.

Idag blir det fortsatt jobb med broschyr och marknadsföring och så ska jag läsa lite mer. Är lite träningssugen men finns inga tillräckligt intressanta pass... får bli dubbelt upp imorgon istället. Så jag ser fram emot en lugn kväll med diktatur i soffan :)

Aj-ig onsdag

Vaknade med sån grym värk i magen... livmodern, tror det tog nästan två timmar innan det gick över så jag kunde börja göra nåt vetttigt överhuvudtaget. Kan fortfarande inte stå upprätt utan att det gör ont :(

Idag är det full fart framåt som gäller (eller borde gälla iaf) blev inte så mycket reellt jobb gjort igår (mest läsning) för jag la mig i mammas trädgård efter skogsturen igår.

Får se om jag kommer iväg på nån träning ikväll med. Borde ju, men får se hur kroppen mår.

Härlig tisdag

Gick upp lite tidigare idag för att hinna jobba undan lite för snart ska jag ut i skogen med mamma och mellansyster :) I eftermiddag blir det mer jobbgrejer och ikväll ny träningsform - functional moves. Spännande!

Träningsmåndag

Uppe med tuppen för att köra poweryoga på gymmet. Sedan en undebart skön stressfri morgon med varm dusch, frukost, nyheter och bloggläsning. Bästa starten på dagen och på veckan :)

Dagens jobb består till stor del av att leta tryckeri och formgivare, fixa klart broschyrtexten, maila, läsa och blogga lite.

I eftermiddag blir det 75 minuter spinning - sedan välförtjänt ryggläge i soffan med underbara TV-serier :)

Helgen som gått

Helgen har inneburit både lugn och ro och socialt umgänge - rätt perfekt med andra ord.

Lördagen:
- En tur på stan
- Lite städning
- Godismys i soffan
- Brittisk pubmat med älsklingen, D & E

Söndagen:
- Sovmorgon :)
- Möte med underbara J
- Kräftkalas med släkten
- Mer godismys i soffan
- Filmkväll

Rolig fredag

Saker jag hunnit med:
- morgonpromenad
- ärenden och matinköp på stan
- fikat  - oupps

Saker jag håller på med nu:
- arbetsbloggar
- fritidsbloggar - ehhh
- kollar mail
- lyssnar på musik

Saker jag ska göra senare
- baka
- dammsuga
- träna - pump igen :)
- kräftskiva med älsklingens sida av släkten - mums!


Somrig torsdag

Sommar och sol idag med :)

Har promenerat och jobbat lite framför datorn (arbetsuppgifterna börjar dock så smått ta slut) än så länge idag. Snart blir det solning och läsning i trädgården. Älskar att vara egen :)

Ikväll blir det äntligen lite träning igen, även om kroppen har uppskattat de lediga dagarna - aj, poweryoga står på schemat.

Solig onsdag?

Väderprognoserna lovade sol idag - men än så länge är det relativt grått :( Ska ju ut på stan om en timme drygt för att möta mellansyster och gå lite ärenden (och kolla i affärer.... och fika). Men först lite jobb med företaget.

I eftermiddag blir det till att göra klart spinningpasset, läsa och städa (tar ju aldrig slut). Sedan ska jag pyssla om älsklingen som antagligen stukat foten rätt illa.

UPDATE: sol och varmt blev det men inte överdrivet mycket läst, spenderade större delen av eftermiddagen med sommarmat och fika hemma hos mamma :)

Tisdag och rutinerna börjar sätta sig

Vaknade hyfsat pigg idag, läste lite, gick en morgonpromenad i solen (på förvånansvärt ostela ben!) och åt frukost framför nyheterna på TV:n. Känns som en helt ok rutin.

Nu väntar ytterligare en arbetsdag med diverse nätbaserade aktiviteter, filande på spinningpass och städning. Börjar dock längta efter lite mer action :)

Ikväll kommer älsklingen hem efter från Stockholm - mys!

Träning

Vad underbart det är att träna egentligen. Endorfinkicken man får är svår att jämföra med något annat! Det passar mig alldeles utmärkt med sommaruppehåll för att sedan köra igång igen under hösten.

Arbets måndag

Dödstrött i morse så jag är lite sen med allt idag, men eftersom fina M inte kände sig tillräckligt bra för att träffas idag så har jag frigjort lite tid, så det gör inte så mycket. Har dock hunnit med både en morgonpromenad och veckans inhandling av mat.

Bloggning, fila på ett spinningpass och städning står på dagens agenda. Ikväll börjar ÄNTLIGEN gymmets höstschema - så då blir det pump. Sååå kul och skönt att komma igång.

Mina tankar går annars till lillasyster som flyttar hemifrån idag :) Puss på dig!

Luuugn söndag

Monterade skrivbord efter gårdagens fest. Kom i säng vid tjugo i fyra i morse.tror jag :) men vaknade innan nio så dagen har varit trött!

Har mest pysslat med arbetsrummet, sett på fotboll, lagat pizza och ätit brownie. Ikväll blir det friidrott och film. Längtar faktiskt till imorgon :)


Höstmode

Tänkte samla mina tankar lite kring hur jag vill se ut i höst.

Måste säga att en stor inspiration är Ralph Laurens höstkollektion. Den är heeelt underbar! Speciellt utstyrslarna med byxor är nästintill perfekta - färgerna, materialkombinationerna och halsdukarna/scarfsen. http://www.style.com/fashionshows/review/F2009RTW-RLAUREN

Men även MQ har en hel del inspirerande färgmässigt, även om plaggen i sig kanske inte alltid är så roliga. Efter min tur på stan i Linköping (inte bästa utbudet kanske) så måste jag säga att de få plaggen jag verkligen ville, dom hittade jag på Gina Tricot.

Min inspirationslista för hösten:
Färger: alla nyanser från nudefärgerna/ gammelrosa till ljung till plommon och vinrött uppblandat med grått , brunt och beige. Svart håller dessutom alltid.
Material: sidentyger, tweed, sammet, filttyger, brokad och lite spets.
Mönster: rutigt, tweed.
Nyckelplagg: koftor, halsdukar/scarfes, kostymbyxor, blusar, bruna skärp, kavajer och kappor. Men även knytblusen och västen känns intressanta. Dessutom är jag sugen på broscher tror jag.
Skor: Snörkängor med liten kilklack, typ dessa från DinSko:
Ankle boot

Trevlig lördag

Vaknade av mig själv strax innan åtta och kände mig riktigt pigg - härligt! Passade på att baka brownies (helgens godis) och fixade lite här hemma. Annars så har vi suttit ute i solen och fikat med Herr M, A & J.

Nu önskar jag mest att fotbollen kan ta slut nån gång så älsklingen kan montera ihop lite mböler till arbetsrummet (klarade av Linköpingsturen igår trots min onda rygg) :)

Ikväll blir det hemmafest hos K och C - mycket trevligt initiativ så här på sensommaren!


Bästa fredagen

Har läst i superintressanta The Secret, yogat, duschat och ätit frukost med jordgubbar - bästa starten :)

Ska alldeles snart börja jobba: googla, maila och blogga lite - kan man ha bättre arbete?

I eftermiddag åker jag till Linköping för att möta älsklingen, där blir det shopping och MJUKGLASS!

Tror inte att en fredag kan blir mycket bättre än så :D

Kul torsdag

Idag väntar en förmiddagsdate med bästa J som har kommit hem från semestern. I övrigt är det en del telefonsamtal som ska avklaras, lite saker att googla samt tas ett beslut om och sedan ska jag även bli klar med broschyren.

Härlig onsdag

Tänk att det kan vara så härligt att få vakna upp till en ny dag, att få jobba med det man vill och intresserar sig för! Inte för att jag får "betalt" ännu - men det kommer :)

Intressant läsning och filande på broschyren och annan marknadsföring står på agendan även idag. Ska nog även försöka komma ut på en promenad för lite mer frisk luft än igår.

Sommarens bästa

... dricka: Rosé och bubbel
... sällskap: Herr M ;)
... utekväll: Visby - Munken
... måltid: Den mycket långa och trevliga måltiden på vår ettårsdag
... fylla: Vår ettåriga bröllopsdag ;) eller snarare ;(
... maträtt: Caesarsallad
... bästa dag: Dagstrippen Freeport-Göteborg - medelhavsklimat
... plagg: Acnekjolen
... lugnaste: Heldagen på ön i Dalarna
... fest: vår AW
... glass: Kulglass
... innesyssla: se på film

Regnig tisdag

Vi lyckades iaf pricka in rätt vecka för att börja jobba igen - för nu är vädret inte lika bra som innan inte ;)

Idag är det en normal (ska bli det iaf) hemmadag med morgonträning (yoga idag pga regnet), städning, läsning och jobb med att marknadsföra företaget

Måndag igen!

Så var semestern över för i år. Måste säga att jag haft en riktigt bra semester med härligt sommarväder, trevligt sällskap och mycket onyttigheter - precis som det ska vara ;)

Har redan hunnit med att läsa lite relevant litteratur och duschat. Ska alldeles snart sätta igång med att läsa arbetsplatsannonser och spåna lite på några texter.

Annars så är dagens stora grej att åka till Jönköping med mamma och systrarna, ska kolla på lillasysters lägenhet och gå på IKEA (leta inredning till kontoret).

Känner mig faktiskt riktigt taggad för att köra igång igen :)

Somrig helg

Har haft en näst intill perfekt somrig helg!

Lördag:
- fika på stan
- bokläsning
- grillat hos svärförlädrarna
- Mamma Mia, cocktails, plockmat och vitt vin ute på torpön

Söndag:
- middag hos mamma
- kortspel
- kubbspel
- tidningsläsning
- solning
... allt med bästa systrarna

Fredagsdopp

Sitter med en underbart god frosen raspberry margarita och väntar på att vi ska börja grilla. Större delen av dagen har spenderats på en liten lugn strandremsa vid sjön Sommen. Handlade och fixade picknick-korg på förmiddagen sen har vi bara slappat, läst och tagit årets första (!) dopp.

Somrig torsdag

Har spenderat större delen av denna molönfria varma dag under äppelträdet med en god bok. Två pauser har gjorts en för en fika med herr M och nu ikväll har vi grillat hos svärföräldrarna. Varmt, utehäng, vitt vin, trevligt sällskap, mysiga barn och Xanté. Kan det bli bättre?

Dåligt med uppdateringar

Stockholmsdagarna var riktigt trevliga.

Onsdag: Gick på stan själv - kollade i MÅNGA affärer. Grekiskt med grabbarna på kvällen.
Torsdag: Shopping med grabbarna. Tapas på Caliente och barrunda med mycket trevliga appletinis :)
Fredag: Ytterligare lite shopping och DN galan.

På lördagen var det äntligen dags för underbara A & J:s bröllop. Så fint och trevligt - ute i det fina vädret hela dagen.

I söndags var det barnkalas för M, därefter godismys i soffan.

Plockade svamp och bär i måndags.

Igår tisdag var det en riktig fikadag. Först på stan med älsklingen, D, B och lille N och sedan på eftermiddagen med bästa tjejerna A och K med respekive barn.

Idag ska jag hem tilla mamma för att sola och umgås och ikväll blir det utgång med systrarna!

RSS 2.0