Bättre tisdag

Inte alls lika ont längre, sovmorgon, fortsatt sol och ännu varmare... det är rätt härligt ändå ;) Spenderade förmiddagen på filten i under äppelträdet. sedan satte jag mig på pendeln upp till linköping.

Började shoppingrundan med kulglass, sedan inköp av strumpor, tröja och örhängen, mer glass, sedan utt till Plantagen med älsklingen för inköp av grill och ett par kuddar till nya sitthörnan i trädgården.

Jordgubbar, en bok (har börjat läsa tegelstenen Blonde) och älsklingen fick följa med på officiella invigningen av sitthörnan innan sen kvällsmat framför TV:n.

Inte lika bra måndag

Grym mensvärk hela natten och dagen... tappar sugen på det mesta. Lite jobbletande, tvättning, läsning och solande var det enda som orkades med. Fortsatt underbart varmt och soligt sommarväder dock :)

Så somrig midsommarhelg!

Midsommarafton:
Sovmorgon, jordgubbsfrukost och så lite städning medans det är någorlunda svalt. Därefter ut till Hålan för lunch med diverse släktningar. Underbart väder och närmsta familjen vid bordet - kan inte bli bättre ;)

Efter lunch bar det av till Malexander, Pensionat Sommarhagen, med finaste J & R och så lilla Vilja såklart. Satte oss i en hästhage, drack rosébubbel och åt jordgubbar i strålande sol. Dock kom det fram mycket nyfikna hästar.



Efter en kortare promenad på grusvägarna jäms med hagar, skog och ängar var det dags för lite rosé och grillbuffé i kvällssolen.



Därefter hem för frusen chokladmoussetårta med jordgubbar, lite mer rosé och spel (som jag vann).

Midsommardagen:
Fortsatt sol och en biltur (med nya Kent på högsta nivå) ut till Blåvik för att hälsa på familjen B i deras nya fina sommarstuga.



Lite fika och prat i solen innan vi tog färjan över till Torpön sedan hem för korvgrillning. Slappade lite i solen med en god bok, mer grillning, rosé och så fotbollsVM såklart.

Söndagen:
Lånade kusinens snabba båt och åkte till Blåvik igen. Myste med barnen, solade, fikade, doppade fötterna, grillade
och slappade i skuggan. Väl hemma blev det lite mer korvgrillning, middag och läsning i kvällssolen och så sista tårtbiten och jordgubbarna framför fotbollen. Därefter var jag så mätt och trött att jag var tvungen att ta en promenad (äntligen lite svalare så man orkar) innan duschning och snart sängen.

Härlig start på långhelgen

Började torsdagen med lite allmänt fix här hemma för att sedan gå och bli hemmafru. Bakade två olika sorters kakor och testade en ny maträtt.

Sen-eftermiddagen och kvällen spenderades med mellansyster. Först picknick på en filt i vår soliga trädgård och när solen försvann från den delen satte vi oss med vårt rosé och jordgubbar på trädäcket. Såå mysigt. Senare delen av kvällen spenderades i uterummet omed älsklingen.

En underbar sommarkväll :)

Början på veckan

Måndag:
- promenerade
- besökte arbetsförmedlingen
- letade jobb
- solade lite
- och så gymmet

Tisdag:
- gymmet för styrka (!)
- sökte jobb
- förebereda ett coachingmöte
- ärenden på stan
- hel myskväll med älsklingen en vardag (!)

Onsdag:
- promenerade
- städade
- coachingmöte (ÄLSAKAR ju att coacha!)
- slappade
- gymmet igen...
- ensammys med enormt god hemmagjord hamburgare och lite rosé

Känner att jag MÅSTE bli bättre på att unyttja detta underbara sommarväder!!!!!!!!!!!

Helgen som gick för fort!

Fredag:
Var halvledig under stor del av dagen. Fixade med städ och mat. Spenderade kvällen på gymmet och tittade på fotboll. Myyys med älsklingen. Lyssnade på kärlekslåtar och kände mig som en tonåring ;)

Lördag:
TV HELA dagen lång! Först hemma, så hoss mamma och pappa med systrarna och så hemma igen med älsklingen och herr M. God mat, dricka och sötsaker hela dagen! Hann med både fotboll och kronprinsessbröllop. Danils tal var HEEELT underbart - önskar min man var så verbal nångång ibland!

Söndag:
Sovmorgon, fix hemma, lite mys och så middag hos svärföräldrarna hanns med innan en gymkväll. Hoppas på lite mer gos med älsklingen :) Om inte så kan jag ju trösta mig med att det mesta resandet är över för den här gången. MER i höst dock, men innan dess en lång härlig semester. Nu börjar nedräkningen!

Fin torsdag

- fixa med CV och intyg
- leta jobb
- sola
- titta på fotboll
- gymmet och träna
- städa
- planera helgen
- promenera och hämta bilen


Gammal bild - kul att se att Clematisen är dubbelt så hög nu :)

Bra onsdag

Hittills:
- morgonpromenad
- sökt jobb
- godkänt på tentan!!!!!!!!
- samtal om en ev klient!!!

Snart:
- sola?
- städa
- gymmet gånger 2
- mys med älsklingen
- minifira?

Nyshoppat


Social tisdag

- morgonpromenad
- möte på arbetsförmedlingen
- leta jobb
- födelsedagsmiddag och fika hos mamma och pappa för lillasyster
- fika med underbar M och K
- kondition på gymmet - där jag kunde fortsätta tjata lite med M :)
- (alldeles för) lite soffmys i ensamhet

Familje måndag

Snoozade, tog en promenad, letade jobb - varav ett söktes och så hann jag börja plocka lite här hemma i röran innan mamma och lillasyster dök upp.

Hela dagen har sedan spenderats hos mamma och pappa med att ge presenter till älskade lillasyster, gosa med halt vovve, prata, äta bullar, se på fotboll, äta fler bullar och så prata lite mer. Fick även sällskap på en promenad till gymmet med fina mellansyster.

Kvällen har spenderats med att köra pump, prata med diverse löst folk och så handla mat. Nu: Vampire diaries - säsongsavslutning :)

Härligt avslut på veckan

Torsdag:
- städ
- gym gånger 2
- packning
- övrig förberedelse

Fredag:
- tåg i första klass
- vila på hotellrummet
- spaning på stan
- lunch med älsklingen: biff och grönpepparsås
- mer spaning
- rosé och ceasarsallad på lilla torg
- fotboll

Lördag:
-underbar hotellfrukost: vanlijyoghurt med färska hallon, ostgratinerade frallor och chokladcroissanger
- SHOPPING!
- vila på rummet
- ensam lunch med sällskap av bok, rosé, fisksoppa och chokladtapas på lilla torg
- vila, fotboll och väntan på älsklingen
- Caesarsallad, rosé och chokladtartlette på fransk bistro
- mer fotboll

Söndag:
- sovmorgon
- underbar frukost igen
- vila
- minishopping
- chokladtårta på Hollandia :)
- vila och fotboll
- hamburgare, rosé och fotboll på Friday's
- första klass hem
- fotboll

Duktig onsdag

- jobbsökning
- arbetsförmedlingen
- packning
- gymhäng gånger två

Bra tisdag

Sex (!) sökta jobb, en timmes effektiv supersvettig spinning med fina C, mys i TV-soffan med älsklingen, telefonsamtal med mamma och mellansyster...

En bra tisdag helt enkelt!

Härligt med måndag

Hade en riktigt kass start på dagen med otroligt jobbiga och stressfyllda drömmar. Därefter har dagen snabbt blivit bättre med trevliga jobb att söka, kanelbullar, rutiner, mys på hemmaplan framför datorn och snart spinning.

Positiva tongångar idag ;)

Underbara somriga helg

Fredagens forts:
- lite spinning
- grillat
- Underbart mousserande rosévin, lite mindre gott rosé och så ett gott vanligt rosé
- bokat tre nätter i Gbg och filar på två till i Bohuslän

Lördag:
- sovmorgon
- cykeltur fram på stan för inköp av bubbel-rosé och smågodis
- två utlästa böcker
- solning
- grillning
- mys TV med älsklingen

Söndag:
- sovmorgon
- blominköp
- trädgårdspyssel
- solning
- Tennis
- rabarberpajsbakning
- jobb + lite konditon

 Trots underbar helg ska det bli trevligt med en ny vecka :)

 


Fina fredag!

Underbart att få vakna upp ännu en dag till strålande sol. En kort morgonpromenad och låret höll så ikväll blir det pump och kanske liiite kondition.

Innan det blir det marknadsföring, leta jobb, bakning och städning.

Efter träningen blir det sommarfredagsmys med älsklingen och herr M. Skulle tippa på grillat och somriga drinkar men det återstår att se :) Klart är att semestern ska planeras!

Trevlig torsdag

Lite sovmorgon med älsklingen som äntligen är hemma igen :)

Idag fick jag äntligen efter många om och men iväg en arbetsansökan till ett jobb här i stan som jag VERKLIGEN hoppas på. Tänk vad bra allt kan lösa sig! Så det känns faktiskt lite bättre nu, det är bra att ha ett konkret mål igen.

I övrigt har jag inte gjort så mycket mer än lite marknadsföring, solning, läsning och varit på tippen. Snart veckans bästa TV kanske lite städning och mer mys med älsklingen.

UTE ÄR DET SOMMAR OCH IMORN ÄR DET FREDAG!!!



Somrig onsdag

Vaknade till strålande sol idag - tänk vad det kan gör aför humöret :) Annars lite marknadsföring och letat jobb på förmiddagen.

Lediga tiden mitt på dagen spenderades i solen med Hypnotisören (och lite sömn visst). Sedan var det dags för jobb och därefter fika med bästa tjejerna. Två underbara datum inbokade dessutom:) Ska snart åka och hämta älsklingen som haft ett riktigt jobbmaraton denna vecka, imorn bär det av igen... vilket är anledningen till att jag skulle ha handlat idag...

Grå tisdag

Hade en riktigt bra start på dagen med en promenad, dock inget gymmande pga en sträckning i baksida lår. Därefter marknadsföring och så skickade jag iväg några arbetsansökningar.

Var riktigt nöjd med min insats men efter lunch och lite TV-tittande kände jag mig mest tom. Är oerhört ostimulerad just nu! Vet inte riktigt hur jag ska komma ifrån det. Läsning under en filt i uterummet hjälper lite dock.

Hoppas på att älsklingen har tid att prata lite idag åtminstone, tror knappt jag sagt ett ord under hela dagen.

RSS 2.0