Höstig helg

Lördag:
Började en mycket lugn dag med nybakat bröd och slappande i soffan. Fick god gryta till lunch hos svärföräldrarna och fick sedan ta del av en liten present från älsklingen, nämligen säsong två av Vampire diaries allt medan regnet smattrade mot rutorna. Framåt kvällen fick oss en liten promenad när vi skulle hem till J och R. Där serverades vi lagrat röd vin, gotländskt lamm med en mögelost potatisgratäng och en maffig chokladtårta till efterrätt. Kvällen avslutades med en nästan stjärnklar promenad hem.

Söndag:
Söndagen har gått i slappandets och städandets tecken. Mer Vampyrer, storstäd, tvätt, höstpynt, höstfix i trädgården och en kort men frisk promenad iklädd stickad tröja och väst. Dessutom potatisgratäng, gryta med kantareller och fläskfilé samt lite smågodis. En perfekt söndag med andra ord!


TGIF

Underbara fredag! Dagen har gått alldeles för fort, med strulig videokonferens och oväntade besök, så jag har inte hunnit med hälften av det som var planerat. Men det kan nog bli måndagens problem...

Planerar istället myskväll med skaldjur, fisk och bubbel för att fira lönehelgen och att jag har klarat av vissa tuffa arbetsuppgifter på ett så bra sätt :)

Dagens ( och helgens?) lektyr.


Torsdag och tiden flyger

Redan torsdag kan inte fatta att tiden går så snabbt! Så är det när man har kul och kör på för fullt på jobbet så man däckar när man kommer hem :)

Har fått goda nyheter idag. Har fått förlängt plus att en annan chef inom Landstinget frågat om mig. Spännande att se vad som händer!

Längtar dock efter helg och ledighet så förkylningen kan få läka ut. Snart där!


En fin onsdag

En bra dag med egen bil till jobbet, en massa komplimanger, färdigställande och förberedelser inför nytt.

Dagen blir inte sämre direkt av trevligt resesällskap, mumsig skaldjurspasta, tända ljus en en myskväll hemma.

Finaste färgen just nu :)


Höstig tisdag

Regn, mörker, dimma och vackra höstfärger :)

Så skönt att vara piggare igen tyvärr även något mer förkyld. Spenderade halva dagen med att ansvara för och hålla i en utbildning för olika ombud och andra halvan med att förbereda för ytterligare en utbildning.

En av mina bästa höst- och vinterinvesteringar genom tiderna!


Jobb(ig) måndag

Jobbdag igen - trots fortsatt förkylning. Har förberett en utbildningsdag till imorgon och fortsatt med fler presentationer angående höstens stora och underbart roliga projekt.

Dagens jobb-jag


Guldkanterna en sjuk lördag

Världens finaste familj
Mammas köttbullar
Skaldjur
Brämhults apelsinjuice


Fredagsmys

Hemkommen från en fantastisk massagetimme. Försöker mysa så gott det går med favorit juicen trots att jag känner mig genomförkyld och är ensam hemma.


Fredagens sjukstuga


Förkyld torsdag

Avslutade en rätt avslagen jobbdag med en bryn- och fransfärgning. Till och med det kändes rätt så utmattande dock!

Dagens räddare var helgens lyxinköp :)


Favoritbilderna just nu


Hängig onsdag

Har haft ytterligare presentationer på jobbet. Trots fortsatt märkligt strul så känns det riktigt bra. Till och med kul :) Kan se mig göra detta så länge ämnet känns kul och givande.

I övrigt har jag spatserat runt i fina nyshoppade skor :D


Lite bilder och ord om tiden som gått

Marknader
Löpning
Presentationer
Komplimanger
Sushi
Kräftskivor
Höstkläder
Rödvin
Septemberinredning
Skratt
Vänskap
Familj
Stockholm
Shopping
Lyx
Uteserveringar
Vinluncher


Vardagar

Bjuder på några bilder sen senast. Full fart med jobb, överlämningar, löpning, lopp, pass, kalas, tjejfika, sötdagar, systers lägenhet, stockholm för jobb och planer för hösten. Att hitta tillbaka till vardagen helt enkelt!


RSS 2.0