Nyårsafton

Så var det nyårsafton... 2009 blir 2010. Nytt år och nytt decennium, nya erfarenheter och fortsatt utveckling. Av 2010 önskar jag mig ett nytt jobb och mer oberoende. JAG VILL KÄNNA MIG LEVANDE!

Dagen kommer att spenderas i lugn och ro med lite vilande (känner fortfarande av lite förkylningsvibbar) och fixande.

Kvällen, som kommer att spenderas hos ett par bekanta (vänner till herr m), bjuder på tre-rätters, god dricka, många nya bekantskaper och andra trevligheter.

Onsdag med hemmamys

Tror det blir en riktigt lugn onsdag idag. Eventuellt måste vi ut på stan en sväng för några ärenden inför nyår, men annars blir det nog lugn och ro med en filt i TV-soffan och mängder med Tv-serier.  

Innan dess vill jag få ut allt rött och in med krispigt vitt och metall... lite städ och tvätt skulle inte heller skada.

Trevlig tisdag

Tisdagen inleddes med en spontantripp till Linköping. LITE shopping, god mat och många skratt blev resultatet :) Reafyndade en Ralph Lauren klänning som jag tittade på i somras så jag är nöjd!

Kvällen spenderades med glögg, god mat och kunskapsspel hemma hos J & R. Älsklingen och jag vann såklart två av två ;) Men det var jämnt!

Otroligt trevlig dag faktiskt.

Vardagsmåndag?

Känner att vi har börjat vända på dygnet så vi ställde klockan för att komma igång med något som åtminstone liknar en vardag. Rätt lugn start dock :)

Har letat lite jobb, läst bloggar och ska nog sätta mig och sammanfatta året som gått. I övrigt ska resten av veckan planeras, tvätten ska vikas och det mest juliga plockas undan. Glitter och glam inför nyår gäller. Ikväll blir det äntligen lite träning - nämligen pump med underbaras V :)


Julhelgen i korthet

Julafton:
- julgodis
- paketöppning
- läsning
- julmat
- julmys
- paketöppning
- julgodis
- paketöppning
- juldrink i lugn och ro

Juldagen:
- kalkonmiddag
- julmys
- julgodis
- julfest med underbara vänner
- tråkparken

Annandagen:
- sovmorgon
- plöjning av DVD box
- julgodis
- spelkväll med systrar

Söndagen:
- sovmorgon
- vinterpromenad
- hemmafika
- mer DVD box

Pysslig onsdag

Vaknade av plogbilen imorse vid åtta... ännu mer snö :) Sedan dess har vi hunnit med att tvätta, laga julskinka och sill, plocka i ordning, jobba (älsklingen) och såklart skotta snö.

Kvar att göra är jansson, köttbullar, tvätta lite till, städa köket och göra sig fin inför julen. Ikväll blir det julmys hos svärföräldrarna... tror jag.

Tisdag med förberedelser

Sovmorgon idag... nu börjar det kännas som julledigt :) Ska planera matinhandling och sedan en tur på stan med älsklingen. Därefter blir det till att rulla köttbullar (som jag inte orkade med igår) och sedan julstäd så att allt är tipp topp. Efter det slappning och besök av bästa J. Lite godis kan nog med slinka ned!

Snöig måndag

Sitter i arbetsrummet har väntat på första telefonsamtalet som inte tycks komma. Tanken slår mig att jag måste sitta här uppe oftare, så vackert att titta ut genom fönstret speciellt som nu då det är en helt vit värld utanför med snöflingor som sakta dalar.

Nu ska jag istället fixa en ny kalender och leta jobb. Andra uppgifter är att göra köttbullar och damma. Ikväll blir det pump.

Helgen innan jul

Lördagen:
- spinning med jultema
- en tur på stan
- fika hos mamma och pappa
- klä julgranen
- glöggmys med älsklingens sida av familjen
- The holiday

Söndagen:
- sovmorgon
- vinterstudion på TV
- julmustkyckling
- adventsfika

Nu är det nära... för nära nästan. Kan inte fatta att det är julafton på torsdag. Men alla aktiviteter tyder faktiskt på det :)

Fina fredagen

Var uppe och igång tidigt imorse. Hade ett samtal inplanerat men tydligen hade klientens telefon inte funkat. Istället hann jag jobba undan lite annat, skotta snö och så har jag varit och handlat. Nu lite mer jobb och jobbletande innan jag börjar städa och förbereda kvällens vanliga mys. I eftermiddag blir det träning :)

Bästa torsdagen?

Mörkt, kallt och snöigt ute - inne lyser det, är varmt och gosigt. Älsklingen är hemma (... eller ja i Linköping förtillfället). Systembolaget är länsat. Ny (lite bättre) TV på plats. 1 dag till helg! 1 vecka till julafton! Känns helt ok :)

Idag ska jag syssla med ungefär samma saker som tidigare i veckan. Kan nog bli en promenad i stället för träning bara.

Fullspäckad onsdag

Underbart vitt ute idag, måste nog ut och skotta och mata fåglarna igen. I övrigt ska jag förbereda coaching, fixa lite bokföring, marknadsföring, leta jobb och ikväll hoppas jag fortfarande på träning trots trist sträckning i låret. Därefter kommer älsklingen äntligen hem :)


Tisdag i verkligheten

Tillbaka till vardagen igen. Har lite att göra idag efter långledigheten.
- marknadsföring
- leta jobb
- bokföring
- städ
- träning (hoppas jag får plats idag)

1 år sedan vi fick nycklarna! Älskade, underbara, mysiga hus :)


Långhelg i Stockholm

Fredag:
- tidig morgon på tåget
- lussebullsfika
- julklappsshopping
- mysfik med varm choklad och läsning på söder
- Thaibåten med älsklingen, herr B och lille N

Lördag:
- myssovmorgon
- kylig solpromenad på söder
- lunch och fika med hela Stockholmsfamiljen
- minishopping i city och bästa presenten från älsklingen
- Oljebaren och Amaranten med appletinisar

Söndag:
- shoppingtur inne i city
- suktning inne på NK:s inredningsavdelning
- luciatåg live
- lång mysfika med varm choklad och megakladdkaka på söder
- Tacomys hemma hos Stockholsfamiljen

Måndag:
- sista shoppingen i city
- lussebullsfika och läsning på tåget
- sista julklapparna
- promenad hem till mamma och pappa

Nobeltorsdag

Trevlig dag idag. Först lite jobb, städ, förberedelser inför morgondagen då jag åker till Stockholm, smygstart av julpyntningen och så TV eftermiddag/kväll. Ska även försöka hitta på en liten mini 3-rätters att äta till nobelmiddagen :)

Jobb onsdag

Så var det en vanlig vardag igen, rätt skönt det med faktiskt. Tanken är att jag ska syssla med lite marknadsföring, bokföring, läsning, städ och pump idag.

Pepparkakstisdag

Ska försöka jobba undan lite nu på morgonkvisten innan det är dags att cykla hem till mamma och pappa. Där är det pepparkaksbak, degätning, och allmänt julmys som står på schemat. Underbara tider nu!

Måndag?

Kom upp bra idag och ska försöka hinna med det viktigaste innan mamma och mellansyster kommer. Idag ska vi till Jönköping och shoppa lite :) Vet inte riktigt vad jag ska ha förutom lite blommor.

Ikväll blir det pump och lite mer jobb.

Julmysig helg

Har bakat julgodis hela helgen lång med pauser beståendes av skidor på TV. Det mesta blev riktigt bra faktiskt :)

I lördags var det dessutom julfest med gymmet. Glöggmingel, julbord och vinmys hela kvällen lång. Hoppade dock över Parken och Barbados ;) Gick hem till min älskling istället och lika nöjd var jag för det.

Älskade fredag

Så var det dags igen :) Har precis ätit mellanmål, inhållandes knäckemacka, lussebulle och två tomtar, efter att ha storhandlat och haft ett spinningpass idag på morgonen.

Ska snart påbörja lite jobbsök och marknadsföring. Skulle tro att det blir en rätt lugn dag. Fram till i eftermiddag vill säga för då kör vi igen. Step up och pump står på schemat.

Ikväll mys med älsklingen som jag sett alldeless för lite av denna veckan (som dessutom kommer åka bort i två veckor nästan).

Helt vanlig torsdag

Sökte det perfekta jobbet igår, så nu är det bara att hålla tummarna :) Idag fortsätter jag med att söka fler jobb, mer städ, lite marknadsföring och så kan det nog bli ett spinningpass också.

Mysig onsdag

Vilken bra kväll jag hade igår. Fick en chokladkalender av min älskling och så blev jag inbjuden till gymmets julfest (JULBORD skulle jag tro!), nu vet man att det är december på riktigt :)

Idag blir det nog träningsledigt, ska antagligen på lite glöggmingel med min fina J. Passande nog har det blivit kallt, ser knappt ut för all rimfrost på rutorna i uterummet.

Innan kvällen ska jag fixa med:
- jobbsök
- marknadsföring, om jag får ordning på datorn
- bokföring
- lite städ

Vinter tisdag

Nja inte riktigt kanske, även om det kom några små snöflingor nyss, men äntligen är det december :) Utan julkalender, är man verkligen så vuxen... hmmm.

Idag blir det fortsatt jobbsök, lite marknadsföring och ikväll spinning. Dessutom sover älsklingen över inatt!

RSS 2.0