TGIF

Så underbart skönt med fredag igen :) Rätt så soft idag faktiskt, älsklingen kom ifrån Uppsala så sent igår att han stannade i Stockholm över natten. (Han hann även med att köpa en massa bubbel till vår lilla champagneprovning med Herr M på lördag.) Därför har jag ingen bil, så älsklingen får både handla och laga mat idag :)

Dagens uppgifter:
- kolla jobb
- marknadsföring
- fortsätta PP:n
- TRÄNA :)
- MYSA!

Torsdag med uppenbarelser

Har haft jätteproblem med min internetuppkoppling, men rätt som det var så funkade det. Mystiskt. Tror dock att det fanns en mening med det hela! Känner mig harmonisk och förvissad idag :)

Har gjort:
- morgonpromenad
- filat PP presentationen

Ska göra:
- marknadsföring
- läsa
- dammsuga
- promenad med bästisar
- fortsätta med positivt tänk

Mysig onsdag

Trött och kall onsdagmorgon idag, snart är det redan november :) Ensam hemma idag... tända ljus, bra TV. Kan inte bli bättre.

Dagens att göra:
- fixa med PP presentationen
- fixa ny E-legitimation (glömt det j**la lösenordet tydligen)
- läsa
- träna - spinning eller step up styrka

Tisdag och mycket företagande

Började dagen duktigt med att komma upp ur sängen meddetsamma, för att ta en promenad kombinerat med reklamutdelning.

Resten av dagen ska spenderas med fortsatt marknadsföring och bokföring.

Sänkt måndag

Jobbigt att komma upp imorse efter en natt med dålig sömn. Rätt hemskt yogapass, var alldeles för stel så jag mådde mest dåligt under tiden. Känner mig fortfarande rätt sänkt.

Blir en rätt lugn måndag i övrigt, lite marknadsföring och planering mest. Ikväll är tanken att jag ska köra pump, bara jag mår lite bättre så...

Slapp helg

Var träningsledig i helgen så lugn och skön lördagsmorgon med fika och en sväng på stan. Därefter blev det en lugn eftermiddag med film och sedan släktmiddag hos svärföräldrarna.

Söndagen spenderades hemma med lite pyssel, pizza, film och trevligt sällskap :)

Redan fredag

Fattar verkligen inte vart veckorna tar vägen. Var ju nyss måndag... hinner knappt med det jag tänkt.

Idag ska jag:
- göra klart broschyren
- syssla med marknadsföring
- fortsätta med PP presentationen
- handla mat
- träna - dubbelpass igen, funkar riktigt bra
- MYYYSA med älsklingen

Torsdag och mycket att göra

Helt svullna ögonlock idag, trött som vanligt :)

Eftersom jag var ledig igår så är det mycket resten av veckan.

Idag ska jag fixa med lite marknadsföring, fila på en PP presentation, ta en skogspromenad med mellansyster och städa innan jag måste hämta upp älsklingen som kommer hem från Stockholm.

Onsdag i full fart

Upp - kolla mailen - åka till Linköping - shoppa (pyttelite) - hem - skjutsa älsklingen till tåget - köra step up - laga mat - titta på TV.

Höstig tisdag

Vaknade tillsammans med älsklingen för en gång skull imorse, mysigt att snooza LITE tillsammans. Därefter blev det en mycket skön promenad i de regniga kvarteren häromkring. Frukost framför TV:n med tända ljus är också mysigt.

Idag ska jag fixa en broschyr, jobba vidare med marknadsföringen, läsa lite, eventuellt börja fila på en PP presentation, damma och sen köra spinning.

En helt ok tisdag faktiskt :)

Soft måndag

Brukar försöka planera veckorna så att måndagarna blir rätt lugna. Allt för att undvika söndagsångest.

Idag ska jag:
- fortsätta med lite marknadsföring
- betala och kontera en räkning
- läsa
- planera den kommande veckan
- röja lite här hemma
- träna pump

Avslappnad helg

Somnade tidigt i fredags, efter två underbart härliga och tuffa träningspass, för att vakna innan klockradion och så bege mig till ytterligare ett underbart pass på gymmet :)

Därefter snabb dusch och fika på stan. Lördageftermiddagen spenderades i soffan under täcket med godis och filmmys. På kvällen var det dags för kalas med älsklingens släkt.

Söndagen började med mer filmmys, promenad i det underbara höstvädret, pyssel i trädgården, en sväng hos mamma och pappa, bakning och så lite mer tid i soffan framför TV:n.

Fredag igen

Det är inte klokt vad veckorna går fort. Men det ska bli skönt med lite ledigt och avslappning. Drömmer var och varannan natt om att jag får jobb, vill knappt vakna upp efter det.

Idag har jag hittills hunnit ta sovmorgon, läsa, handla och kolla mailen.

Innan lunchen ska jag hinna med lite marknadsföringsjobb, därefter blir det städning och matlagning.

Ikväll blir det hemmamys med älsklingen som jag sett alldeles för lite av den senaste veckan.


Ledig torsdag?

Spenderade torsdagen i Stockholm med mellansyster letandes efter balkläder. KUL! Mys på hög nivå blandat med lite stress ;)

Kall onsdag

4,5 minus ute och 18 grader (kallt?) inne. Sitter med en massa tända ljus runtomkring mig, kanske blir det lite varmare? Värmer iaf min högerhand ovanför ljusen när det behövs, vänsterhanden ligger förpassad till morgonrocksfickan. Lite väl kallt för att vara oktober faktiskt.

Hade ingen bra dag igår (dåliga besked angående en tjänst jag sökt) så får försöka ta igen lite idag. Dagens att-göra-lista ser ut som följer:
- marknadsföring
- leta traineetjänster
- läsa
- gå på skatteverkets informationsmöte
- bästa TV-kvällen


Höst-trött-tisdag

Tror minsann att min årligen återkommande hösttrötthet är på g. Kan sova hur länge som helst verkar det som, trots att jag går och lägger mig i tid på kvällen - och sover middag!

Dagens agenda:
- marknadsföring
- cv
- balshopping med mellansyster (KUL!)
- städning
- spinning

Bättre måndag

Idag känns det lite bättre tack och lov. Bryt ihop och kom igen! :)

Började dagen med poweryoga i mörkret och kylan. En stor anledning till att det känns riktigt bra nu är att jag redan hunnit söka ett jobb som verkar riktigt bra och som jag verkligen är kvalificerad för. Bara att hålla tummarna. VILL ju bara jobba!

Resten av dagen ska spenderas med lite bloggning, marknadsföring, bokföring och högskoleansökningar inför våren och diverse plock här hemma. Ikväll blir det body pump.

Jobbiga underbara helg

Har haft en rejäl svacka i helgen.... har bara känt mig svag och oönskvärd. Har mest velat ha lugn och ro för mig själv.

Lördagen:
- sovmorgon
- fika med älsklingen, herr M och herr B
- pyttelite shopping :)
- matlagning
- bakning
- organisering av förrådet och garaget
- champagne och choklad tack vare underbara herr M
- tjejmiddag!

Söndagen:
- sovmorgon
- TV-tittande
- Chokladintag
- TV-tittande

Älskade fredag

Veckorna går så fort - ändå är det oerhört skönt med fredag och lite mindre inre press.

Dagens agenda:
- ärenden på stan - check!
- maila cv och info
- förbereda kvällens mysmiddag
- träna - pass nr 5 och 6 för veckan
- myskväll med älsklingen

Oplanerad torsdag

Torsdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Ingen internetuppkoppling=inget jobb.

Istället blev det hemmapyssel och mysshopping med middag tillsammans med mellansyster. Mycket revligt!

Första träningsfria dagen i veckan innebar lite mys i TV-soffan med en trött älskling.

Duktig onsdag

Tog en sovmorgon som jag tyckte jag var värd efter gårdagens träning. Annars har jag redan hunnit skicka in en arbetsansökan och kolla dagens mailskörd.

Härnäst blir det att kolla lite bloggar, fixa inför kvällens möte med J och eventuellt slänga iväg ytterligare något cv eller marknadsföringsmail. Efter mötet är det åter dags för träning - idag step up styrka med mellansyster.

Tisdag med bättre flyt

Idag kom jag igång lite bättre (förutom sovmorgonen istället för promenaden då).

Var lite borta när klockradion gick igång, vaknade i en mycket underlig dröm. Det var precis innan julafton och jag hade missat allt det roliga av förberedelser. Hade varit sjuk eller legat i koma eller något. Var såå besviken på mig själv. Drömtydning någon?

Jobbade på bra på förmiddagen för att ha en halvledig eftermiddag. Är ju ändå rätt lugnt. Fick dock ett samtal för en stund sedan som kommer föra mig lite framåt senare i veckan.

Känner mig lite kliig i kroppen... (tror jag) och är mycket sötsugen i min ensamhet. Lösningen? Ett spinningpass! Inte planerad träningsdag... men det gäller väl att passa på. På så sätt blir jag åtminstone varm - svinkallt här hemma!

Trött måndag

Uppe med tuppen för poweryoga... börjar bli så mörkt och kallt - ingen höjdare faktiskt. Känner mig trött, stel och frusen med lite lätt huvudvärk. Inget vidare bra humör heller. Min dator strejkar idag med - blä.

Ska ändå hinna med lite viktigheter såsom:
- planera veckan
- maila
- jobba vidare med marknadsföringen
- läsa
- träna

Rolig helg

Inledde helgen med skön träning både fredagkväll och lördagmorgon - duktigt värre :) Sedan blev det fika på stan, mys i TV-soffan och gymfest. Festen var supertrevlig... men utekvällen - URDÅLIG! Parken för 160 spänn = inte värt det någonstans!

Söndagen spenderades helt och hållet i TV-soffan med hemgjord pizza och kanelbullar :) Kan inte bli bättre en regnig höstsöndag.

Mysigt med fredag

Brrrr 19 grader inne - börjar bli dags att sätta på värmen. Men filt, myskläder, ullkofta och tända ljus funkar ett tag till :)

Dagens agenda:
- fortsätta med marknadsföringen från igår
- maila CV:n
- städa inför helgen
- förbereda kvällens mat
- träna pump och step up
- MYSA med underbara mackor, rött vin, smågodis och älsklingen!!!

Grå torsdag

Lite segt idag.. börjar bli kallt och ruggigt. Höll på att aldrig komma ut ur duschen imorse efter en promenad i regnet.

Börjar känna mig lite otålig... och orolig för att detta inte ska funka. Inte bra! Positiva tankar och känslor ska det ju vara!

Idag ska jag:
- jobba med lite marknadsföring
- eventuellt ta en sväng på stan
- gå på massage - sååå skönt ska det bli
- fixa med tvätt i mängder

RSS 2.0