Hemma helg

Lördag:
- spinning
- ärenden på stan
- snöskottning
- semlor
- filmer
- smågodis
- OS
- godaste drinken
- nyheten om att finaste A & J har gift sig

Söndag:
- sovmorgon
- film
- tvättning
- snöskottning
- jobb
- OS - sista dagen. 11 svenska medaljer - jag gissade på 12 :)

Fulltecknad fredag

Hade tänkt att hinna med lite jobb här på morgonen sedan ska jag även baka, städa och förbereda kvällens middag. Någon gång innan kvällens dubbla träningspass ska jag även hinna lämna in en film.

Så skönt med en myskväll med min älskliing :)

Förhoppningsfull torsdag

Trött morgon idag! Men nu blir det jobb på förmiddagen och i eftermiddag blir det plugg för hela slanten. Hoppas även på att få ett telefonsamtal idag, vet att dom hade möte om mig igår :)

Piggare onsdag

Kom i säng lite tidigare igår så det var lättare att komma upp idag. Ska bli så skönt när OS är över.

Idag blir det lite jobbgrejer som att jobba på en föreläsning och så marknadsföring sedan blir det även lite plugg, jobba och så ikväll - pump. Tror det ska funka idag :)

Tisdag och frustration

Skulle både behöva skotta och köra spinning idag... men vet inte om jag kan. Får så jäkla ont i benet så fort jag för det framåt. Kom igår under promenaden blev bättre efter lite vila men gjorde ont meddetsamma när jag vaknade idag. När ska jag få känna mig pigg och stark igen?!

Idag ska jag iaf köra lite marknadsföring, fixa en föreläsning, läsa och plugga.

Rörig måndagmorgon

Älsklingen hade problem med att komma iväg imorse, dels pga all snö som kommit i helgen dels pga kylan imorse - under 20-strecket. Så min morgon blev lite försenad då jag var tvungen att invänta tåg och sen skjutsa.

Har iaf hunnit med att handla (och äta semla!) och mata dunbollarna. Nu lite jobb. I eftermiddag blir det promenad med J och Wilja HOPPAS verkligen att det underbara vädret håller i sig tills dess!

Piggare söndag

Tror de värsta förkylningssymptomen försvann i adrenalinkicken vid herrarnas dubbeljakt. Spännande med bra slut - guld och brons!

Söndagen bjöd på sovmorgon, filmmys, tvättning och jobb.

Hängig vecka

Nepp det här blev inte så bra. Tillräckligt hängig för att inte orka men ändå inte sjuk.

Torsdagen innehöll lite duktigheter som jobb och städ men mest vila och en myslunch med bästa M och J.

Fredagen blev mest en kamp för att orka med det viktigaste som matinköp och skottning. I övrigt rejält med soffmys och mycket antioxidanter.

Idag, lördag, har jag egentligen bara orkat mig ut på stan för en fika. Nu sitter jag fast på övervåningen när älsklingen är värd för förlorarmiddagen i fotbollsgänget. Bra för mig för jag slipper laga mat men får äta utomordenligt god mat samtidigt som jag tittar på "The September issue".

Piggare onsdag

Kände mig inte alls i toppform igår... så det blev rätt mycket vila istället. Idag, efter massor med thé, fruktsallad, strepsils och sömn, känns det bättre.

Idag blir det jobb för hela slanten. Först företagsrelaterat och i eftermiddag på gymmet. Pump står det på schemat... tror nog att det ska funka. Sedan blir det OS i TV-soffan.

FETtisdag

Mums, ska snart bege mig ut på promenad för att inhandla en semla (dagens första mellanmål). Har nog aldrig varit så sugen på semlor som i år. Inte bra! Men hade faktiskt gått ned 1,2 kg på den senaste veckan :) 

Annars handlar dagen om lite jobb, skola, mer promenad, spinning och så lite jobb igen.

Trevlig måndag

Började dagen med lite stärkande läsning i sängen sedan jobb framför datorn. Har även hunnit med att plocka undan efter helgen och nu ska jag försöka plugga lite... om jag fattar nåt vill säga :( Känns ändå som att jag kommit igång bra tycker jag.

Ikväll blir det pump och OS-skidor. KUL!

Myshelg

Underbart lugn och skön helg. Sovmorgon i dagarna två. Fika på stan. Filmmaraton. Hummer. Bubbel. Godis. Kex och ost. trevligt sällskap. Gos. Och så lite jobb på det.

Älskade fredag

Uppe med tuppen och körde spinning, sedan lite mail och ärenden på stan. Nu blir det storstädning, och förberedelser inför mysdagen imorgon (hummrarna - japp en var! - har redan kommit), här hemma innan det ska tränas partystep i eftermiddag. Ikväll är det äntligen dags för restaurangmiddag med älsklingens sida av familjen.

Mycket trevligheter idag med andra ord :)

Inte så ledig torsdag

Min lugna hemmatorsdag blir inte av denna vecka. Måste hoppa in i receptionen pga sjuk kollega. Men det innebar att jag tyckte mig förtjäna lite sovmorgon, speciellt som jag fortfarande (även med älsklingen hemma) sover såå dåligt.

Nu blir det lite olika jobbgrejer och pluggning. Ikväll är jag iaf träningsledig men efter jobbet blir det ännu mer städning här hemma.

Snöig onsdag

Har av någon anledning sovit så otroligt dåligt inatt, inte så lätt att komma upp på morgonen då :(

Börja med lite medveten fokusering på det jag önskar allra mest just nu. Just nu lite jobb, ska dessutom fixa lite olika saker med skatten, köra yoga och så ska jag läsa. Kanske måste jag även skotta lite...

Ikväll blir det pump, hoppas jag kan röra på mig. Spinningpasset igår var magiskt bra :) Sedan lär jag få ge mig ut relativt sent för att hämta älsklingen.


Gratis reklam

Har precis avslutat en intervju med annonsbladet.

Morgonen började med medveten visionering och så några timmar senare kom samtalet som kan leda mig emot det jag önskar allra mest :)

Du får precis det du fokuserar på!

Mysig tisdagsmorgon

Har gått igenom mailen, läst och visionerat lite här på morgonen. Ska alldeles strax köra lite yoga innan jag sätter mig och försöker plugga. Det var visst svårare än jag trodde, hittar inte en viktig lagtext, kanske får jag svar på det ikväll då vi ska gå igenom alla frågor. Dessutom är jag rätt sugen på spinning ikväll - blir lite körigt att hinna med allt bara...

Solig måndag

Har suttit och planerat veckan och letat lite jobb och ska snart ut på promenad, för att handla, i det fina vädret. Senare blir det pluggning och lite jobbgrejer. Ikväll blir det pump :)

Trevliga helgen

Lördag:
- sovmorgon
- semlefika hos J & R
- ärenden på stan
- filmer gånger 2

Söndag:
- sovmorgon
- film
- födelsedagsfika för F
- jobb
- mys med älsklingen

Fredag igen!

Har avverkat ett skönt spinningpass och inte mycket mer... Sitter och läser bloggar och letar jobb, ska snart ta mig i kragen och plugga lite lite. I eftermiddag blir det städ och förfest. Därefter blir det fördrink och en kompis brorsas spelning.

Skön torsdag

Har hunnit med lite jobb och ska alldeles strax städa. Därefter blir det roligare; shopping med syster, bad med utvecklande läsning, mammas mat, massage och soft kväll i TV-soffan.

Oinspirerad onsdag

Har: letat jobb, jobbmailat.

Måste: skotta ännu mer snö, plugga, jobba.

Borde: köra pump.

Vill: ligga i soffan och slöa, ätandes choklad.

Fullspäckad tisdag

Börjar dagen med diverse jobbgrejer, sen lite yoga, därefter plugg (övningsuppgifter idag - spännande), i eftermiddag jobba på gymmet i ett par timmar, sen ett möte och sist spinning.

Kommer nog däcka i soffan ikväll :)

Seg måndag

Släpade mig upp tidigare än planerat imorse för att skjutsa älsklingen till stationen. Har lite förkylningskänningar så känner mig lite trött och seg idag, vill helst inte göra något speciellt alls.

Idag planerar jag dock att:
- gå till skatteverket
- göra en halvtidsavstämning med klient
- leta jobb
- köra pump

Helgen som gick

Började helgen med ett spinningpass, var HELT död efteråt så sedan blev det inte många knop. Orkade dock ta emot present från älsklingen (en långärmad tröja från Lacoste), äta flygplats-choklad, gosa och slötitta på TV. På kvällen var det trevligt 60-årskalas för svärfar. Nästan hela älsklingens sida av släkten var samlade.

Stor del av söndagen spenderades i horisontalläge, först i sängen sedan i soffan. Mycket gos och tvätt. Jobb på kvällen.


RSS 2.0