Haväng i moln

Mitt nya intresse. Fotografering :)


Ystad


Stängda Alunbruket ett av de första kaffehusen


Vackra haväng


Dagarna på Sköllen

Våra dagar som spenderades på Sköllen utspelades på ungefär samma sätt. Frukost med pannkakor och nybakat bröd. Utflykter med bil och till fots. Slappande på rummet. Mpusserande klockan 19.00. Trerätters. Promenad på landsväg. Fantastiskt!


Häftiga glimminge hus


Mandelmanns charmiga trädgårdar


Stenshuvud


Friden pizza vid världens ände


Fantastiska Brösarps backar


Åhus och äntligen riktig sommar


På väg till Skåne


Ystad saltsjöbad idag


Oväntad söndag

Började den soliga och varma söndagen exemplariskt med en promenad och fortsatte med solning, läsning och grillning. Eftersom det mulnade på under eftermiddagen och man kände sig ut utvilad efter en veckas semester började det klia lite i fingrarna. VILL göra om hemma! Sagt och gjort fick med älsklingen på att möblera om! Bytte rum på kontoret och sovrummet. Så nu sover vi uppe. Känns som en sommarstuga :)


Traditionsenlig semester

Lidköping i strålande sol! Fika, shopping, blomsterplanering, Läckö, mat och mjukglass i vackra Spiken. Hemma blev det charkuteri bricka och champagne i uterummet och vi avslutar en fin semesterdag med en film :)


Somrig torsdag

Vaknade till sol idag! Började med att ladda för löpning vilket visade sig bli ett mardrömspass. Ville bara kollapsa i en stor gråtande hög. Men klarade iaf 5,68 km! Efter en tids vila och återhämtning med en god bok tog vi oss fram på stan för att införskaffa kvällsmat och blommor. Eftermiddagen spenderades hos familjen där mellansyster bjöd på underbar somrig mat och så lite rose och jordgubbstårta i solen. Kvällen har avnjutits i uterummet med goda charkuterier, rose, bloggar, en bok och så älsklingen såklart. Älskar semester!


Slapp semestertorsdag

Efter gårdagens härjningar har vi idag haft en riktig slappedag med rejäl sovmorgon, tv-serier, film och våfflor med familjen.


Party onsdag

- morgonpromenad i regn
- mathandling
- bloggläsning
- bästa TV-serierna
- solig eftermiddag
- trädgårdsfix
- paviljong 
- fisksoppa och vitkladdkaka med fina systrar
- DANSA, DANSA, DANSA :D

Fler semesterbilder

Stockholm från dess bästa sida


Semesterinledning

Shopping, macaroons, födelsedagsdrinkar, trerätters, fina glada vänner, sol, promenader, toast Skagen på sturehof, vitt vin, thaibåten, Djurgården runt, båtturer, lugn, puls, böcker, champagne på Josefinas, vinluncher utomhus, rosendal. Listan över allt fint kan pågå i evigheter. Nu: hemmet, lugnet, fixet, solning och lite film.


Semesterstart

Började semestern med att sitta fast på tåget i 45 min men det var det värt! Därefter mötte jag nämligen upp älsklingen och herr M på favorit italienaren Caina. Superb mat vin och service avslutade med en appletini i skrapan. Första semesterdagen inleddes med en lägenhet full av killar som kidnappade födelsedagsbarnet vid sju. Själv kunde man göra sig i ordning i lugn och ro för en dag på stan. Hittills shopping på Zara h&m och kapp Ahl. Funderar även på ett par skor från m by Marc Jacobs. Just nu lunch i mood gallerian som erbjuder trådlös uppkoppling. Pintxos och ett glas vitt slank ned :)


Att förbereda för semester

Underbar onsdag med lätt jobbdag, fika, bröllopsdags firande och finaste tjejerna och systrar på sommarstatt :) Älsklingen hade överträffat sig själv med skagen, hummer, pilgrimsmusslor, räkor, havskräftor, champagne, chokladmousse, choklad cheesecake och pannacotta på vit choklad!!! Trött men skön torsdag på jobbet, löpning och förberedelser.


Jobbtisdag innan semestern

Idag har det pendlat mellan hur ska jag klara av allt innan semestern och oj vad lugnt det är vad ska jag göra :) När jag lämnade jobbet vid den normala sena tiden så kände jag iaf att jag har koll på läget, tror tom att jag ligger väldigt bra till! Så nu går vi in i semester-mood. Imorgon blir en riktigt bra dag :)


Måndag innan semester

Trött morgon, strålande sol, mycket jobb, grillat, rose, herr M och en kväll i uterummet. Underbar måndag innan semester!


Bilder från helgen


Ännu en sommarvecka

Har roat mig med följande sedan sist.
- jobb, jobb, jobb, fast något kortare dagar
- nytt löprekord på halvmilen
- bikinismoothies
- solning
- helkväll på Siestas uteservering med älsklingen, systrar fina, Herr M och Herr A.
- utelunch med fina kollegor som går på semester
- jorgubbar
- REA-shopping i GBG
- middag på Avalon
- Liseberg
- 2 kg Geisha
- vin på Storkökets mysiga uteservering
- tapas på Rubinens restaurang
- införskaffade NK-nyckel och REA-shoppade lite till
- utelunch vid saluhallen
 
 

Vad snabbt en vecka kan gå

Jag vet inte var den här veckan tog vägen egentligen, den har gått så otroligt snabbt. Det har varit fullt upp på jobbet hela veckan. Bla så har jag äntligen lyckats bli klar med en långvarig enorm arbetsuppgift. Yey mig! En annan uppgift som är avklarad - hela Lost-serien. Äntligen kanske vi kan spendera fritiden utomhus ;)
 
Helgen inleddes med fredagsmys. Supergod hemgjord pizza, smågodis och rosé.
 
Lördagen var heeelt fantastisk. Efter en riktigt regnig åsknatt klarnade det upp och blev en riktig sommardag, något vi inte är helt bortskämda med. Vi började med att fixa en pastasallad till lunch därefter tog vi (A, J och lill-A) båten över till Blåvik och familjen B. Där mötte herr M och hans nya flickvän upp oss för lunch. Vi spenderade hela dagen med barnbus och latade oss i solen. Till kvällen bjöd förlorarna i herrarnas tipsliga resten på iskall bubblig fördrink, grillat och kladdkaka med jordgubbar. Avslutade en fulländad dag med en frisk båtresa hem i ljusa försommarnatten.
 
Söndagen har varit lugnare med lite grubbel, film, drömmar och surfande.

RSS 2.0