Måndag och nya tag

Yes nyformaterad snabb dator, passar bra idag när jag ska påbörja nya mål. MÅSTE få ett jobb snart - dör av tristess, shoppingsug och res(/mat)lust. Företaget får komma lite i andra hand.

Ensam hemma idag, hoppas på lite träning i eftermiddag (har problem med en hälsena, men det ska nog gå) sedan blir det jag som styr över fjärrkontrollen :)

1:a adventshelgen

Däckade (förståeligt) rätt tidigt i fredags vilket innebar en hyfsat tidig lördag. Hann därför med en del ärenden på stan innan vi åkte till svärföräldrarna för lunch. Därefter blev det en sväng till svägerska med familj innan det var dags för Harry Potter mys och sedan blev det även Tomten är far till alla barnen :)

Idag är det lite hushållsbestyr och arbete som står på agendan, förhoppningsvis hinner vi även med en film till innan det är dags för julskyltning på stan och sedan adventsfika. Ikväll blir det troligtvis el classico.

Träningsfredag

Första passet av tre är avklarat (som instruktör dessutom) i eftermiddag blir det pump och partystep :)

Innan dess ska jag försöka hinna med lite ärenden, marknadsföring, sista städet och förbereda kvällens mys - då kommer älsklingen hem!

Rolig torsdag

Idag ska alla adventssaker upp och premiärtändas! Eftersom jag är ensam hemma tänker jag även passa på att lägga upp gardiner - bra när ens hetsiga temperament inte kan gå ut över någon annan ;)

I övrigt blir det mer marknadsföring, fler lussebullar, julmusik och lite tjejserier.

Redan onsdag

Ahhh... sovit så gott inatt, tror jag sovit hela natten, för första gången på över två veckor.

Idag blir det:
- marknadsföring
- leta jobb
- julstäda lite till
- förbereda uppsättning av adventssakerna
- träna

Bakistisdag

Inte ofta den rubriken figurerar här ;) men idag känner jag mig nästan lite bakis. Blev rätt mycket dricka, mat och framförallt mys igår. 

Har redan hunnit påbörja dagens uppgifter:
- mail
- marknadsföring
- julstäda det sista
- spinning 

Helgmys

En trött hemmafredag ledde till en strålande solig lördag (äntligen!). Långpromenad och gran-nappning med mellansyster och Falcon. Därefter gjorde jag iordning ite och på uterummet inför advent följt av duktigt julstäd. Kvällen spenderades med bubbel, skaldjur, julfilm och älsklingen :)

Söndagen innebar mer julstäd, julmusik, skidor på TV, födelsedagsfika för mamma och vampyrbio med mellansyster.

Perfekt blandning mellan mys och duktighet. Julkänslan börjar anas :)


10 ÅR IDAG!

Idag firar älsklingen och jag tio underbara år ihop! För tio år sedan hade vi vår första spontana vardagsträff - då kändes det att nu är det vi på riktigt :)

Började dagen med lite minimys i sängen. Nu blir det lite jobb, planering och sedan handla ingredienser till min lilla "present". Ikväll blir det 3-rätters, finskumpa, lite rödvin, massor med tända ljus och myyys ♥

Inte längre så stressig fredag

Attans vad denna spruta sitter i, mycket bättre idag men fortfarande jäkligt öm. Har därför varit tvungen att stryka mig från ett av träningspassen idag. Kanske måste även favoritpasset strykas.

Dessutom tog älsklingen bilen till Linköping så han får handla.

Då återstår väl bara att syssla med marknadsföring, skriva lite och påbörja lite av helgens städ. (Igår hann vi dessutom med att köpa det mesta av adventssakerna.)

Osäker torsdag

Har idag rätt ont i armen efter sprutan. Vet inte riktigt vad jag kommer fixa att göra. Jag skulle vilja göra följande:

- promenera med tjejerna
- promenera och fixa gran med mellansyster
- marknadsföring
- skriva

Bättre onsdag

Har jobbat på rktigt bra, om än långsmat, idag med lite marknadsföring. Ska snart sätta mig ned med lite böcker och lägga upp en planering för samtal.

I eftermiddag blir det vaccination och vila. Eventuellt även lite julstäd.

Jobbtisdag?

Fick ont i fingret igår morse, vet inte vad jag gjort. Idag gör det ont i nästan hela handen, kan inte greppa eller skriva. Lite jobbigt att skriva med bara en hand, idag skulle jag dessutom skriva rätt mycket. Så vi får väl se hur mycket som blir gjort.

Ska försöka köra spinning dock, gjorde det igår, lite jobbigt det med men om jag sitter ned hela tiden så är det nog ingen fara.

Måndag och nystart

Har äntligen fått en klient, så idag ska jag förbereda lite coaching. I övrigt blir det lite planering, marknadsföring, handla, fakturera och köra spinning.

Helg med underbara nära

Lördagen:
- en runda på stan med systrar
- filmmys med älsklingen
- tjejmiddag med tjejgänget

Söndagen:
- fika med tjejerna och underbara R & J
- filmmys med älsklingen
- påbörjat julstäd med tjuvstart på julmusik

Fredag och helt slut

Instruerade ett spinningpass imorse - och det kändes! Är helt slut och fortfarande lätt illamående. Dessutom har jag sovit otroligt illa inatt med, tror jag har vaknat åtminstone en gång i timmen. Så nu vill jag bara gå och lägga mig, älsklingen ligger redan - sjuk :(

Idag är ändå tanken att jag ska leta lite jobb, syssla med marknadsföring, göra lite ärenden på stan och träna.

Date torsdag

Idag är det 10 år sedan jag och älsklingen hade vår första date. Det ska firas med en remake :) Så ikväll blir det film - och - Gott och blandat - mys.

Innan det ska jag försöka komma igång med lite jobb igen. Mer visualisering, kolla upp en examensgrej, lite marknadsföring, fixa ett spinningpass till imorgon och fila lite mer på PP:n.

Grå onsdag

Sovit dåligt inatt igen... vet inte vad det är. Idag ska jag fixa med lite marknadsföring (tror jag), visualiseringsövningar, prata med J och träna.

Tisdag med sorg i hjärtat

Fick igår ett hjärtskärande besked angående bästa J. Det sitter fortfarande i, tårar rinner då och då. Blir nog en lugn dag idag med. Har varit iväg på en bra frukostföreläsning, ska fixa lite bokföring och vänta på älsklingen. Behöver en kram :(

Trött och avslagen måndag

Trött och besviken efter nattens händelser. Har fortfarande inte hört något från J som ställde in fikat i lördags. Vad händer? Har fått ett mail om att det var 220 sökande till jobbet :( Nedstämd. Får inte!

Blir nog lugnt idag. Måste hitta tillbaka! Det blir dagens stora uppgift. Spinning ikväll. Undrar hur samtalet går i Barcelona?

Upprörd helg

Vaknar av en dröm som snabbt blev en mardröm tjugo i tre i lördags morse (?), så obehagligt. Det kändes som om kroppen var helt tung och nedtryckt i madrassen. Lyssnar, hörs det något? Vad hände?

Efter morgonspinningen kollade jag mobilen. Svaret på nattens händelser är ett mobilsamtal från Barcelona. SUCK! Kroppen reagerade på det hjärnan inte kopplade.

Kände mig PMS:igt nedstämd resten av dagen... och mycket riktigt. Tillbringade större delen av dagen hos familjen.

Stor del av söndagen spenderades i köket, farsdagmiddag by me :) Sedan slapp i TV-soffan.

Tjugo över ett på natten ringer det. Hör bara upprymt fyllesnack mellan två personer. Går och lägger mig. 5 minuter senare ringer det igen, får ett utbrott och bara skriker i telefonen. Fatta att dom är över 35!!!

Bra fredag

Mysvak med älsklingen, bra läsning och nu lite bloggar, mail och marknadsföring. Sedan blir det till att handla, lite mer jobb och sedan JULMARKNAD :) Ikväll vill jag hinna med träning innan lite ensammys.

Snöig torsdag

Snöar idag, kom lite redan igår, sååå mysigt :) Så länge man får sitta inne förstås!

Vaknade och låg kvar i sängen med lite visualiseringsövningar och The Secret. Mysigt. Ska sätta igång med dagens uppgifter ungefär desamma som innan.

Hoppas på lite träning ikväll, blev inställt igår :( Annars blir det lite mys med älsklingen som åker till Barcelona imorgon.

Stormig onsdag

Vet inte hur många gånger jag vaknat inatt för att det blåst så mycket. Lite lagom trött vid uppstigningen, men nu är det ok. Känns som det lossnade lite igår. Mycket spännande på g nu. Dagen ser ut ungefär som igår fast med pump istället för spinning.

Förberedande tisdag

Kom igång rätt ok idag, började läsa nästan meddetsamma när klockradion gick igång. Nu ska jag börja med lite marknadsföring, PP presentationen och lite mentala övningar. Vill så gärna börja jobba! Har beslutat mig för att koncentrera mig på detta just nu.

Ikväll blir det nog lite spinning iaf. Verkar inte bli sjuk, så då kör vi.

Seg måndag

Kände mig lite däven redan igår och var inte så pigg på att gå upp imorse. Lite sen idag men har en rätt lugn dag inplanerad, så ingen fara.

Ska snart in i duschen, därefter en sväng på stan, lite marknadsföring, fortsätta med PP presentationen och fira älsklingen :)

Pysslig helg

Lördagen:
- hemmafika
- halloweenbakning: spökmuffins och spindelchokladbollar
- 3-rätters med älsklingen och herr M
- champagneprovning
- "skräck"film

Söndagen:
- hade födelsedagsmiddag för älsklingen med min familj
- mys TV-soffan

RSS 2.0