Städ tisdag

Idag har det verkligen varit städning hela dagen lång. Att storstäda köket är sååå tråkigt! Har dock tröstat mig med några (?) saffransbullar som snälla herr M var här med. Nu tittar jag på Harry Potter men bode laga lite mat innan pumpen ikväll.

Kall måndag

Har spenderat större delen av dagen med att julstäda och jobba men har även hunnit med att skotta svintung snö, söka ett jobb och titta på inspelade favoritserier. Rätt bra måndag faktiskt :)

Snart är det dags att bege sig ut i kylan igen för promenad hem, lite kvällsmat, mys... och glögg tror jag allt det blir.

Mysig helg

Fredagens fest var riktigt trervlig med Italien som tema på viner och buffé. En liten sväng på stan i Linköping innan festen och så trevliga och spännande människor = lyckad fredag.

Lördagen bjöd på sovmorgon (!), skidor på TV och nytt recept i köket. Därefter världens mysigaste promenad i skogen med mellansyster. Kallt, massor med gnistrande snö, en mörknande himmel, många skratt, grannappning och snöänglar. Det var MAGISKT! Kvällen bjöd på kalas hos svärföräldrarna med smörgåstårta, rött vin och kladdkaka.

Söndagen började med ytterligare en sovmorgon, skidor på TV, skumtomtar, bakning och snöskottning. Framåt eftermiddan så tog vi en snöig promenad ut på stan för att titta på julskyltningen innan det var dags för ytterligare ett kalas - för mamma denna gången. Massor med adventfika och mys. Kvällen spenderades i soffan under filten.

Kul fredag

Började denna fredagmorgon med sista förberedelserna inför intervjun. Därefter en slirig tur till industriområdet där företaget ligger och så en bra intervju. Det finns ingen tjänst just nu men arbetsuppgifterna finns där så om det går bra för företaget så kommer den tillsättas under nästa år. Vi klickade bra iaf, hade samma åsikter och så lärde jag honom nog en del kring hälsa. Tror även han var lite överraskad över min presentation som jag lämnade över.

Jobbigt med hopp upp och så ner och att inte veta. Men men. Nu är det fredag!

Har även hunnit med matinköp (men glömde en del...suck!), snöskottning och dammsugning. Har lite städning kvar innan jul/invigningsfest på älsklingens kontor. Först mingel, sedan vinprovning och så middag innan det är fria aktiviteter. Dock åker vi nog hem inatt. Skönt att vakna hemma!

Julig torsdag

Började dagen med att förbereda fredagens intervju och få undan snö. Därefter blev det julmarknad i Vadstena med mamma och mellansyster. Mysigt med snö och provsmakningar :) Därefter blev det gatlopp på stan hemma för att få tag på alla adventsaker till fönstren.

Därefter var jag så trött att det bara blev mys i soffan med älsklingen som var helt slutkörd. Alla adventsaker tända, glögg och lite marsipan - JULMYS!

Späckad onsdag

- letat jobb
- sökt intervjufrågor mm
- fnulat på en presentation
- klarat av adventstädet
- börjat plocka fram adventpyntet
- skottat
- jobbat

Ser visst lite ut men det har gått i ett ;)

Snöig tisdag

Helt otroligt vad det har snöat idag. Helt vitt ute. Perfekt adventsväder :)

Har varit rätt duktig idag med. Letat jobb, filat på en presentation, bokat klipp och färgningstider, adventstädat till julmusik, myst med TV-serier och kört spinning.

Nu ikväll så har vi firat vår 11-årsdag!!!! Med pasta från Siesta och lite vitt vin. MYYYYYS!

En nästan normal måndag

Upp vid sju, relativt pigg. Som normala människor.

Fullt upp under dagen. Letade jobb, skottade snö, mat(och choklad!)inköp, var en snabbis hos mamma och pappa för att låna en ny säsong av Supernatural, sökte företagsfakta på nätet, lite städning och så tog jag fram kassarna med adventssaker (för att se om allt lyste).

Eftermiddag/kväll spenderades på jobbet. Sedan lite mys i soffan med älsklingen som faktiskt lyckades komma hem senare än vad jag gjorde från jobbet.

Däckade i sängen vid halv elva-elva. En normal bra dag :)

Stockholmshelg

Fredag:
- ärenden på stan med mamma och mellansyster
- bilen upp till Stockholm med älsklingen och herr M
- Älsklingens dag påbörjades med promenad i UNDERBARA Äppelviken
- tunnelbanan in till Odenplan och champagne på Wasahof
- iskall promenad till en pub där vi intog öl/rödvin
- romantisk pastamiddag på minsta och mysigaste italienaren
- slirig hemfärd ;)

Lördag:
- som tur var pigg!!!
- stor hotellfrukost
- Shopping på stan: stort halsband från Indiska, fuskpäls från Vero Moda, formar från Lagerhaus
- Letade vinterjacka till älsklingen
- fika i Sturegallerian med Herr B och underbare N
- Lite julkänslor med spaningar på NK och julklappsinköp
- Sen vinlunch på Texas Longhorn
- Hotellet för att svida om till kvällens maskerad
- Maskerad på söder: många skratt och skumma människor
- Intog de första skumtomtarna :)

Söndag:
- liite sovmorgon
- Ännu en stor hotellfrukost
- Shopping på NK
- promenad till söder
- Lunch i Skrapan
- 3-årskalas med massa godsaker, bland annat hemgjorda lussebullar
- regnig (!) hemfärd
- Snöigt, vackert, underbart hem :)
- Filmmys

Lugn torsdag

Spenderade halva natten till onsdag i vaket tillstånd på grund av en mycket öm hals och många jobbiga tankar. I dag har det gått över nästan helt och hållet. Har kurerat mig med sömn, rött thé, TV, vila, c-vitamin och Pauluns superjuicer. Klarade tom av några timmar i draget på gymmet utan att bli sämre. Så imorn kör vi :)

Tisdag och fortsatt hemma

Dålig natt igen. Mycket tack vare älsklingen som gick och la sig alldeles för tidigt igårkväll, med konsekvensen att han har varit vaken inatt viket leder till att även jag vaknar. Rejält vaken blev jag när han gick in i vår champagnehink som åkte i golvet med en skräll. Svårt att somna om för både honom och mig. Dessutom vaknade jag vid fem av att jag var hostig och slemmig i halsen. Förkylningen är än mer påtaglig nu.

Ingen rast och ingen ro här hemma dock eftersom jag tvingade iväg älsklingen till Linköpingskontoret idag på grund av julstädningen av övervåningen. Så städning, thédrickande och minipauser (för att orka) är vad som står på dagens agenda. Ingen träning idag heller med andra ord. FÅR INTE bli sjuk nu när vi äntligen ska till Stockholm i helgen!!!!!

Hemma måndag

Sovit riktigt illa inatt med jobbiga drömmar och alldeles för få timmar (för mig alltså - inte för normala antagligen). Har dessutom såå svårt att komma igång, vill verkligen inte söka jobb. Jag vill jobba!

Men men har ändå gjort lite nytta. Städat efter helgen, slängt mängder med skräp, letat lite jobb och påbörjat infosökningen om företaget jag ska på intervju hos nästa vecka. Känns som jag har all tid i världen på mig. Men egentligen så har jag massor med grejer att fixa inom de närmsta veckorna - många som är riktigt roliga dessutom :)

Ikväll blir det soffan med min slutkörda älskling. Har fortfarande känningar i låret så detta kommer bli en urdålig träningsvecka :(

Helgen som försvann

Fredag:
- LÄNGTAN!
- En tur på torget - hittade äntligen det jag nu säkt i ett par veckor :)
- Städning
- Bakning
- Träning gånger 2 - ajaj för DUMMA sträckningar
- Ensammys med chevretoast och rödvin
- TRÖTT
- Läsning

Lördag:
- mini hemmaSPA
- Hämtade älsklingen!!!!!!!!
-"presenter" nya UGGISAR och Hilfiger tröja :)
- Lite mys
- Väntade på att älsklingen skulle jobba klart
- Film/TV-serie mys
- Röd vin, glögg och vitt vin... ehhh
- läsning efter att älsklingen somnat tidigt

Söndag:
- läsning när älsklingen jobbade
- farsdag-middag
- jobb
- MYYYS (hoppas jag - om han jobbat klart)

Seg torsdag

Oj vad svårt jag har att komma igång igen. Vill verkligen inte tillbaka till att leta och söka jobb. Men, men efter beskedet igår så kanske det inte kommer att fortlöpa så länge till :)

Än så länge så har jag letat igenom alla jobbannonser, fixat med tvätten, planerat närmsta framtiden, längtat efter min fina älskling och plockat här hemma.

Kvar att göra är att påbörja lite städning, promenera till Karin för lite tjejfika och så iväg till gymmet för veckans tredje spinningpass (fjärde träningspasset). Ikväll blir det massor med favoritserier under filten i soffan!

Dessutom så sätter sig älsklingen på ett plan hem :) Så en rätt bra dag egentligen!

Onsdag

Unnar mig ytterligare en depp/återhämtningsdag. Sen får det vara nog!

Måste snart ut i kylan och skotta - satan vad det snöade igår! Vad som händer sen vet jag inte, men ikväll blir det träningsledigt - fast gymmet ändå.

UPDATE: roliga nyheter ett planerat möte förvandlades till en intervju för en tjänst som ska tillsättas :)

Tisdag och nu ger jag upp

Har pendlat mellan fast tro och förtvivlan denna vecka. Men nu orkar jag inte mer. Jag ger upp. Tydligen så ska jag inte ha jobbet. Förstår ärligt talat inte hur det kunde bli såhär! Ibland känns det allt lite hopplöst.

Både igår och idag har passat på att slappa, planera lite jul och tränat.

Men mest av allt så önskar jag ändå att min älskling vore här just nu!

Helgen = en enda lång väntan

Fredag:
- vaknade upp med fjärilar i hela magen
- skjutsade älsklingen till stationen
- ärenden på stan
- handlade alldeles för mycket underkläder (men det var ju halva priset... och jag behöver)
- nervöst
- bakning
- roligaste steppasset
- minitjejmiddag med J hos M
- mysläsning i sängen

Lördag:
- första vakna tanken - mitt jobb!
- 80-tals spinning
- minijulmarknad på landet med underbara systrar
- läsning av jultidningar och julböcker
- pizzabak
- fika
- stjärnklar kall promenad till kyrkogården för all-helgona-mys
- fortsatt mys med mellansyster hos mig
- chatt med älsklingen i USA
- romantisk komedi
- mysläsning i sängen

Söndag:
- sovmorgon
- kollade facebook - älsklingen framme på hotellet
- mysläsning i sängen
- solig och frostig skogspromenad med mellansyster och Falcon
- plockade mossa och tallris
- mellis under filten i soffan med ny jultidning
- snart: läsning, matlagning, mer promenerande, jobb, planerande och soffmys 

Härlig torsdag

Tänk att det kan vara så mycket enklare att vakna när man ställer om till vintertid - fast å andra sidan så tror kroppen att det är läggdags vid fem ;)

Har suttit och letat lite jobb nu på morgonen och funderar på att ta en promenad i det soliga blåsiga vädret. Därefter ska jag nog börja städa och pynta om lite här hemma. Tvätta behöver jag göra med eftersom älsklingen åker till USA imorn igen. Måste nog börja NU om det ska torka!

Ikväll blir det mys! När älsklingen blir klar med sina USA-samtal vill säga.

Rätt lugn dag idag med med andra ord :) Det behöver man ibland för att orka med resten. Även om man inte jobbar heltid så "oroar" man sig på heltid.

Lugn onsdag

Unnar mig en lugn dag idag. Vaknade tyvärr lite tidigt så dagen känns lätt lite lång. Men mamma var här med en bok igår så jag ska nog kunna underhålla mig själv :)

Planerar att plocka lite här hemma, tänka positiva tankar, planera och ikväll blir det gymmet gånger två.

Älskade tisdag

Startade dagen med en intervju - och det känns så bra!

Bra sync, samma tänk kring så många saker. Dessutom hade jag visst en hel del kompetenser som de inte formellt sökt, men som tjejen som går på mammaledighet sysslar med. De avslutade intervjun med att jag verkade var en mycket positiv, tjej som kommit långt redan nu och att det finns en hel del möjligheter för mig inom organisationen i framtiden. KUL!

Tillbringade en stor del av förmiddagen med pappa och nu ska jag ta några timmar med bara underbara slapp-saker. Sedan blir det lite hemmapyssel och ikväll firar vi en bra intervju och älsklingens födelsedag! Kanske till och med blir fin-bubbel :)

Måndag och bloggsugen igen

Det är ny månad. Ny vecka. Och exakt två månader sedan sista inlägget. Har varit sugen på att skriva ett tag nu - så nu gör jag nog ett nytt försök.

Saker som hänt sedan sist:
- Älsklingen har jobbat i USA igen med många fina presenter som följd
- Fina höstpromenader med mellansyster
- Trevliga fika/kvällsmats-dater med systrarna
- Haft skaldjursfest
- Massor med underbar träning - bland annat testat afro :)
- Mindre underbara infektioner
- Gymfest
- Bokning av solsemester
- Otrolig bra Weekend i Italien hos fina L, A & A
- SPA i Vadstena med bästa tjejerna
- Kalashelg för älsklingen
- Halloween-mys(rys?)

Saker att se fram emot i november:
- Anställningsintervju för spännande jobb
- Ensam-mys när älsklingen åker till USA igen - planerar att ha fokus på läsning
- Allhelgona-tur på kyrkogården
- Julmarknader
- Mer födelsedagskalas
- Inne-mys med massor av tända ljus
- Gran-nappning (eller vad säger du mellansyster?)
- Stockholmsweekend med firande av älsklingen och fest
- Julförberedelser
- 11 ÅR AV KÄRLEK!
- Adventsfirande och julskyltning

Så mycket spännande och kul att se fram emot! Men allra mest hoppas jag på att jobbet äntligen blir mitt... och varför skulle det inte bli det ;)




RSS 2.0