HELG!

Yes nu är det helg :) Coachingen gick superbra, åt bägge hållen och förmiddagens uppgift gick snabbare än väntat så jag hann även med lite på nästa stora uppgift :) Valpen är för tillfället lugn och ligger snarkandes under mina ben. Riktigt mysigt med en valp hemma och älsklingen är så söt, han kommer ut till oss med jämna mellanrum och pratar med lite med henne :) Snart - räkor, lyxbröd, skaldjursgojs och lite vin!

Äntligen fredag

Sitter i köket med en HPB uppgift som ska bli klar idag, runt fötterna snor en liten busig valp som tycker att jag ska leka istället :) Jag och älsklingen är hundvakt hela dagen idag, hoppas han blir lite sugen nu ;)

I eftermiddag är det maraton coaching och efter det blir det lite vinmys hos J och R följt av bio - Män som hatar kvinnor. Längtar redan nu!

Torsdag med många uppgifter

Har redan klarat av en av dagens uppgifter, att skriva klart två delar av en coachinguppgift, och ska snart ge mig i kast med dagens andra uppgift, att boka en företagsintervju. Därefter ska jag putsa lite på en enkät som jag ska försöka få ut framemot kvällen. I eftermiddag ska jag ha ett coachingsamtal (på bortaplan eftersom älsklingen är sjuk) och jobba lite med företaget. När alla uppgifter är klara ska jag sätta igång med veckostädet. Underbar dag ;)

Sista övningsonsdagen

Idag är det skola hela dagen med föreläsning, coachingövningar, seminarium och HPB beräkningar. Sista övningsdagen, sedan ska allt sitta. Snart är det upp till bevis! Läskigt!!! Ikväll ska det visst bli step up styrka - min stackars ömma kropp ;)

Busigt

Tog en promenad förut för att se om det kunde hjälpa mot huvudvärken. För att få ett mål med denna promenad så gick jag till konditoriet där en mycket god semla inhandlades :) Sol, snö och semla är en mycket trevlig kombination för dem som inte visste detta!

Tisdag... igen

Vaknade inatt med migrän, det är ju inte sant. Vad är det med tisdagar? Det är visst inte meningen att jag ska kunna köra för fullt :(

Ska försöka köra lite lugnt nu på förmiddagen men ändå få lite gjort. Jag ska skriva på en ny epidemiologiuppgift och kanske även skriva lite på en coachinguppgift.

I eftermiddag ska jag coacha en ny kompis, försöka göra nåt litet med företaget, fika med bästa J (såå länge sen vi träffades nu) och om huvudvärken försvinner köra spinning. Sedan lite mys i TV soffan - älsklingen är inte hemma så då kan man zappa :)

Måndag och mycket att göra

Unnar mig en lugn start på denna fulltecknade måndag, tittar på en inspelad "Inför Oscargalan". Ska snart skriva lite på två olika epidemiologiuppgifter.

Om jag hinner ska jag även skotta innan jag sticker iväg på en tidig lunch med underbara L som är hemma från Italien :)

Sedan blir till att stressa iväg till skolan för ett seminarium. Ska se om jag även hinner med ett besök på Skatteverket innan jag har ett coachingsamtal inbokat.

Ikväll blir det lite jobb med företaget och pump innan jag faller ned död i sängen ;)

Vinter söndag

Skidor, skidor, skidor... halva dagen, på TV alltså :) I övrigt har det varit mest lugnt lite pyssel här hemma, såsom snöskottning, tvätt och städning. Sedan blev det våfflor hos svärföräldrarna och nu - TV serie mys!

Mysig lördag

Vaknade av mig själv vid halv nio, rätt pigg, efter en otroligt mysig fredagkväll med systrar, Vägen till Avonlea, tacolasagne och godis i mängder :)

Idag verkar det bli mycket skidor, mer Vägen till Avonlea, mys med älsklingen, lite god mat, god dricka och ännu mera godis :) Inga planer alls! Bara slappa och göra roliga saker! Vila för att sedan köra stenhårt med roliga saker nästa vecka.

Underbara fredag!

Tänk att det kunde bli fredag den här veckan med :) och solen skiner!

Ska snart städa lite och förbereda ett coachingsamtal. Sedan ska jag även hinna med att ta mig fram på stan en sväng, påbörja en ny epidemiologiuppgift och jobba lite med företaget.

Ikväll kommer underbara systrar hit så ska vi ha lite tjejmys med lite gott att äta :) Idag är en bra dag!

På g igen

Nu jobbar jag stenhårt för att komma igen efter min svacka här i början av veckan. Några saker som hjälper mig:
- hitta en underbar sång som du blir lycklig av och som ger bra affirmationer
- använd dig av affirmationer
- fösök att träna något som känns riktigt roligt
- försök att inte falla för dåliga vanor, det leder bara till dåligt samvete
- skapa en motivationstavla/bok som tas fram då det känns tungt
- läs en inspirerande och POSITIV bok
- läs om personer som har lyckats
- positiva tankar leder till positiva känslor/beteenden och händelser
- ägna dig åt saker som du verkligen älskar när det finns lite tid över

Kallt!

Fattar inte att det kan vara så kallt här inne! Tror att det är runt 18 grader. Sitter under en filt och har på mig mysbyxor, långärmad bomullströja, en ulltröja och älsklingens fleecemorgonrock - men är ändå kall!

Lugnare torsdag

Igår var det helt galet mycket - gick till skolan vid halv nio och kom hem vid sex. Så det var verkligen full fart heeela dagen.

Idag har jag tagit sovmorgon och planerar en lugn förmiddag, känns som att det har varit lite mycket på sistone. Jag brukar inte unna mig ledigt mitt i veckorna men ibland måste man få utnyttja det faktum att man är student. Jag planerar att läsa lite bloggar och se på skidskytte i stället :)

I eftermiddag däremot är det coachingmaraton och så är jag uppskriven på spinning. Hoppas verkligen att jag inte känner av sträckningen i låret för mycket!

Tungt...

Ingen bra dag idag. Har känts motigt och tungt större delen av dagen, dessa känslor har under eftermiddagen kulminerat till ett enda stort mörker. Inget känns roligt, är oerhört omotiverad och har dåligt samvete för att jag inte presterar.

Ljuspunkten är dock att jag nu förstår varför jag känner så här. För tillfället är det bara för mycket! För många stora saker. Det känns överväldigande! Det känns som att allt jag gör måste sitta.

Lösningen är att:
- ta ett steg tillbaka och se till en sak i taget
- släppa det dåliga samvetet och tron att man hela tiden måste prestera
- tänka på att man måste följa sina drömmar, ett steg i taget, det finns inga misslyckanden


Plugg tisdag

Är inte det minsta sugen på att plugga in en massa fakta idag :( men imorgon ska det sitta! Så dagens agenda ser ut som följer:

- plugga HPB
- göra en del övningar i HPB:n
- läsa några kapitel coaching
- jobba med företaget
- ta en promenad

Ute snöar det (när ska det äntligen bli vår?) och här inne är det KALLT! Ska klä på mig lite mer kläder, tända lite ljus, fixa thé och sätta igång!

Återigen måndag

Så var helgen slut för denna gång... inte riktigt som jag tänkt mig... men men. Gårdagen spenderades med storstäd, tvätt, matinköp och så lite slappande framför underbara TV-serier.

Idag ska jag läsa en massa coachingkapitel och plugga HPB. I eftermiddag ska jag köra ett coachingsamtal med en kär vän och efter det är tanken att jag ska köra pump.

Idag är det en bra dag - det känner jag på mig :)

Helgens nya

Blev lite firad på alla hjärtansdag (mest efter en del påtryckningar misstänker jag men ändå).


Denna underbara bukett fixade min älskling :)


Gardinerna är uppe ;)

Hjärtlig lördag

Vaknade imorse av att svärmor ringde och ville bjuda på fika. Inte nog med att älsklingens påhitt förstörde det bästa med dagens planer nu blev det helt omöjligt att köra på det första upplägget. Inte orkar man fika vid tre för att sedan tidigast halv fem påbörja en femrätters middag.

Var sedan otroligt duktig och började redan vid tio plugga på HPB:n, har nu duschat, dukat och sett på lite skidor. Måste sätta igång med middagen snarast.

Ikväll: bubbel, laxsnittar, hummer,rödvin, chevretoast, chokladaskar (2 :) st) och allmänt myyyyyyys :)

Love

Blir visst inte ensam inatt. Älsklingen åkte upp till Stockholm i eftermiddags för att spela lite innebandy i ett par timmar och när de sedan åkte ur turneringen ville han hellre hem till mig än ut i Stockholmsnatten. Det är kärlek det :)

Plugg fredag

Ensam hemma idag - känner att friheten börjar stig mig åt huvudet. VILL inte plugga, bara slöa framför TV:n. MEN jag har mycket info som ska sitta på onsdag då jag gör en del tester, så plugga är nog ett måste. Suck! Ikväll blir det lite ensam mys med rödvin, godis och film. Längtar!

Coaching hjälper!

Är helt slut efter två timmars intensiv coaching - men oj vad det ger mig mycket! Coaching hjälper verkligen, även när coachen känner att denne misslyckats lite. Det är sååå häftigt! Känner mig riktigt peppad, positiv och upplyft :) Älskar d här känslan!

Nytt i våra fönster

Lovade lite bilder. Tyvärr är de urdåliga, går inte att få bättre i det här ljuset.


Underbart fin lampa


Äntligen lite gardiner i vardagsrummet - fler är på G

Hemma torsdag

Ingen rast och ingen ro! Har sovit underbart gott inatt så det borde inte vara några problem med att köra igång :) Idag kör både älsklingen och jag hemmajobb. Rätt skönt med tanke på att det bara snöar hela tiden - då vill man bara vara inomhus och kura.

Förmiddagen viks åt att räkna lite på en epidemiologiuppgift - är inte så bra på att räkna bara! Sedan blir det några timmars coaching i eftermiddag och efter det läsning. Ännu en underbar dag i en studerandes liv med andra ord. Tyvärr ingen träning eftersom mina muskler insisterar på att "gå sönder" hela tiden :(

Onsdag och fullt upp

Heldag i skolan igen, mycket trevligt och lärorikt. Har fått mycket bra feedback på sistone :) det gör verkligen under för motivationen! Sedan har jag även hunnit med att boka in mitt första riktiga övningssamtal och skrivit en del på en uppgift. Nu ska jag läsa lite coaching och försöka komma på något trevligt att äta till kvällsmat för snart kommer älsklingen :)

Tidig tisdag

Vaknade med älsklingen idag och kunde inte somna om, så nu har jag läst alla bloggar och måste påbörja dagens skolarbete:

- skriva en epidemiologiuppgift som jag inte fattar
- läsa ett par kapitel i en av coachingböckerna
 
Känner mig inte helt peppad måste jag erkänna. Jag har en förkylning i kroppen så vi får väl se hur det blir med träningen bland annat. Annars blir det en hemmadag i lugn och ro.

Måndag och full fart

Idag är det fullt upp igen! Ska läsa en halv bok (typ), har ett möte på banken, ska göra en handlingsplan för mitt framtida företag (måste ju komma igång någon gång!), handla mat och träna. Längtar redan till ikväll då jag får sova *gäsp*

Slapp helg

Har varit så trött i veckan att jag beslutade mig för en riktigt lugn helg.

Lördagen började med ett besök på stan, vi hämtade en gardinstång som vi hade beställt, impulsshoppade en lampa och köpte på oss lördagsgodis :) Trevligt värre! Sedan var det filmmaraton, tänkte att det gäller att passa på nu när man har gratis filmkanaler. 3 filmer på raken blev det. Riktigt mysigt.

Idag ska jag titta lite på en gammal klassiker som vi har laddat ned - Vägen till Avonlea, få middag hos mamma och pappa, umgås lite med systrarna samt planera nästa vecka.


Snart helg!

Gick och la mig tidigt igår så idag kändes det rätt ok att vakna. Det var dessutom tur att jag kom upp hyfsat idag eftersom den trådlösa uppkopplingen har strulat en del. Men till slut rättade det till sig och jag har kunnat skriva klart min inlämningsuppgift  - att granska 2 klasskamraters uppgifter om forskningsetik.

Ska snart göra mig i ordning för att slänga lite skräp och handla mat inför helgen. Men innan dess måste jag dammsuga om älsklingen har pratat klart i telefonen där nere. Telefonsamtal kan vara väldigt distraherande när man håller på med en kritisk granskning - det har jag lärt mig idag!

I eftermiddag blir det coaching för hela slanten och efter det är det äntligen HELG :) Älsklingen ska antagligen iväg och spela poker så jag har godisskålen och fjärrkontrollen för mig själv ;)

Inne torsdag

Tog sovmorgon idag och sitter och skriver i köket, älsklingen ligger i soffan och jobbar. Rätt mysigt faktiskt. Är redan klar med dagens första uppgift och ska spendera resten av dagen i soffan på övervåningen, med boken om cykeltester, under vår varmaste filt. Fattar inte att det kan vara så kallt! Har frusit i tre dagar nu. Ikväll lär jag bli varm dock för då är det dags för spinning igen. Min stackars rumpa :)

Vinter?!

Neeeeej det snöar igen, vill ha vår NU! Men men det är inget att göra åt. Får väl istället koncentrera mig på fördelarna med vintern: Min nya underbara vinterjacka! Att ligga inne och mysa framför TV:n eller med en bok! Mysa runt i myskläder och varma koftor och tända ljus i massor! Ta en promenad i mina underbart varma UGGs för att sedan komma in och duscha varmt (gärna med manligt sällskap)!

Skol onsdag

Skynda, skynda! Är urtrött (har sovit så illa inatt), supermätt, lite nervös och ällmänt off. VILL BARA INTE! Men mnåste skynda till skolan. Idag är det heldag, med föreläsning, gruppövningar med utvärderingar och diskussioner. Längtar bara till ikväll då ska jag köra spinning och sen bara slappa med älsklingen som kommer hem :)

Jobb tisdag

Tog sovmorgon idag igen... suck! Kunde inte sova igår och så ska jag jobba ikväll så jag tyckte att jag förtjänade det. Men det innebär ävevn att det blir lite tightare om tid. Så nu på förmiddagen ska jag hinna läsa i tre olika böcker samt röja upp lite här hemma eftersom det ska komma hit en kille och installera ett larm. Ikväll däremot ska jag bara ta det riktigt lugnt och hitta något riktigt mysigt på TV eftersom älsklingen ändå inte är hemma. Längtar redan :)

Måndagstrött

Trött dag idag, har drömt en massa konstiga saker i natt. Men nu måste jag ta mig i kragen. Idag ska jag läsa NLP och kognitiv coaching, skriva klart och skicka in en studieuppgift samt träna. Blir nog en bra dag idag :)

Solig söndag

Februari idag och sol (!) ute. Längtar verkligen efter våren nu och det känns faktiskt som att den börjar närma sig nu. Så in med tulpaner och pasteller i massor :)

Idag blir det nog relativt lugnt, både jag och älsklingen ska jobba/ plugga lite. Annars blir det nog bara lite TV mys och lite pyssel här hemma.

RSS 2.0