Så somrig midsommarhelg!

Midsommarafton:
Sovmorgon, jordgubbsfrukost och så lite städning medans det är någorlunda svalt. Därefter ut till Hålan för lunch med diverse släktningar. Underbart väder och närmsta familjen vid bordet - kan inte bli bättre ;)

Efter lunch bar det av till Malexander, Pensionat Sommarhagen, med finaste J & R och så lilla Vilja såklart. Satte oss i en hästhage, drack rosébubbel och åt jordgubbar i strålande sol. Dock kom det fram mycket nyfikna hästar.



Efter en kortare promenad på grusvägarna jäms med hagar, skog och ängar var det dags för lite rosé och grillbuffé i kvällssolen.



Därefter hem för frusen chokladmoussetårta med jordgubbar, lite mer rosé och spel (som jag vann).

Midsommardagen:
Fortsatt sol och en biltur (med nya Kent på högsta nivå) ut till Blåvik för att hälsa på familjen B i deras nya fina sommarstuga.



Lite fika och prat i solen innan vi tog färjan över till Torpön sedan hem för korvgrillning. Slappade lite i solen med en god bok, mer grillning, rosé och så fotbollsVM såklart.

Söndagen:
Lånade kusinens snabba båt och åkte till Blåvik igen. Myste med barnen, solade, fikade, doppade fötterna, grillade
och slappade i skuggan. Väl hemma blev det lite mer korvgrillning, middag och läsning i kvällssolen och så sista tårtbiten och jordgubbarna framför fotbollen. Därefter var jag så mätt och trött att jag var tvungen att ta en promenad (äntligen lite svalare så man orkar) innan duschning och snart sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0