Torsdag med oförutsedda händelser

Vaknade vid halv fem av ett rejält hostanfall låg vaken i en timme och tog därefter ofrivillig sovmorgon.

Spenderade förmiddagen med marknadsföring och storstäd, eftermiddagen med pluggning och nöjesläsning i underbara uterummet och kvällen med lite deklarationsbök (att man alltid ska påbörja det så sent). Eftersom älsklingen kom hem oväntat sent blev det även lite (tyck-synd-om-mig-)ensammys med rödvin och enklare mat.

Gråtrist onsdag

Vaknade upp med svullen hals men som tur var släppte det under dagen. Vill inte vara sjuk mer nu! Följden blev att jag inte vågade träna - trist!

Tittade på en lååång och tråkig föreläsning, sysslade med lite marknadsföring och jobbade i ett par timmar. I övrigt blev det rätt så lugnt denna regniga onsdag.

Tisdag

Lite känningar i halsen igen så det blev sovmorgon innan en relativt lugn dag med marknadsföring, pluggning, jobbsamtal, nöjesläsning och mys med älsklingen.

Måndag igen

Tog en minisovmorgon innan en morgonpromenad i soligt och relativt varmt väder :) Annars har dagen ägnats åt marknadsföring, jobbsökning, lite bakning, fix på uteplatsen och lite nöjesläsning.

Känns dock att man varit sjuk hade en rejäl dipp på eftermiddagen men piggade på mig efter en liten powernap.

Kvällen blir lugn med lite mer marknadsföring och soffmys.


Trött avslut på helgen

Det funkade inte riktigt att vara på trevliga högljudda fester med mitt stackars öra. Vid tio åkte vi hem från kvällens andra fest. Var så otroligt trött, tror jag sov i minst tio timmar.

Söndagen flög förbi med lite shopping (matvaror och saker till trädäcket vilket passar bra eftersom dom utlovar 18 grader varmt på torsdag), lite nöjesläsning och sedan jobb.

Mysig start på helgen

Fredag
Tog pendeln till Linköping och hann med en supersnabbis på stan innan älsklingen var klar för avfärd mot Vadstena och Starby hotell. Hann även med ett litet inköp i form av ett par speciella strumbyxor som jag letat efter.

- Cava på rummet
- Badrock och badtofflor på inför SPAet
- Te och chokladkaka i avslappnande miljö
- Bubbelpool, ångdusch, infrabastu och ännu mer slappande i sköna däckstolar
- Femrätters (oxbringa, torskrygg med lasagne, lamm med pommes Anna, ostar  med fikonmarmelad, varm chokladbakelse fylld med nougat och körsbärsglass) med vin
- Cava
- SÄNGEN!

Lördag
- Sovmorgon
- Frukostbuffé
- Bubbelpool, infrabastu och tidningsläsning
- Promenad i underbart soligt väder
- Vila på parkbänk i solen
- Trerätters lunch
- HEM

Ikväll blir det fest gånger 2

Piggare torsdag

Mycket piggare, inget halsont och bara lite hostig. Däremot är jag oerhört trött och matt i kroppen.

Lite duktig har jag varit idag iaf: tvättat en tvätt, pluggat ett par kapitel personaljuridik, plockat ur (och i) diskmaskinen samt packat lite inför helgens trevligheter :) Dessutom har jag pratat lite med mellansyster både på telefon och MSN - det senare alternativet funkar bättre eftersom rösten fortfarande inte klarar så långa samtal.

Snart kommer älsklingen hem och imorgon är det fredag och starten på en underbart trevlig helg :)

Sjuk helg och början på veckan

Fredagen:
- började känna mig hängig med lite känningar i halsen
- bakning
- ärenden på stan
- förberedelser inför lördagens hälsomässa
- städning
- mys i soffan hela kvällen lång

Lördagen:
- riktigt ont i halsen
- hälsomässa
- kalas för mellansyster
- feber

Söndagen:
- ännu mer halsont och feber

Måndagen:
- sjukhusbesök - ingen halsfluss dock

Tisdagen:
- lite piggare
- jobbmötet är som tur var inställt

Mysig torsdag

Cyklade hem till mamma och pappa direkt efter frukost för att ta en underbart härlig vårpromenad i skogen. Fåglarna kvittrade och solen sken - kan inte bli bättre :)

Därefter hade mamma fixat mysigt mellanmål och senare middag med efterrätt. Tur att man fått en del motion iaf!

Kvällen kommer att ägnas åt diverse små jobbrelaterade grejer, lite städning, bästa TV-serien och så lite nöjesläsning. En rätt bra ensamkväll med andra ord.

Bra onsdag

Trött morgon idag, sov dåligt på grund av både alldeles för tidig sopbil och väldigt morgonpigg fågel. Behöver ju mina 8-9 timmars oavbruten sömn ;)

Idag har jag fortsatt min nya marknadsföringsoffensiv, förberett helgens mässa och suttit ute i solen en stund ocj läst om kroppsspråk. Sedan råkade jag även klicka hem en långklänning från Ellos - oupps - men den var ju nästan gratis med 50% rabatt och handduksgåva ;)

Nu lite slappning med Gossip girl på HD:n och mellanmål innan det är dags för lite jobb och pump. Min stackars ömma kropp! Ikväll kommer älsklingen hem!

Tisdag med mycket motion

Uppe med tuppen idag igen :) lite morgonyoga blev det idag. Sedan hände inte mycket mer på förmiddagen lite marknadsföring, bloggläsning och vanlig läsning - till viss del ute på framsidan i solen.

Äntligen! Har känt mig lite nedstämd och MYCKET sötsugen. Var knappt sugen på spinningen ens än gång... för att inte tala om seminariet om rättsfallsanalys.

Men tog mig i kragen och gjorde bägge, dessutom cyklade jag - skönt i det fina vädret. Tyvärr väntar en liten chokladbit på att få förtäras också, men det kanske inte gör såå mycket? Så nu blir det lite ensam-mys framför TV:n :)

Beach 2010 - uppföljning

-6,6 kg är drömmålet att uppnå på 8 veckor (med start förra veckan).

Ca -1 kg i veckan kräver antagligen 5 pass, morgonträning och strikt mathållning om man ska kunna unna sig på helgerna - vilket man vill. Åtminstone till att börja med. Det ju tog ett tag innan viktnedgången kom igång tidigare i år.

Duktig måndag

Vad härligt det är att vakna upp med älsklingen jämte sig och solen som skiner in genom persiennerna :)

Började dagen med en morgonpromenad, kylig men underbar. Därefter har jag hunnit med matinköp, marknadsföring, nöjesläsning, rättsfallsanalys 1 av 2 och tvättning.

Ska väl fortsätta med lite mer rättsfallsanalys. Ansträngande men oväntat intressant. Uttråkad - jag? Ikväll blir det pump och mer mys med älsklingen.

Solig söndag

Lite för lång sovmorgon, favorit TV-serier och städning hanns med innan en solig cykeltur hem till lilla familjen B-D. Lite kladdkaka bäbisgos och trevliga samtal bjöds det på hos dem.

Därefter en promenad, lite jobb, inspirerande nöjesläsning och ännu mer favoritserier.

En rätt trevlig söndag med andra ord.


Oplanerad lördag

Hade inga andra planer än en fika vid halv elva... slutade med att vi inte kom hem förrän vid fyra. En tripp till Linköping med herr M för att kolla in en ny golfshop förlängdes till en tur på stan med en lunch på Texas Longhorn.

Sedan slappning i soffan innan herr M kom över och lagade middag till oss - lyxigt värre :)

Nu: finchoklad och rödvin i väntan på Barcelona- Real... lite surfning eller läsning kan det nog också bli för min del :)

Onsdag, torsdag, fredag utan dator

Så gav även reservdatorn upp... men igårkväll kom älsklingen hem med en ny underbar sådan som är bara MIN. My precious!

Dagarna utan dator har mest förflutit i läsningens och funderingarnas tecken. Har tränat bra och mest försökt att återfå min tro och mitt lugn. Tror det har gått rätt bra - känner mig faktiskt starkare än någonsin i min tro på att allt kommer att lösa sig. Dessutom har många i min omgivning fått goda nyheter... så det finns många goda energier i omlopp nu :)

Helgen firades in med bubbel, färska räkor, laxsnittar, finchoklad och att installera allt viktigt i den nya datorn.

Konstig tisdag

Vet inte riktigt vad det är men det är något... något som inte riktigt känns som vanligt. Får inte riktigt ro i kroppen.

Det lilla jag ändå åstadkommit denna dag är:
- funderat och planerat lite inför framtida jobb/inkomstkällor... mötet blir ju bara framflyttat och drar ut på tiden
- försökt peppa
- städat
- tvättat
- förberett en massa nyttig mat inför resten av veckan
- grattat finaste mellansyster som lyckats landa ett säsongsjobb
- löst (?) arbetsrättfrågor

 Snart ska jag iväg på spinning hoppas på lite lugnare energier sedan! Kvällen lär spenderas i ensamt majestät i TV-soffan.

Sista delen av påsk

Påskdagens kväll hos J & R bjöd på skumpa (för att fira det nya huset), grillning och spel. Älsklingen och jag vann som vanligt :)

Annandag påsk:
- filmmys
- sista rycket på påskgodiset, resten slängdes
- middag hos svärföräldrarna
- fika hos oss med herr M och hela familjen B
- TV-serier

Första delen av påskhelgen

Skärtorsdagen:
- Ärenden på stan med mellansyster
- storstäd
- pluggning
- jobb
- firande av att påskledigheten börjat

Långfredagen:
- Linköpingstripp med älsklingen
- lite shopping
- första mjukglassen för i år!
- mysmiddag

Påskafton
- fixa sill
- fika på stan
- presentshopping
- påskmiddag hos mamma och pappa
- Linköping med älsklingen och herr M
- vitt vin, tapas, sangria och bubbel
- SÄNGEN!

Påsdagen:
- sovmorgon
- film
- städning av uterummet
... snart middag hos J & R i deras nya fina hus

Fullspäckad onsdag

Onsdagen spenderades med läsning större delen av dagen, chokladmuffinsbakning, lite jobb och så pump. En liten del av kvällen spenderades faktiskt med älsklingen!

RSS 2.0