Konstig tisdag

- Började med att försova mig, drömde en sån verklighetstrogen och skum dröm om att vi hade fått barn.
- Nätuppkopplingen har strulat på ett ovanligt sätt hela förmiddagen.
- Läste klart det jag skulle på rekordfart, har sedan kollat på två avsnitt Twin peaks. Fattar inte hur dessa kurser är upplagda egentligen :(
- Med så mycket tid över borde det hända massor här hemma - men det gör det inte (lustigt va?).
- Saknar älsklingen redan nu (han har ju knappt varit borta ännu) - och han kommer inte förrän imorn kväll.
- Är av någon lustig anledning helt öm i axlarna.
- Skulle göra väldigt mycket för lite fikabröd eller choklad - blir helt rastlös och kan inte tänka på så mycket annat (suck!).
- Ikväll får jag äntligen träna power yoga på arbetstid - det var länge sedan nu!

Sluta jobbet till årsskiftet?

Pratade lite framtid med älsklingen igår (så han var ju uppenbarligen inte så bakis) vi kom fram till att det inte är några problem om jag säger ifrån mig mina fasta dagar på gymmet för att istället satsa på mitt företag. Kommer fortsätta att ta strödagar men vill inte binda upp mig. Vem vet det kanske går bra med företaget, om inte annat krävs nog mycket tid :)

I vilket fall som helst så måste detta vara det allra smartaste (om jag nu vill starta eget...?) då behöver jag ju aldrig stå utan sysselsättning och får ett försprång gentemot de andra på utbildningen.

Duktig måndag

Idag har jag hunnit med mycket. Började dagen med att lägga i ett par tvättar och sedan bar det av till gymmet. Körde lite blandat med fokus på nedre delen av ryggen, rumpa och baksida lår. Därefter har jag hunnit med ytterligare tre tvättar och att prata i telefon med mamma.

Den enda jag inte hunnit hittills, och som är bland det viktigaste, är att börja leta information till en fråga på hemtentan. Och när jag väl fick tid till att börja med det då kommer jag inte in på sidan där all information om uppgiften finns. Störande! Så jag får väl fortsätta försöka att logga in samtidigt som jag får leta information på känn.

Underbart soligt väder idag med - tänk att allt känns så mycket lättare då :)

ps. Tanken är även att försöka hålla mig ifrån godis och kakor fram till fredag - möjligt uppdrag?

Solig söndag

Skrev nju igår att älsklingen skulle straffas - och mycket riktigt han fick vaxa benen på sin straffsexa (trevliga kompisar man kan ha va?).

Själv var jag ju hos mamma oxch pappa större delen av dagen och blev uppassad med mat, efterrät och tidningar - såå mysigt :) Mindre mysigt var det att vakna upp vid klockan två inatt för att en mycket onykter och osammanhängande kille kom hem och skulle lägga sig :) Hade ju sovit i två timmar så sedan var jag ju pigg och kunde inte somna om förrän vid fyra snåret. Är riktigt trött idag!

Tänker ta en promenad i det otroligt vackra höstvädret som det bjuds på idag. Förhoppningsvis mår älsklingen bra så han kan följa med. Annars blir det nog mest hemmamys med lite böcker och TV tittande.

Lat lördag

idag ska jag bara ta det lugnt och göra roliga saker är planen. Ska kolla in lite inredningsaffärer med mamma (?) och lillasyster, sedan blir det middag hos mamma och pappa och mys i soffan.

Älsklingen ska straffas :)

Äntligen helg!

Så var det fredag kväll (eller... nästan iaf). Sitter i fåtöljen med ett glas rött och lite "snittar" och surfar på nätet och sappar på TV:n om vartannat. Väntar på älsklingen som missade det första tåget hem.

Aj aj (igen)

Kom iväg på min promenad men fick betala med fyra vettenblåsor på ena hälen. (Kanske har älsklingen rätt - att det är dags att byta ut mina skor som säkert är tio år gamla.) Men jag måste även tillägga att promenaden var helt underbar. Soligt, lugnt, fin natur och REM i hörlurarna. Kändes riktigt bra faktiskt. Älskar höstpromenader med alla vackra färger! Har de senaste två promenaderna provat lite nya vägar som går förbi vårt hus. Tror det kan bli riktigt bra promenader faktiskt :)


Bild från förra hösten

Lovely Friday

Så var veckans bästa dag här igen - fredag :) Idag hade jag tänkt att jag ska iväg och gymma/promenera (kan inte bestämma mig) tidigare än vanligt - typ nu (funkar inte så bra annars tydligen).

Sedan blir det till att skriva hemtenta, sticka fram på stan en sväng för att se om jag kan hitta ett par jeans och i eftermiddag - städa.

Ikväll blir det hemmagjord pizza, lite rött vin och godis - can't wait! (Så antagligen tjuvstartar jag lite redan i eftermiddag - har ingen självbehärskning alls!)

Aaaj

Ont i magen och allmänt uttråkad av hemtentan. Så dåligt gjord! Luddigt formulerad och frågor som går in i varandra. Tur att det är underbart väder iaf så att inte allt är negativt en dag som denna :)

Dimmig torsdag

Det är dimmigt ute och inne i min hjärna känns det som. Sitter och ska skriva andra delen på min hemtenta, men har så svårt för att koncentrera mig och att formulera vettiga meningar. Känner mig mest trött, frusen och har en j''la jobbig mensvärk. Vill bara gosa med filt och kuddar framför TV:n, inte sitta och slå i tråkiga böcker som jag inte har orkat läsa - vilket innebär att min stackars omtöcknade hjärna måste jobba ännu hårdare för att få ut något kreativt och smart.

I eftermiddag ska älsklingen och jag till banken för att fixa med bolånet - får väl se hur det går ;) Jag kommer ju iaf ifrån jobbet en stund så kvällen borde gå snabbt. Imorn är det FREDAG!

December



Längtar till i december - tror inte jag kommer fatta att huset är vårt förrän vi stå där i ett tomt hus med nyckeln i handen :) Vill så gärna visa alla nära och kära hur underbart det är - och kommer att bli :) Lovely!

Nytt fokus

(Jag uppdaterar tydligen för sällan, så här kommer ytterligare ett inlägg.)

Jag kom på igår när jag gick hem och körde dagens 10 bästa att jag nu faktiskt har fått mitt hus (lite sen...jag?). Det har varit mitt stora fokus under ett drygt halvår att "dra till" mig ett underbart hus med energins och det postiva tänkandets hjälp. Nu har jag ju lyckats! Så ett nyt fokus behövs.

Det jag vill allra mest just nu det är att hitta ett utvecklande och spännande jobb. Så det får bli min nya grej! Jag känner mig lite splittrad bara - MÅSTE finna tid till att känna efter och tänka över hur jag vill att mitt framtida yrkesliv ser ut. Måste finna en tid då det ytliga får stå åt sidan och det andliga och reflekterande får träda in!

Jag är inte helt hundra på att det funkar just på grund av energin man skickar ut i universum, som det beskrivs i The secret, men vad jag verkligen vet till hundra procent är att detta tänkande gör mig till en bättre, mer fokuserad och positivare människa. Mer "bevis" än så behöver inte jag!

Mysig onsdag

Älsklingen jobbar hemifrån idag. Trevligt att få träffas lite extra men även lite jobbigt eftersom lägenheten är så liten. Själv ska jag börja skriva på ena hemtentan idag. Mindre mysigt! Men en stor fördel är att man kan jobba från sängen och det är helt undebart nu när det börjar bli mörkt och kallt när man vaknar :)

Lite senare har jag tänkt att ta en promenad bort mot vårt nya bostadsområde. Förhoppningsvis har solen brutit igenom dimmolnen vid det laget! Igår blev det ju riktigt underbart väder fram emot lunch.

Ikväll blir det jobb och det var riktigt kul igår faktiskt - SKÖNT!

Mulen tisdag(morgon)

Helt grått och mörkt ute idag. Riktigt höstväder. Det gör ju iofs inte mig så mycket eftersom jag måste sitta inne och skriva hela dagen idag. Enda pausen jag får är då jag MÅSTE ut och handla mat.

Ikväll blir det jobb. Känns väl sådär men det verkar vara riktigt mycket folk på gymmet just nu och det brukar vara kul. Lite ironiskt att jag var ledig igår men ändå var på gymmet från tio över sex till tio i nio. Men satan vad duktig jag var! Två timslånga pass! Börjar kännas i kroppen redan :)

Ledig måndag

Idag är jag ledig från jobbet :) så otroligt skönt!

Vaknade tidigt idag eftersom älsklingen skulle med ett tidigt tåg upp till Stockholm. Satte på en film på datorn och låg och slumrade i upp till två timmar. Riktigt skönt (har varit lite dålig sömn i helgen)! Sedan satte jag på mig kläderna och tog en promenad för att hämta bilen vid stationen.

Nu har jag ätit frukost framför TV:n och datorn och funderar på om jag ska skriva lite på ett psykiatriarbete eller om jag ska ta skolledigt och städa lite här hemma.

Senare blir det lunch med A, lille E och M. Mysigt! Ikväll blir det träning, har skrivit upp mig på två pass men får nog se hur det blir med det.

Slö söndag

Idag har det verkligen inte varit många knop. Slökollat TV, tvättat, varit hos svärföräldrarna för att se på United matchen och en del drömmande om husinredning.


I love it!

Åkte förbi när vi skulle till svärföräldrarna och den nuvarande ägaren klippte gräset - skulle jag inte haft något emot att göra en dag som denna! Är ofta svårt att hitta bra uteaktiviteter när det är ok väder men inte så varmt, men efter nyår blir det inga sådana problem mer :)

Underbart lugn lördag

Fick börja dagen med en sovmorgon, skogspromenad med kantarellplockning tillsammans med mellansyster och när jag kom hem bakade jag Leilas lyxiga chokladmuffins (ha där ser ni, ni som tvivlar på att jag har en pysslig hemmafru djupt inom mig).

Ikväll blir det trerätters:
- Havskräftor
- Hemmagjorda klyftpotatisar, biff och hemmagjord kantarellsås
- Lyxiga chokladmuffins
Dricka: champagne
Anledning: fira att vi skrev på huskontraktet igår :D

Känner så att jag verkligen behövde en lugn helg hemma utan en massa måsten!

Bloggen...

Jag kände på mig någonstans djupt inom mig att bloggen var värd att fortsätta med i våras. Så otroligt mycket har hänt i mitt liv sedan jag började skriva, så många underbara saker har dokumenterats. Kommer att vara kul att se tillbaka på - hur det skedde och vad jag tänkte.

Men än är det inte slut! Många förändringar ligger framför mig - det är jag övertygad om. Jag befinner mig verkligen i gränslandet = the frontiers. Läskigt men spännande :)

Fredagkväll: trött men lycklig

I morse var älsklingen på besiktning av huset (jag var i skolan för att grupparbeta och ha seminarium) och i eftermiddags skrev vi på kontraktet :D Nu är det klart på riktigt huset är vårt! Älsklingen åkte direkt till Stockholm (skriver för en licensiering imorn) och lite senare kom mäklarn hem till oss med kontraktet.

Kan knappt fatta att det är sant. Det är som att lyckan och medvetenheten sitter på ytan, men det har inte sjunkit in ännu. Hösten kommer gå snabbt!

Torsdag

Började dagen med att ligga kvar i sängen och gosa lite med älsklingen - inte alls vanligt, men mycket mysigt.

Måste snart sätta igång med seminarieuppgiften som ska in idag men kommer nog ha lite svårt att koncentrera mig, likaså på jobbet ikväll. Vill bara kolla på inredning och drömma planera :)


Vilken grej!

Det känns helt otroligt (tittar på bilderna och kan inte fatta att jag ska bo där), det är underbart och lite läskigt (hjälp vad har vi gjort)  :)

När jag kom hem från jobbet igår hade finaste älsklingen fixat hem lite middag och till det blev det ett par glas vin (funderade på att öppna champagnen men kom fram till att vi aldrig skulle ha orkat att dricka upp en hel flaska - får bli på lördag) bara för att fira!

Har vaknat massor med gånger i natt och varenda gång så är det första jag tänker att vi har ett hus :)

Fatta att vi har ett hus, som ska bli vårt alldeles egna - helt otroligt! Men på fredag skriver vi kontraktet!!!

JAG ÄR SÅÅÅÅ LYCKLIG!

Vi vann budgivningen!!!

Skrivar onsdag

Oj vad trött och seg jag var idag. Skulle ha förberett seminarieuppgiften genom att läsa in mig lite på ämnet men jag har mest kollat bloggar är jag rädd för :) samt kollat på ekonominyheterna (oroligt i finansvärlden just nu - lagom tills vi vill köpa hus).

Tanken är att jag ska ta mig iväg till gymmet för att köra lite överkropp snart. Får väl se hur snabbt det går att komma iväg ;) Därefter ska jag börja skriva på seminarieuppgiften - det lär nog ta sin lilla stund, tur att jag har imorn på mig med. Ikväll blir det jobb - igen. Suck... hoppas det känns bättre än vad det har gjort tidigare i veckan. Vill verkligen att det ska vara något övergående, det är ju ändå ett rätt trevligt jobb :)


Jag går runt med fjärilar i magen!

Budgivningen är igång! Fem intresserade. Två hade lagt sig under utgångsbudet och tre på utgångsbudet. De första höjningarna är med cirka 10-15 000.

Jag önskar, jag tror, jag är redo att ta emot!

Lugn tisdag

Gick upp som vanligt i morse för jag var helt övertygad om att det skulle finnas något att göra i FC. Men icke! Ingen ny föreläsning upplagd, inga fler coachövningar och inga böcker verkar ha kommit. Så jag har tydligen lite ledigt så här mitt i veckan :) Ska kolla en extra gång snart men annars blir det nog bara lite TV tittande innan jobbet. På morgonen har jag passat på och läst lite i The Secret och kört lite yoga.

Oinspirerad

(Motsäger den förra rubriken lite men förklaring kommer...)

Mitt jobb ger mig ingenting just nu känns det som. Visst jag älskar instruktörerna och kunderna (en del) men dessa har jag ju möjlighet att träffa även om jag inte jobbar i receptionen. För i övrigt känns det bara tungt och grymt oinspirerande.

Det är inte kul att städa (är det nånsin?), det är inte kul att utveckla rörelsen (går inte mer), det är inte kul att binda upp sig på kvällarna (vill träna och umgås med älsklingen, familj och kompisar som normala människor). Jag blir dessutom galen på allt tjat och min chef. Jag har tröttnat helt enkelt.

Jobbet känns mest bara som en energitjuv och har nog gjort det under flera månader. Jag har gjort mitt på det här stället och behöver få gå vidare (kan nog vara bra för rörelsen med med rätt nyanställningar). Dessutom vill jag ju utveckla mitt eget företag och det kommer verkligen i skymundan så länge jag är fast uppbokad måndag till torsdag.

Man måste helt enkelt rensa undan bland det som redan finns för att kunna ta till sig nya saker. Jag tror att tiden snart är mogen (måste bara lösa pengafrågan först) för att finna nya vägar och nya projekt :)

Uppfylld :)

Har precis blivit klar med allt som ska göras innan matrasten, sitter och kollar på inredningsbloggar och drömmer mig bort. Pratade hus och inredning med systrarna när de var här på en urmysig fika. Jag VILL ha huset. Tror det skulle kunna bli så bra, tror vi skulle kunna göra huset rättvisa :) Kommer bli svårt att koncentrera sig den här veckan :)

Måndag och nya tag!

Har precis läst lite inlägg på Kristinas topphälsa blogg, jag blir alltid så inspirerad och får så mycket mer energi. Hon verkar vara en helt underbar människa som kan lära oss såå otroligt mycket. (Inte för att jag någonsin kommer äta en raw diet men jag har alltid tyckt att man ska plocka det gottigaste från alla tankesystem och inriktningar som finns här i världen.)

Idag ska jag förbereda ett grupparbete som vi ska jobba med på fredag, jag ska ut på stan och uträtta några ärenden, få hem systrarna på fika och ikväll blir det jobb. Idag startar även budgivningen på huset på allvar :) Kanske, kanske har vi ett hus i slutet av veckan.

Fulltecknad helg

Lördagen började faktiskt med jobb. Vi hade öppet hus på gymmet - kändes riktigt bra, många nya kunder :) Även om jag känner så otroligt tydligt att jag inte har samma driv och motivation längre. Passade även på att träna lite - kul :)

Sedan hade vi sådan tur att vi fick lyxmat hos mamma. Älsklingen passade på att sova lite framför fotbollen och vi tjejer (mellansyster är hemma) satt och pratade, läste modetidningar och kollade på VH1.

Kvällen spenderades på en nyöppnad bistro med K, J och R (som vanligt). Helt ok mat men servicen var inget vidare - som vanligt i denna lilla stad :( Var rätt trött och inte så sugen på alkohol så jag gick hem vid halv elva för att få lite tid med älsklingen.

Idag har jag mest tagit det lugnt (tycker jag har förtjänat det) men har ändå hunnit med middag hos svärföräldrarna och svampplockning med mellansyster.

Efterlängtad fredag

Så underbart det ska bli med helg! Vi har beslutat oss för att lämna en intresseanmälan på huset :) så i helgen ska vi diskutera hur långt vi kan tänka oss att gå i budgivningen.

Började dagen med att försova mig (ingen större fara eftersom jag fick så mycket gjort tidigare i veckan) och att läsa ut psykiatri boken. Sedan kom dippen. Just nu borde jag börja förbereda ett seminarium nästa vecka och göra mig iordning för att gymma, men är inte sugen på nåt av det. Får ta mig i kragen helt enkelt - mycket skönare med helg när man känner att man har gjort ett gott dagsverke :)

Även de traditionella fredagssysslorna som städning och mathandling ska hinnas med idag innan jag får slappa i soffan framför TV:n med lite gott att äta och dricka. Bästa beslutet den här veckan är att inte träna i eftermiddag! Längtar efter att bara kunna sitta i lugn och ro i eftermiddag utan att behöva tänka på att man ska iväg någonstans :)

2 månader

Idag har vi varit gifta i två månader ♥ Kanske är det ett tecken att älsklingen ska få titta på huset först idag?


Lugnare torsdag

Idag blir det äntligen lite lugnare än tidigare i veckan. Större delen av förmiddagen kommer jag sitta vid datorn för att söka en vetenskaplig artikel. Hatar just detta, hittar aldrig några databaser på nätet med fri åtkomst och det är nåt fel på campus bibliotekets sida :( Därefter ska jag bara läsa lite psykiatri.

Den här veckan har jag lärt upp en ny tjej på jobbet och tanken är att hon ska ha ansvaret ikväll. Så ikväll behöver jag bara finnas till hands om nåt skulle strula. Det innebär att jag inte behöver vara på plats vid fyra då vi öppnar, jag skulle kunna följa med älsklingen och kolla på huset och jag får träna :) Underbart!

Stockholmsskörden


En underbart söt plommonlila kofta från United colours of Benetton


Grå, härlig långkofta från Zara


T.shirt från Topshop


Mullvadsfärgad långärmad topp från H&M


Svart trekvartsärmad topp från H&M


Grå mjukisklänning ffrån Wrangler som jag inte kan betsämma mig för om jag ska behålla eller inte. Känns aningens liten över höfterna - men den är ju så gosig.

Redan onsdag

Har börjat den här dagen på ett mycket duktigt och effektivt sätt. Jag har redan kollat klart på en föreläsning och nästan läst klart det jag ska läsa. Och det är tur det för om en timme ska jag vara i skolan på lite information, fick ett utskick igår
:( När jag kommer hem ska jag en gång för alla ta itu med alla klädhögar här hemma innan jag sticker iväg till jobbet!

I övrigt hoppas jag på att älsklingen ska få kolla på huset så att vi (förhoppningsvis) kan börja en budgivning. Det är bland det hemskaste som finns - med ett slutresultat som väcker enorma lyckokänslor eller bottenlös förtvivlan.

Fick en underbar nyhet igår: bästa J och R ska bli sambos - här i stan :)

Tisdag och massor att göra

Shit nu är det mycket igen! Har kollat på webbföreläsningar hela dagen och ska snart börja läsa psykiatrin igen. Dessutom måste jag diska berget med disk, plocka iordning allt som ligger och skräpar, laga mat samt betala en räkning och registrera mig på höstens kurser. Sedan har jag den stora förmånen att få gå och jobba till klockan nio ikväll. Underbart!

Måndagen och husvisningen!

Inte ofta man får en så trevlig frukost på måndagmorgonen som hotellet bjöd på, dessutom hör det inte till vanligheterna att sitta och umgås med älsklingen sådär på morgonen :) Men inte mig emot! Hoppas det blir mer sånt i framtiden :)

Tågresan hem gick bra - pluggade i stort sett hela tiden, även om jag var riktigt trött. Moget och duktigt!

Sedan var det alltså dags för den efterlängtade husvisningen, har kollat på korten hur många gånger som helst. Och ja det finns inga fel på huset. Tror att det skulle passa oss riktigt bra faktiskt. Lagom stort och allt. Underbar uteplats. Nyrenoverade badrum och kök. Garage. lagom med rum. Trevlig planlösning. Rätt så bra med förvaringsutrymmen. Inget att klaga på med andra ord. Älsklingen ska förhoppningsvis kolla på det imorn :)

Jag tror att jag kan se oss där helt enkelt.


Helgen som gick...

Riktigt mysig helg men inte så trevligt väder, men vad gör väl det när man får umgås med världens mysigaste lilla familj. På dagen lunchade vi och strosade runt i affärer tillsammans. Sedan behövde vi en liten paus så jag och älsklingen tog med oss lite champagne upp till hotellrummet och myste lite innan vi tog tunnelbanan ner på söder för att bli bjudna på hemmagjorda tapas av förutnämnda familj.

Söndagen bjöd på en efterlängtad sovmorgon och underbar hotellfrukost därefter skyndade vi (jag) oss fram på stan för att shoppa :) Vi hann även med en fika inne på PUB och en lunch utomhus på Sturehof, jag åt en toast skagen och drack vitt vin - riktigt mysigt trots det lite väl höstiga vädret.



Efter lite vila var det dags för mat igen, denna gång på Glenfiddich restaurangen i gamla stan, god mat (som vanligt) och cava blev det. Väl på globen så hittade vi till min stora förtjusning en champagnebar - så vi satt där och softade lite innan det var dags att leta upp sittplatserna. Riktigt bra förband (Editors) och Michael Stipe var lika underbar som vanligt. Kan inte fatta vilken crush jag har på den mannen :) Mysigaste söndagen på evigheter kan man lugnt säga - dessutom är det inte ofta man har en perfekt champgne-salongsberusning en söndag. Men trevligt var det :)

Stressig fredag

Idag är det verkligen fullt upp - nästan för mycket att göra faktiskt.

Hittills har jag: tvättat fyra tvättar, sett en webbföreläsning, läst psykiatri, handlat mat, varit på biblioteket och beställt böcker samt ställt in en färdig rätt i ugnen.

Innan pumpen vid fem i eftermiddag ska jag: läsa mer psykiatri, plocka upp all (förhoppningsvis) torr tvätt, äta middag och mellanmål, diska, dammsuga (i alla fall börja - så älsklingen kan avsluta utan att tycka allt för synd om sig själv) och registrera mig på höstens kurser (vilket jag naturligtvis förträngt, lär ju inte hitta inloggningen). Dessutom skulle jag vilja värma upp lite innan pumpen.

Ikväll däremot ska jag slappa, äta god mat, dricka vin, äta lite godis och packa inför morgondagen - för imorgon åker vi till Stockholm! Så kul! Längtar :) Ska bo på hotell, mysa, äta och dricka gott, shoppa och gå på konsert med världens bästa REM!

Marknadstorsdag

Började torsdagen med att rensa och förvälla svampen från igår, tog ju lite tid men oj vad det kommer att vara värt det :)

Iövrigt har jag spenderat större delen av dagen utomhus på en stor årlig marknad i närheten, det är nästan jämt fint väder första torsdagen i september, så det har varit en underbart trevlig dag med mamma och lillasyster.


Bild från förra hösten.

En annan sak jag tänkte på är att jag alltid tycker att det är så tidigt med alla julkort och andra julsaker som finns på marknaden, men att man sedan till julen tycker att tiden har gått så otroligt fort.

Ikväll blir det jobb och lite mys med älsklingen som kommer hem - längtar redan efter bara ett dygn isär :)

Bättre onsdag

Tänk vad en dag kan göra, idag har jag fått massor gjort och sprudlar stundtals av energi :)

Började dagen med att läsa klinisk psykiatri, därefter blev det en låång skogspromenad. Perfekt soligt väder, massor med d vitamin och energi, och mycket med svamp - kan det bli bättre? Jag hade kunnat strosa runt i evigheter. Det finns inget som verkar mer "mindfulness" för mig än svampplockning. Då finns inget annat än jag, naturen och svampen.

Väl hemma blev det lite mer psykiatri, sen matlagning (inklusive matlådor) och nu ikväll har jag jobbat. Är ensam hemma ikväll, sådan otrolig lyx att få vara det ibland  :)


Oj...

vad trött och seeg jag är idag, för att inte tala om godissugen. Ska äta lite vaniljyoghurt med müsli och blåbär för att se om det hjälper, annars vet jag inte vad jag gör. Har lite svårt för att gå på halvfart vilket jag gör idag, då blir det lätt för lite gjort.

Läs tisdag

Idag blir det läsning för hela slanten. Det finns inga fler webbföreläsningar ute så då får jag passa på att plöja så mycket som möjligt i psykiatri boken. Tycker inte om att inte veta när saker händer. Hur ska jag då kunna planera upp allt jag ska hinna med? Den ena kursen har jag ju inte ens börjat på för att jag vill avvakta med att låna böcker till närmre seminarierna och inga föreläsningar finns - som upplagt för stress längre fram.

Ikväll blir det jobb som vanligt. Det verkar som att det har dragit igång ordentligt på gymmet nu, igår var det hur mycket folk som helst. Då är det kul att jobba :)

Redo för höst



Tänk vad vackert det kan vara ändå :) Känner på mig att den här hösten kommer att gå med vindens fart - mycket spännande ligger framför oss och bara väntar!

Veckans tänkvärda

"Motgångar avslöjar snillet, medgångar döljer det."

Horatius

Bra att komma ihåg när det känns lite tungt :)

Måndag och nytt liv! (?)

Så var det måndag igen, det är inte klokt vad dagarna går fort (jag låter gammal, men så känns det verkligen). Förra veckan var ju något av en katastrof så nu får man väl bita i det sura äpplet: godissuget är enormt, har mängder med föreläsningsmaterial att gå igenom och snart borde det även dimpa ned lite kurslitteratur i brevlådan. Så dags för nya tag!

Jag är ledig från jobbet idag (trodde att jag hade föreläsning i skolan och inte på nätet) så jag ska kolla på så många webbföreläsningar jag bara hinner (har redan börjat) och jag ska även hinna med att  handla lite mat inför veckan. 

I eftermiddag/kväll är det fika med bästa tjejkompisarna och sedan blir det lite träning. Jag tror att jag ska testa ett av våra nya pass men känner av en liten sträckning i midjan (fattar inte hur jag lyckas, kroppen måste vara helt nedbruten för det är nog tredje eller fjärde på ett par veckor bara) annars blir det lite kondition på egen hand.

UPPDATE: blev ett pass med body pump och tio minuter på trappmaskinen. Är sjukt nöjd med mig själv :)

RSS 2.0