Äntligen fredag

I tisdags kom så beskedet. Tyvärr inte! Stod mellan mig och en annan person med flera års erfarenhet av målgruppen. Divisionschefen var mycket besviken för hon ville verkligen få in mig i organisationen sa hon. Så vem vet, kanske ringer hon upp en dag.

Förkrossad först, lite tröstshopping i underbart väder med mellansyster, och sen så gick jag vidare oväntat fort! Förvånad själv över hur stark jag kan vara ibland som orkar ladda om gång på gång.

Onsdagen spenderades till stor del med att förbereda nästa intervju. En intervju gällande tjänsten som PA-konsult påett STORT sjukhus, med specialansvar för arbetsmiljö, rehab och hälsa samt psykiatrin, akuten och kirurgen (?). Först efteråt gick det upp för mig hur coolt det egentligen är! Tror nog att intervjun gick helt ok, så nu återstår bara en lång väntan igen. Men den här gången orkar jag inte bli lika engagerad.

En annan bra sak är att jag faktiskt klarat mig utan kolhydrater HELA veckan och nu är det fredag! JIPPIE! Tar nog en lugn dag med städning och så lite träning innan myskväll.

En vecka fylld med väntan

Inte så mycket att skriva om just nu. Bara väntar. På telefonsamtal och på älsklingen som nu är hemma igen. Det jag kan konstatera är att jag inte är så bra på att hantera nervositet.  Äter HELA tiden. Det blev ju inte direkt bättre av att älsklingen kom hem med en massa schweizisk choklad. Veckan har i övrigt mest bestått av känslomässig berg- och dalbana. "Klart jag får det - är ju SÅÅ kvalificerad!" "Får jag det inte så bryter jag IHOP!" "Varför ringer hon aldrig? Betyder det att jag inte får det?!"

Så nu börjar vi om lite! Först och främst så kör vi LCHF fram till fredagkväll. Förhoppningsvis kan vi avsluta veckans vardagar med vintage champagne (älsklingen har dessutom köpt med sig ett par flaskor champagne till).

Veckans to do lista består annars av att: koppla av, inte tänka för mycket, vara tacksam för det jag har, TV-serier som distraherar, lugn träning, promenader och förhoppningsvis lite sociala möten.

Have FAITH!

Lite bättre tisdag

Snoozade länge pga hemskt mardröm i natt (var besatt av nån slags demon) men sen kom jag ÄNTLIGEN ut på den där morgonpromenaden som varit inplanerad sen Teneriffa. Helt underbart var det. Sol, fågelkvitter, fridfullt och fullt med visioner och planer för dagen.

Därefter var det bara att sätta igång med dagen. Letat jobb, dammsugit, diskat, läst och funderat/ältat. Kom nog på roten till problemen - brist på kontroll, jag har ingen koll alls på läget varken när det gäller jobbet eller älsklingen. Botemedlet? Ta reda på det som går, sedan släpp allt och sysselsätt dig med sådant som gör dig glad!

Slutet av dagen har varit riktigt bra och produktiv iaf. Hjälpt till på gymmet lite extra, kvällsmat hos fina familjen (lille T var verkligen LITEN, som en söt docka!) och så pump. Nu lite slappande framför TV:n efter att ha pratat med älsklingen (tror det känns lite bättre, men jag tycker fortfarande så jäkla synd om honom!).

Olustig måndag

Vet inte riktigt vad det är men jag har svårt för att koppla av. Känner mig lite nedstämd, har svårt för att koncentrera mig, är orolig(?), ledsen för älsklingen och opeppad. Samtidigt har jag dåligt samvete för detta. Förra veckan var jag ju så glad och hade sånt flow. Vet att det inte är så men elaka tankar om att det är ett bakslag tränger sig på.

Jag har iaf jobbat lite mot det nya måljobbet, letat jobb, städat och storhandlat. Som tur var tog jag även en promenad med mellansyster i det rätt sköna vädret.

Lugn helg

Lördag:
- avsked
- ensammys
- bästa TV-serierna
- kladdkakemuffins
- besök hos sjuklingsyster
- urtrevlig tjejmiddag
- nattlig promenad

Söndag:
- sovmorgon
- småbakis
- vill att helgen ska va över?
- TV-soffan
- tråkigaste nyheterna: älsklingen skadade korsbanden efter första åket :(
- ett bra pumppass
- TV-soffan

Fredag med fortsatt flow!

- fedag 
- sol ute
- skön förmiddagspromenad
- busvisslingar från gymnasiepojkar ;)
- rosa krispiga tulpaner
- den unga killen i fiskbilen flirtar trevligt
- en till intervju inbokad - för ett coolt vik
- kladdkakemuffinssmet
- fredagsstäd
- pump
- havskräftor med champagne, fläskfilé med röd vin och så kalla kladdkakemuffins
- mys med älsklingen som åker imorn

Onsdag och torsdag och fortsatt uppåt

Onsdag:
- förberedde intervjun
- tvättade mängder inför älsklingens skidresa
- jobbade
- planerade ev NY-resa i höst (älsklingens semesterförslag - jippie!)

Torsdag:
- intervju - kändes så bra! VILL HA DEN TJÄNSTEN, SÅ INTRESSANT!
- latmask
- jobb, kunde tom sluta lite tidigare efter en riktigt duktig dag

UPDATE: torsdagen den 10 mars var visst en riktig höjdardag - då föddes även lille T sonen till J & R <3

Ny vecka: ner och så upp

Måndagen:
- deppigt (PMS:igt?)
- väntan
- jobbletande
- vila
- bloggläsning
- intressant "jobbläsning"
- hemmakväll
- godaste kladdkakemuffinsen

Tisdagen:
- försiktigt glad
- jobbletande
- väntan på telefonsamtal som aldrig verkar komma (MEN JAG VILL!)
- semmelfika hos fina J (inte långt kvar nu!)
- jobb
-spinning (hoppas kroppen håller)

UPDATE: kom försent till jobbet pga av ett telefonsamtal om en arbetsintervju - men inte den jag ville ha...hmmm.

Mycket trevlig helg

Lördag:
- morgonyoga hemma
- tryffelkaka framför skidorna
- pasta och röd vin
- fotografering
- gymfest
- underbara tjejer
- skratt
- mindre bra utgång
- uppraggade av ett gäng 20-åriga hockeykillar
- skjuts hem
- vaken kärlek

Söndag:
- bakiskänsla som försvann
- sovmorgon
- skidor på TV
- trött men glad
- tryffelkaka
- pepp
- SOL
- pump
- Black swan på bio med finaste J

TGIF

Fredagen började tyvärr vid sex med huvudvärk men med lite liniment kunde jag snart somna om i soffan. Därefter letade jag jobb, bakade tryffelkaka, kollade bloggar (alldeles för länge), städade, kollade på skidor och lagade mat innan det blev dags för step up.

Sedan hann vi med ca en och en halv timmes mys innan älsklingen däckade i soffan. Jag stannade kvar framför TV:n för absoluta favoriten just nu, lite mer kaka och bloggläsning. Men nu är det nog dags för sängen även för mig. Mer liniment ska på för huvudvärken börjar ge sig till känna igen :(


Redan torsdag

Sitter med datorn i knä't läser om ledarskap och tittar på skid VM (mycket spännande damstafett!). Snart är det dags för jobbkväll.

Tidigare har jag hunnit med att tvätta, påbörja veckostädet, leta jobb, luncha lite med älsklingen och plöja en otroligt läskande mat/bakblogg (Kalasgott). Blir otroligt baksugen så det är tur att det är helg snart! En rätt skön dag med andra ord, framförallt för att jag har träningsfri dag idag!

Skön onsdag

Riktigt bra onsdag idag. Började med att leta jobb, tvätta och läsa lite intressanta artiklar.

Sedan har det mest varit ledigt. En fika och en tur på stan med bästa höggravida J (oj om man kunde vara så pigg den dan det är dags!). SOOOOL! Köpte ett halsband (oupps) på Åhléns. Väl hemma lite bloggläsning och ett telefonsamtal med mellansyster.

Nu: brynfärgning, hem för mellis, jobb och så träning av något slag.


Effektiv tisdag

Känns som jag haft en bra start på veckan, även denna dag har flutit på bra och det känns som att jag har varit produktiv.

Bland annat har jag:
- sökt 2 jobb
- köpt nya jeans (älskar att köpa jeans på JC)
- storhandlat
- plockat undan alla spår av resväskor odyl (kom ju hem för en vecka sen bara)
- lagat en ny laxrätt
- letat info kring tjänsten jag vill ha
- vikt tvätt
- spinnat

Däremot har jag inte:
- ätit några sötsaker - idag heller!


RSS 2.0