Nyårsafton!

Vilket underbart år det har varit: äntligen är man gift och ett husköp lyckades vi också klämma in :) Men det har även varit ett jobbigt år med väldigt mycket att göra - mycket som dessutom inte har gett mig något mer än stress. Men nu är det över!

Det känns helt underbart att få gå in i ett nytt år med så mycket fri tid. Det känns som att jag kan omskapa mitt liv nu. Jag kan göra precis vad jag vill - så det är mitt stora mål med nästa år. Dessutom hoppas jag på mycket mer tid med älsklingen, familj, vänner och med mig själv. Att få satsa på mig och det jag tycker är viktigt. Jag vill så gärna utveckla mitt andliga liv mer - tror mycket annat kommer av bara farten då!

Ikväll blir det FEST hos J och R med fördrink, tilltugg, buffé, trevliga människor (iaf de jag redan känner) och massor med champagne! PARTY!!!

Happy new year!

Julledigt!

Oj vad skönt det har varit. Precis vad jag behövde :)

Den mesta av tiden har spenderats med familj, vänner, bubbel, godis, mat, Bones, True blood (ny favorit!), böcker och med älsklingen såklart! 

Helt perfekt!

Tisdag och snart jul!

Gårdagen spenderades med att tvätta, plocka, springa på stan i snålblåsten, ta emot paket och besök samt lite pump på kvällen. Har ont idag kan jag lova - och ännu ondare kommer jag att få :)

Idag har jag ätit skinkmacka (mums), vikt tvätt och inte mycket mer. Tror att jag kan ta lite ledigt idag. Vill bara ta det lite lugnt och mysa runt i huset :) slå in lite julklappar och äta lite gott! Ikväll ska vi till svärföräldrarna och mysa lite.

Inne i huset :)

Oj vad det har gått undan. Flyttade och donade hela fredagen eftersom älsklingen bestämde att vi skulle sova i huset på kvällen. Såå mysigt med soffa, säng, TV och frukostbordet som enda möbler i hela huset :) Det var riktigt längesedan jag sov så gott! Helt tyst och skönt!

Lördagmorgon upp vid åtta, åkte till lägenheten och packade ihop resten av sakerna där. Flyttade hela förmiddagen med släkt och vänner. Gick riktigt smidigt eftersom så mycket redan var gjort. Ägnade eftermiddagen åt att packa upp. Kvällen spenderades med M och S, hämtmat och fyra (!) flaskor mousserande. Riktigt trevligt och mysigt!

Vaknade idag med huvudvärk men på otroligt gott humör. Idag har vi packat upp våra bokhyllor, tvättat, sett lite på skidor och bara donat här hemma. Nu känns det riktigt presentabelt - även om det är en del kvar :)

Snart över!

Bara 1 1/2 timme kvar på jobbet :)

Mycket på G

Skrev ju att det var mycket nu. Konstigt att allt ska ha en förmåga att klumpa ihop sig jämt ;) Den här veckan är det:

- sista veckan innan jullov - med allt vad det innebär av inlämningar
- flytt
- sista veckan på jobbet
- en vecka till jul

Inte konstigt att tiden går fort :)

Redan torsdag!

Vaknade redan vid sex idag - vet inte vad älsklingen sysslade med men högljudd var han :) Mamma och lillasyster kommer vid åtta - nio någon gång, då ska vi köra mer kartonger. Innan dess ska jag packa lite till. På lunchen ska jag nog passa på att sova lite innan det är dags för SISTA jobbdagen! Helt otroligt vad denna vecka har gått fort. Det är nog tur att jag haft så mycket att göra för annars hade nog jobbet känts riktigt oinspirerande och tungt.

Julklapp + födelsedagspresent

Sent igår kom älsklingen hem från Stockholm. Då hade han gjort ett stopp på vägen i Linköping. Där köpte han en ny TV och ett nytt högtalarsystem - för 30 000! Han sa att TV:n var vår gemensamma julklapp och att högtalarna var min födelsedagspresent. Till hans försvar kan jag säga att det faktiskt var mina drömhögtalare :) Han hade även gjort en tur på IKEA.

Så igår var vi i huset mellan kvart i tio och elva. Så mysigt! Han fixade med TV:n och högtalarna och jag plockade ur disk och fixade med iKEA inköpen. Vi var lite sugna på att sova i soffan men besinnade oss :)

Stressig onsdag

Ska alldeles strax förbereda en gruppuppgift som ska göras idag, därefter blir det lite packning innan det är skoldags. Efter föreläsningen ska vi grupparbeta och sedan ska jag stressa iväg till jobbet.

Känns så bra!

Huset kommer bli så j*kla bra, känner det i hela kroppen! Det dyker upp nya positiva saker hela tiden.

Kom på att man faktiskt har å-utsikt från övervåningen - har alltid velat kunna se vatten från mitt hus. Tycker det verkar vara så fridfullt.

Sedan blev det så otroligt bra med nya soffan - utrymmet var större än vad vi hade tänkt oss, så det känns inte alls trångt. Dessutom innebär det att det blir grymt mycket lättare att hitta en snygg och bra TV möbel.

Älskar alla spottar som finns i köket - helt underbart ljus. Älskar verkligen planlösningen! Underbart med vettiga garderober! Så otroligt stor och fin uteplats!

Längtar efter att få spendera ett helt år i vårt hus, med alla växlingar och allt vad det innebär!

Express tisdag

Oj vilken dag det har varit! Fullt upp! Började med flytt och husvisning för familjen vid åtta. Var kvar i huset och pysslade med lillasyster till halv ett - ett, sedan hem till lägenheten för att packa nya kartonger, duscha och fixa mat. Vilade i en kvart och sedan var det dags att gå till jobbet.

Nu är vi där!

Vecka 45: tjejmiddag & farsdagmiddag
Vecka 46: födelsedagsfest för älsklingen & svärmor

Vecka 47: julfest med jobbet & älsklingen och jag firar nio (!) år ihop
Sista helgen i november: födelsedagsmiddag för mamma, släktmiddag hos svärföräldrarna & julskyltning
Vecka 49: pepparkaksbak

Vecka 50: Ett sista packningsrace eftersom vi kan börja flytta måndagen därpå
Helgen innan jul: FLYTTA IN! Plus lite allmänt julstök.

Helgen efter jul: pyssla och njuta i huset med nära och kära!!!

Huset är vårt!!! Ska dit snart väntar bara på ett telefonsamtal.

Måndag och nyblivna husägare

Idag händer det - vid nio ska vi till banken för att fixa det sista, sedan får vi nycklarna. Så naturligtvis står ett husbesök på dagens agenda :) Dessutom kommer ju soffan!

Måste stressa hem efter det för att coachas för näst sista gången och ikväll jobb. Sista jobbveckan! Men först ska jag ta mig i kragen och se den där föreläsningen, vilket jag skulle ha gjort första gången i fredags.

Lat söndag

Idag har det inte blivit många knop. Är så oerhört trött. Kan komma på mycket att göra men det finns inga möjligheter till det. Har mest sett på TV, läst och sovit. Försöker vila upp mig för att klara en tuff vecka med flytt, skolarbete och sista dagarna på jobbet.

Luciamorgon

Slog två flugor i en smäll idag genom att förlägga denna veckans tvättid (sista gången!) på morgonen då det var Luciafirande på TV. Traditionell frukost med lussebullar och pepparkakor blev det också :) Vid elva är jag bjuden på luciafirande live hemma hos svägerskan - första gången jag träffar den sidan av släkten själv utan älsklingen. Ute är det helt underbart vitt och vackert!

I eftermiddag blir det TV tittande - är mycket skidor och The Hills maraton på MTV. Jag har en hel del packning att ta itu med :) Sedan ska jag även försöka hinna med att se en föreläsning och så klart äta lördagsgodis - tomtar och Brejk :) Älsklingen kommer inte hem förrän relativt sent ikväll.

Soffan kommer!

På måndag redan! Perfekt!!!

Bara en helg...

ligger mellan oss och vårt hus :) Kan inte fatta att vi äntligen har kommit så långt!

Snöig fredag

Snöar ute, har kommit rätt mycket faktiskt :) MYS! Sitter inne i TV soffan med datorn i knä´t. Kollar bloggar, skriver lite coachinggrejer och ser på TV - är så oerhört skönt efter två dagar på språng.

Senare på förmiddagen ska jag bli coachad och därefter blir det till att ge sig ut i snön för att handla.

Ieftermiddag ska jag städa, packa och titta på föreläsning om det har kommit upp någon.

Ikväll kommer systrarna hit, vi ska mysa med lite thaimat. Sista gången i den här lägenheten :) Älsklingen befinner sig i Stockholm.

Seminarietorsdag

Har spenderat morgonen med att förbereda mig lite inför dagens seminarium och ett grupparbete. Ska snart iväg till skolan. Coaching hela dagen står det på schemat - riktigt nervöst faktiskt. Men vid fyra när det slutar ska jag ta en sväng på stan och mysa lite :) Ikväll är jag ledig och älsklingen borde dyka upp vid sjutiden så då ska vi fira lite. 5 månader sedan vi gifte oss!




Nobeldagen

Missar ju hela nobelfestligheten när man måste sitta här och jobba. Dessutom har det varit nästintill heldött idag. 3 inställda pass, kvällens pass var klara redan vid 7. Vill hem!

Späckad onsdag

Ska snart ha mitt sista coachingsamtal som coach - så skönt att beta av grejer, även om det har varit väldigt roligt och läroroikt :) Därefter blir det till att göra sig iordning snabbt för vid tio är det skola med föreläsning och seminarium. Ikväll är det sista jobbdagen för denna veckan. Bara en vecka kvar sedan!

Nu är det klart...

Klockan 09.00 måndagen den 15/12 2008 skriver vi på de sista papprena på huset OCH får nycklarna!

Orkar inte mer nu...

Är bara så jäkla trött. Känner mig helt dränerad på energi. Kände lite igår redan men har blommat ut rejält under dagen.
Vill inte jobba mer! Orkar inte med mitt coachinguppdrag att inte äta sötsaker i veckorna!

Vill bara ligga i soffan och se på TV, packa lite när jag har lust och mysa med älsklingen. Kan vara ett tecken på PMS eller så tar den gångna månadens stress ut sin rätt. Kom till jobbet utan nycklar idag - ett tydligt och vanligt tecken på att jag stressat för mycket under en längre tid.

Trött tisdag

Vad underbart det är att vakna en och en halvtimme innan utsatt tid av att älsklingen snoozar om och om igen (med väldigt hög volym på radion) och av att grannens ungar gråter. Lyckades somna om till slut med hjälp av öronproppar.

Idag ska jag slänga glas, se om jag hittar fler banankartonger, packa lite, bli coachad och jobba vidare på uppgiften med matdagboken. Ikväll jobb för näst sista gången denna vecka. Jippie! Är såååå trött på jobbet nu... men det är inte långt kvar :)

Helgnedräkningen

Vecka 45: tjejmiddag & farsdagmiddag
Vecka 46: födelsedagsfest för älsklingen & svärmor

Vecka 47: julfest med jobbet & älsklingen och jag firar nio (!) år ihop
Sista helgen i november: födelsedagsmiddag för mamma, släktmiddag hos svärföräldrarna & julskyltning
Vecka 49: pepparkaksbak

Vecka 50: Ett sista packningsrace eftersom vi kan börja flytta måndagen därpå
Helgen innan jul: FLYTTA IN! Plus lite allmänt julstök.

Helgen efter jul: pyssla och njuta i huset med nära och kära!!!

Jag kan inte fatta att huset är vårt om 1 vecka! 1 VECKA!

Måndag igen!

Känns som att det är måndag med nedräkning väldigt ofta. Tiden går fort... nästan för fort :) Samtidigt som jag längtar! Det värsta är bara att julen kommer lite i skymundan, det känns väldigt avlägset än så länge!

Idag ska jag läsa två rapporter och sedan reflektera kring innehållet, sedan ska jag styra upp veckan lite med middagar och mathandling. Jag ska även försöka hinna med att plocka iordning lite i den enorma röran här hemma.

Underbart trevlig helg

Hann inte skriva igår - hade fullt upp. Jag började lördagen med pepparkaksbak (på rekordtid) och älsklingen var på IKEA och fixade bokhyllor (kommer bli såå bra!). Sedan var det bara att stressa hem för att göra sig iordning och gå hem till J & R.

Vi firade J som fyllde 28 med fördrink och lägenhetsrundvisning. Sedan gick vi till favoritrestaurangen här i stan där det blev champagne, två/trerätters, rödvin, avec och en drink. Därefter belv det en avslutande efterdrink i lägenheten igen.

Idag är det näst sista tvättdagen :) I övrigt blir det skidor på TV, packning, lite rensning och adventsfika. Om två veckor vaknar vi upp för första gången i VÅRT hus.

Återkommande mantra

"Bara x dagar kvar! Snart flyttar vi! Lugn och fin!"

Säges varje morgon och åtminstone en gång till om dagen. Ska bli så skönt att slippa grannar vägg i vägg!

Fina fredag!

Idag ska jag göra mitt nästa sista coachingsamtal och skriva klart rapporten. Sedan blir det lite slappare. Ska ut på stan och göra en del ärenden. Måste köpa både inflyttningspresent och födelsedagspresent till J, ett rött ljus, lussebullar och mat.

På eftermiddagen ska jag börja med mina reflektioner på andras rapporter (om de har kommit), skriva in det sista i min matdagbok, dammsuga och baka julmuffins. Sen är det Helg på riktigt då åker rödvinet fram! När älsklingen kommer hem blir det mysmiddag och GODIS! Juleskum! LÄNGTAR :)

Helg?

Snart tjuvstartar jag helgen :) Bara 35 minuter kvar!

Mysig torsdag

Har spenderat morgonen med att öppna julkalendern, läsa bloggar och lyssna på julmusik. Ute är det SNÖ och inne har jag tända ljus och adventsstakar/stjärnor. Kan inte bli bättre. Dessutom så kan jag sitta hemma i lugn och ro större delen av dagen. Jag sysselsätter mig med att skriva en rapport, förbereda morgondagens coachingsamtal och väga mat (ska skriva en matdagbok till kostkursen). Ikväll jobb - redan torsdag :) 

ps Ikväll kommer mellansyster äntligen hem, passar alldeles utmärkt eftersom vi behöver bärhjälp snart ;)

Vad duktig jag är!

I förra veckan påbörjade jag min coaching som klient. Tog upp mitt problem med det ständigt närvarande sötsuget. Resultatet då? Jo i helgen åt jag en dessert på fredagen, lite födelsedagsfika på lördagen och en adventsfika på söndagen - men inget godis! Denna vecka har jag inte ätit något sött hittills :) Ska klara mig till fredag kväll är det tänkt.

TRÖTT....

Vill bara hem till soffan och slötitta lite på TV och äta lite kvällsmat innan jag går och lägger mig för att SOVA! Mmmm

Stressig onsdag

Har varit vaken tag nu, jag har gjort mellanmål, packat väskan och gjort mig i ordning. Ska snart coacha min klient sedan blir det till att springa till skolan för föreläsningar och seminarium. därefter ska jag hinna med ett mellanmål och så iväg till jobbet.

Skulle ha behövt bilen idag! Men vi behöver ju inte två bilar efter som vår bil skulle vara hemma så mycket sen älsklingen bytte kontor... Kan säga så mycket som att han inte ens frågade om jag behövde bilen idag! Vår bil?

Trött tisdag

Älsklingen jobbade till ett inatt (tror jag) så jag hade lite svårt att sova ordentligt. Känner mig rätt mör idag lite ont i huvudet och mycket trött.

Har precis sett klart på en föreläsning på engelska om nutrition - höll på att somna flera gånger om :) Men den var riktigt bra faktiskt! Ska snart utföra en liten intervju och sedan skriva på seminarieuppgiften jag påbörjade igår. Därefter ska jag förbereda morgondagens coachingsamtal. Ikväll = jobb.

Helgnedräkningen fortsätter

Vecka 45: tjejmiddag & farsdagmiddag
Vecka 46: födelsedagsfest för älsklingen & svärmor

Vecka 47: julfest med jobbet & älsklingen och jag firar nio (!) år ihop
Sista helgen i november: födelsedagsmiddag för mamma, släktmiddag hos svärföräldrarna & julskyltning
Vecka 49: pepparkaksbak
Vecka 50: Ett sista packningsrace eftersom vi kan börja flytta in tisdagen därpå
Helgen innan jul: FLYTTA IN! Plus lite allmänt julstök.

Helgen efter jul: pyssla och njuta i huset med nära och kära!!!

Måndag och 1a december

Redan första december och bara två veckor kvar tills vi får nycklarna till huset! Time flies!

Tog en sovmorgon idag för jag har inte jättemycket att göra. Dagens skolarbete: börja skriva på en stor seminarieuppgift och bli coachad. Dagens hemarbete: ta hand om tvätten, diska och så borde jag nog handla lite med. Och ikväll blir det jobb.

RSS 2.0